Niestety, obecnie nie oferujemy rejestracji z Holandii. Rozwiązaniem jest rejestracja z innego kraju, na przykład z Polski.Aktualnie znajduje się na terenie Holandii i wyskakuje mi okienko z napisem: "Niestety nie możemy zaakceptować rejestracji z kraju, z którego uzyskano dostęp do naszej strony."
Da się na to coś poradzić ?
Z góry dzięki za pomoc
To jest zapis, który musieliśmy wstawić, aby nie tłumaczyć osobom zakładającym kilka kont, dlaczego na ich 2., 3., 4., i następnych kontach nie pojawia się bonus."Wypłata bonusa powitalnego Rivalo jest przyznawana w pełni według uznania Rivalo".
Co to znaczy?
Oni nie akceptują print screenów, tylko zdjęcie cyfrowe dokumentów. Pewnie Ci to napisali na e-mail, ale nie zrozumiałeś i teraz lamentujesz na forum.
To co zrobiłeś to nic innego jak wydrukowany print screen przelewu ze skrill...
Ja wszystkie rachunki mam w postaci elektronicznej. Nie mam drukarki, ale pech chciał że w ostatnim miesiącu dostałem mandat karny. Zrobiłem fote telefonem i wysłałem. Do 10 minut mail zwrotny, że dokument zatwierdzony. Da się? Da. Tylko trzeba chcieć, a niektórym się nie chcę i wolą gorzkie żale wylewać po forach...
Jak nie masz mandatu to na pewno masz dokument, który potwierdza twoje dane.
weryfikacja to jakiś śmieszny żart, nie akceptują pieprzonego PDFa więc wysłałem im już 5 (!!) screenów, za każdym razem im się nie podoba (daj przybliżenie, nie widać całej strony etc), jakaś szopka poprostu
W niektórych sytuacjach wymagamy zdjęcia dowodu przy twarzy. Jeśli nie ma podejrzeń, standardowa procedura wystarczaWitam, jak w RZECZYWISTOŚCI wygląda weryfikacja konta? Skan dowodu przód + tył i do tego co jeszcze? Wymagają zdjęć twarzy z dowodem, weryfikacja tel? Jest w porządku czy są na zasadzie WPŁACASZ, jesteś ok kochamy Cie - WYPŁACASZ, zrobimy wszystko by to uniemożliwić. I jakie minimum do wypłaty na konto bankowe?
otóż William Hill nie działa jak powinienzauważyłem że tylko bet-at-home i williamhill działają jak powinny a z całą resztą bywa różnie ;]
To nie jest temat do dyskusji na temat WH, tylko na temat bonusu w Rivalo. Poza tym Twoje ataki w kierunku WH prawdopodobnie są bezpodstawne. Internet wszystko przyjmie, a tak naprawdę jest to jedna z najsolidniejszych firm na rynku.otóż William Hill nie działa jak powinien
poczytaj w sieci jak zamykają konta bez podania przyczyny i konfiskują pieniądze albo blokują konto i prowadzą śledztwo 1,5 roku