>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Migracja - uwagi, status błędy

Status
Zamknięty.
adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Edycja cały czas nie działa. Pojawia się komunikat jak na zdjęciu, które dołączyłem. Świetna sprawa z możliwością dołączania zdjęć.
Potwierdzam - działa edycja w trybie: otwórz na następnej karcie
Potwierdzam - działa edycja w trybie: otwórz na następnej karcie.

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Mój problem dotyczy tego, że po wczorajszym wyrzuceniu z forum, gdy jestem połączony przez wifi mam komunikat, że witryna jest nieosiągalna. Mogę wejść na forum, gdy używam danych komórkowych w telefonie. Ktoś ma podobnie?

funias 691

funias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Historyczne :)
Dodam jeszcze (nie mogę edytować) że na chwilę pomógł restart routera, ale po nieudanej próbie edycji postu, znów forum nie działa na wifi.

mateo93 0

mateo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
ja miałem podobnie że na telefonie tylko mogę wejść a na kompie nie :p ale już działa ???? )

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
W trakcie edytowania, używając kolorów nie pojawiają się ich nazwy (red, see green itd), więc nie bardzo wiadomo, który wybrać. I jeszcze jedno - po wybraniu danego koloru nie pozostaje w tym ustawieniu do kolejnej operacji.

J 62

jatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na nowym forum na stronie głównej jak i w działach jest opcja OSTATNI TEMAT, zamiast OSTATNI POST, gdzie klikało się w załącznik, który odsyłał nas do ostatniego postu. Teraz trzeba kliknąć w temat i przewertować go całego od początku, co jest po prostu męczące przy przeglądaniu wielu tematów dziennie.
Po drugie nieczytelne tematy w działach tematycznych. Te podwieszone powinny byc według mnie oznaczone ciemniejszym kolorem.
Da się coś z tym zrobić, szczególnie z tą pierwszą uwagą ?

alley 79

alley

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
problem z logowaniem na lapku i co chwilę wyskakuje błąd o którym pisano na poprzedniej stronie..

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
kuba72 nie bardzo rozumiem z tymi kolorami. Jak chcesz dac kolor tekstu to masz pole z paleta barw pokazana... O co dokladnie chodzi? ????

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Proszę sprawdzić, czy udało sie naprawic błąd z edycja. Po 6h szukania, udało się ugryźć temat ????

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
kuba72 nie bardzo rozumiem z tymi kolorami. Jak chcesz dac kolor tekstu to masz pole z paleta barw pokazana... O co dokladnie chodzi? ????
Wcześniej najeżdżałem na wybrany kolor i pojawiała się jego nazwa. Jeżeli miałem trafiony typ, to zaznaczałem go na zielono - konkretnie &quot;see green&quot; , a teraz nie jestem pewien czy to ten kolor, czy może inny. A po drugie jak kilka wyników miałem zaznaczyć tym samym kolorem, to wybierałem go raz, a nie za każdym razem.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli potrzebujecie kogoś do pomocy, może troche nieskromnie ale powiem ,że sam zrobiłbym to milion razy lepiej heh... służe poradą jakby co....darmową z względu na sentyment ???? Zarówno w kwestiach WEB (programowanie) jak i serwerowych (administracja).
A nie lepiej było zaproponować pomoc wcześniej ? O tych zmianach to admini informowali już z miesiąc wcześniej ???? To jak dyskusja o meczu, który się już zakończył i nie wiele wnosi choć sam dyskutuję &quot;i po&quot;, ale w tym wypadku definitywnie było lepiej &quot;przed&quot;

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Europy
No to zmiany nastąpiły. Szkoda że na gorsze. Problemy z utratą łącznośći z wifi. Problemy z logowaniem. Mam nadzieję że uda się to w końcu ogarnąć bo trzeba będzie migrować do innego forum :p

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolejny problem: po napisaniu swojego posta widze tylko swoj nick, post i awatar, a nie ma ilosci postow i reputacji,
Korekta: dzieje się tak tylko na smartfonie.

cinas89 244

cinas89

Football,speedway
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
reputacja raz dziala raz nie dziala, wchodze w jeden dzial raz repke widac, wchodze w inny dzial juz nic nie widac.to nie tylko na smartfonie korzystam z lapka i mam to samo

filipcz 353

filipcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Kolejny problem: po napisaniu swojego posta widze tylko swoj nick, post i awatar, a nie ma ilosci postow i reputacji,
Korekta: dzieje się tak tylko na smartfonie.
Jak obrócisz ekran poziomo to będzie wszystko ????

filipcz 353

filipcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Wcześniej najeżdżałem na wybrany kolor i pojawiała się jego nazwa. Jeżeli miałem trafiony typ, to zaznaczałem go na zielono - konkretnie &quot;see green&quot; , a teraz nie jestem pewien czy to ten kolor, czy może inny. A po drugie jak kilka wyników miałem zaznaczyć tym samym kolorem, to wybierałem go raz, a nie za każdym razem.
Jak wciśniesz: użyj edytora tekstu bb code ( taki klucz - ostatnia ikonka na górze poprawej stronie), to wtedy możesz sobie sprawdzić w jakim kolorze piszesz. Kolory są wybierane po numerach, jest ich naprawdę sporo. Pierwszy lepszy link : http://fonty.pl/kolory.htm
A co do tego zaznaczania to wystarczy trzymać klawisz Ctrl i wtedy wybrać co cię interesuje.

dzei 6

dzei

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie znajdę obserwowane tematy?
Poszukałbym odpowiedzi w wcześniejszych treściach, ale... strasznie wolno śmiga mi forum.

Status
Zamknięty.