>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rivalo - 100% bonus aż do 200 PLN

A 63

awax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
otóż William Hill nie działa jak powinien
poczytaj w sieci jak zamykają konta bez podania przyczyny i konfiskują pieniądze albo blokują konto i prowadzą śledztwo 1,5 roku
napisałem ten post bo sam miałem w ostatnich tygodniach podobne problemy i zagrożenie utraty sporych pieniędzy ale sprawa została pomyślnie zakończona z duuużą pomocą jednego z moderatorów tego forum Ramzesa. Raz jeszcze wielkie dzięki dla Niego ????

es 217

es

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Witam, sytuacja staje się drażniąca, 50 000 dokumentów już im wysłałem, wszystko zaakceptowali, teraz znów pojawiają się schody, mianowicie:
Ze względu na regulacje prawne dotyczące organów zezwalających, uprzejmie prosimy o przesłanie nam zdjęć cyfrowych następujących dokumentów:
P: Wyciag z konta bankowego pokazujacy Dane osobowe, Date, Iban oraz Bic (Wymagany)
Ktoś może się orientuje, jakim cudem mam im to przesłać skoro na wyciągu z konta bankowego (Inteligo) nie widnieje ani Iban ani Bic?

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem czy sie to juz pojawilo, ale ...
BONUS NIE OBOWIAZUJE PRZY WPLACIE PRZEZ SKRILL

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie jest to shit. problem leży w ich męczących procesach weryfikacji, o czym przez te 17 stron tematu można przeczytać. poza tym ok.

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TST
ta weryfikacje mozna robic tylko przez strone ? nie przyjmuje mi pdf a wszystkie rachunki mam na meila :;/:

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oni wymagają zdjęć cyfrowych, także walnij wyraźne fotki wymaganych dokumentów/rachunków i wrzuć.

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TST
Wypłacał ktos wczoraj moze hajs? 2 razy wypłata szła cale 5 min na skrill a tym razem pobrali 20 zl a kasy dalej nie ma, ponad 24 h ;)

Dzieki za info

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
Czy wiesz, że 1 maja użytkownik Lu... stawiając równowartość 579,23 zł na kupon z 11 wydarzeniami Live wygrał 100 799,10 zł na Rivalo?
Czytając powyższe wszystkie posty o trudnosciach z wyplatą powstaje pytanie czy raczej pytanie retoryczne - czy użytkownik Lu.. przeszedł waszą weryfikacje i mógł wypłacić wygraną :]
PS: Co tam jest potrzebne do weryfikacji skoro jak dostajecie wpłate z konta bankowego - nie możecie na to samo konto wypłacic pieniędzy? Chyba wtedy jest oczywistym ze osoba ktora wplaciła jest osobą która wypłaca...?

P 65

peterkurten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bonus dopisuja od razu czy trzeba czekac/pisac gdzies?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wonderkido +38 Punkty
zwirek365 13

zwirek365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
sie ładnie wpier*******, w pierwszym poście jest napisane, ze można wpłacać przez skrill&#39;a a tu sie okazało, że jest inaczej. Teraz mam zablokowane 200 zł bo nie przyznali mi bonusu, każą przed wypłatą dokonać obrotu i jeszcze na dodatek będę musiał się z nimi pierniczyć z weryfikacją. ;/

B 4

bartloo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Wytlumaczy mi ktos jak to aktywowac i co to jest? ????

sykus69 0

sykus69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak z wyplata mojego depozytu? w sportingbet mogłem puścić 1 zdarzenie po 1.01 i wypłacić a bonusem potem grac ????