>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Migracja - uwagi, status błędy

Status
Zamknięty.
filipcz 353

filipcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Gdzie znajdę obserwowane tematy?
Poszukałbym odpowiedzi w wcześniejszych treściach, ale... strasznie wolno śmiga mi forum.
Kliknij w swój profil. Wejdź w &quot;Twój kanał wiadomości&quot; i tam masz obserwowane fora, tematy i wiele innych

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dzei +5 Punkty
raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nazwy tematów powinny być wytłuszczone, byłoby o wiele czytelniej, tak to sie wszystko zlewa

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Brakuje wyśrodkowania tekstu lub po prostu go nie widzę, dodatkowo nie zawsze Mój post po napisaniu się dodaje, czasem trzeba odświeżyć przez co posty lubią się dublować.
Dodatkowo brak odnośników do bukmacherów

wawo 1,8K

wawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miercurea Sibiului
Przydalby sie na dole przycisk nawigacji &quot;Powrot do gory&quot;, coby nie trzeba bylo za kazdym razem przewijac calej strony recznie.

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Nauczy mnie ktoś edytować post?
Na samym dole button &quot;edytuj post&quot;. Juz dziala. Jesli nie wklej prosze screen co sie u Ciebie dzieje.
Pracujemy nad wiekszoscia zglaszanych przez Was problemow. Dam znac jak uznamy, ze mamy wszystko i wtedy bedziemy czekac na Wasze potwierdzenie takiego stanu rzeczy ;)

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na samym dole czego? Ja żadnego edytuj nie widzę... Wolał bym abyś Ty mi wklejil gdzie to jest pierwszy

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Pod każdym napisanym swoim postem powinieneś mieć opcję edycji.

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam tylko w tej linijce widoczne : Reputacja #135 Odpowiedz
Reszty nie mam dostępnej tak jak wiadomości prywatnych dostępnych (nie wiem czemu)

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Też nie mam tylu opcji pod postem, możliwe, że ibis ma tyle z racji rangi jaką ma na forum, u mnie wygląda to tak

od siebie proponuję jeszcze, żeby na buttonie po prawej zmienić słowo &quot;Odpowiedz&quot; na &quot;Cytuj&quot; byłoby chyba bardziej przejrzyście.

G 17

gonicpieniadz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie, u mnie brak &quot;edytuj&quot; i &quot;raport&quot; oraz pw niedostępne a nigdy tego nie używałem, może z tym ma to związek

M 79

mariuszck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie, u mnie brak &quot;edytuj&quot; i &quot;raport&quot; oraz pw niedostępne a nigdy tego nie używałem, może z tym ma to związek
Może ktoś prześledzi posty tego pana powyżej w dziale tenis i zrobi z tym porządek.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
DE
Co mam zrobic zeby przestac dostawac te raporty na maila? Przeciez to idzie kurwicy dostac jak co 5 minut mi komorka dzwoni.

cinas89 244

cinas89

Football,speedway
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
nadal jest problem z reputacja, dzisiaj rano nie bylo tego kompletnie. raz jest raz nie ma lipa straszna

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gonicpieniadz +1 Punkty (Okey)
Status
Zamknięty.