>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rivalo - 100% bonus aż do 200 PLN

koval 161

koval

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Przez przelewy24 jak wpłacę to dostane bonus?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
macieqleo +20 Punkty (Ale męczysz tego bonusa, już powinieneś ze 2 tygodnie temu wypłacić :))
rivalo 116

rivalo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Rivalo na stronie głównej publikujemy najlepsze kupony tygodnia.
To taka ciekawostka, warto zobaczyć niektóre kupony.

rivalo 116

rivalo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiście, nawet wyższe. Wszystko zależy od dyscypliny oraz ligi.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A moze napiszesz jak z limitami podobno po 3 grubszych wygranych limit do 100 euro jak nie mniej....

lars19 272

lars19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak weryfikują konto? Skan dowodu wystarczy?
Skan dowodu i wyciąg z rachunku bankowego u mnie. U innych zdarzało się więcej dokumentów, może zależy to od kwoty?

rivalo 116

rivalo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A moze napiszesz jak z limitami podobno po 3 grubszych wygranych limit do 100 euro jak nie mniej....
Podobno...
Ewentualne limity sa nakładane indywidualnie. Zależy od różnych czynników. Jak ktoś obstawia popularne dyscypliny i ligi (jak wyżej niemiecka bundesliga) to na pewno limitów nie otrzyma i może grać za wysokie stawki.
Jak weryfikują konto? Skan dowodu wystarczy?
Skan dowodu + zdjęcie cyfrowe rachunku - 90% klientów Rivalo ma taką weryfikacje.

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Oczywiście, nawet wyższe. Wszystko zależy od dyscypliny oraz ligi.
Hm dziwne bo ja mam max 200 na zaklad. I to mnie wkurza. Jednak co do weryfikacji i wyplat to naprawde nie ma najmniejszych problemow.

rivalo 116

rivalo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tym tygodniu nasz gracz trafił oto taki kuponik ????
Łączna wygrana ponad 20.000 euro. Robi wrażenie ;)

koval 161

koval

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
żałosny bukmacher, 20 razy wysyła im sie dokument i caly czas odrzucają bo cos im nie pasuje. pozostaje jedynie wytransferowac jakos kase od nich do innego bukmachera ;)
wysyłałem im zdjęcie gdzie widać przelew ze skrilla na konto rivalo, ale nie wiem cyz pracują tam jakieś ułomy czy co, ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.

D 1

diamond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Ja mialem bezproblemowa weryfikacje i wyplaty. Spokojnie moge polecic tego buka.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
wysyłałem im zdjęcie gdzie widać przelew ze skrilla na konto Rivalo, ale nie wiem cyz pracują tam jakieś ułomy czy co, ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
Oni nie akceptują print screenów, tylko zdjęcie cyfrowe dokumentów. Pewnie Ci to napisali na e-mail, ale nie zrozumiałeś i teraz lamentujesz na forum.
To co zrobiłeś to nic innego jak wydrukowany print screen przelewu ze skrill...
Ja wszystkie rachunki mam w postaci elektronicznej. Nie mam drukarki, ale pech chciał że w ostatnim miesiącu dostałem mandat karny. Zrobiłem fote telefonem i wysłałem. Do 10 minut mail zwrotny, że dokument zatwierdzony. Da się? Da. Tylko trzeba chcieć, a niektórym się nie chcę i wolą gorzkie żale wylewać po forach...
Jak nie masz mandatu to na pewno masz dokument, który potwierdza twoje dane.

koval 161

koval

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Oni nie akceptują print screenów, tylko zdjęcie cyfrowe dokumentów. Pewnie Ci to napisali na e-mail, ale nie zrozumiałeś i teraz lamentujesz na forum.
To co zrobiłeś to nic innego jak wydrukowany print screen przelewu ze skrill...
Ja wszystkie rachunki mam w postaci elektronicznej. Nie mam drukarki, ale pech chciał że w ostatnim miesiącu dostałem mandat karny. Zrobiłem fote telefonem i wysłałem. Do 10 minut mail zwrotny, że dokument zatwierdzony. Da się? Da. Tylko trzeba chcieć, a niektórym się nie chcę i wolą gorzkie żale wylewać po forach...
Jak nie masz mandatu to na pewno masz dokument, który potwierdza twoje dane.
zrobilem zwykła fotę tak jak mi powiedzial Pan na czacie wiec nie wiem o co Ci chodzi. Pozniej pisali, ze albo nieczytelne, albo niekompletne ???? Gów.. nie buk, nie polecam.

E 0

ewelt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zarejestrowalam się z linka z forum. Wpłata 200zł+bonus 200zł postawione na remis w bundeslidze. Wygrany zakład. Wypłata zablokowana i chcą ode mnie dowód, rachunki i zdjęcie dokumentu trzymanego przy twarzy, cytuję:
&quot;Ze względu na regulacje prawne dotyczące organów zezwalających, uprzejmie prosimy o przesłanie nam zdjęć cyfrowych następujących dokumentów:&quot;
Teraz moje pytanie brzmi: jakie regulacje prawne wymagają &quot;dokumentu&quot; w postaci zdjęcia trzymanego dowodu przy twarzy?

koval 161

koval

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zarejestrowalam się z linka z forum. Wpłata 200zł+bonus 200zł postawione na remis w bundeslidze. Wygrany zakład. Wypłata zablokowana i chcą ode mnie dowód, rachunki i zdjęcie dokumentu trzymanego przy twarzy, cytuję:
&quot;Ze względu na regulacje prawne dotyczące organów zezwalających, uprzejmie prosimy o przesłanie nam zdjęć cyfrowych następujących dokumentów:&quot;
Teraz moje pytanie brzmi: jakie regulacje prawne wymagają &quot;dokumentu&quot; w postaci zdjęcia trzymanego dowodu przy twarzy?
Tak jak mowilem, parodia ???? jeden z najslabszych bukow na rynku

M 44

mazitbg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faktycznie weryfikacja w tym bukmacherze to droga przez mękę (nie wyraźne, za małe, nie zdjęcie cyfrowe), ale jak już się to uda po &quot;10&quot; mailach z nimi załatwić to potem raczej już problemów nie ma, tylko kursów rewelacyjncych tam nie ma, promocji także, ale kto chce to pogra ;)

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
żałosny bukmacher, 20 razy wysyła im sie dokument i caly czas odrzucają bo cos im nie pasuje. pozostaje jedynie wytransferowac jakos kase od nich do innego bukmachera ;)
wysyłałem im zdjęcie gdzie widać przelew ze skrilla na konto rivalo, ale nie wiem cyz pracują tam jakieś ułomy czy co, ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
zrobilem zwykła fotę tak jak mi powiedzial Pan na czacie wiec nie wiem o co Ci chodzi. Pozniej pisali, ze albo nieczytelne, albo niekompletne ???? Gów.. nie buk, nie polecam.
Widziałem przynajmniej kilka razy jak pytałeś o opinię na temat tego buka w &quot;Dyskusjach na tematy bukmacherskie&quot;. Chyba każdy podkreślał, że Rivalo robi duże problemy z dokumentami, trzeba dosyłać/zmieniać/kombinować, ale jak przychodzi co do czego to kasa jest godzinę na koncie po zaakceptowaniu dokumentów.
Dlatego dziwię się tej twojej anty-laurce, czego ty się spodziewałeś?