>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Migracja - uwagi, status błędy

Status
Zamknięty.
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Nie wiem, jak u innych, ale u mnie została naprawiona zgłoszona przeze mnie sprawa przechodzenia do ostatniego postu klikając na nazwę tematu, zamiast do pierwszego nieprzeczytanego. Teraz użytkowanie forum jest szybsze, bo nie muszę wchodzić do konkretnego działu i klikać kółka, żeby przenieść się do pierwszego postu nieprzeczytanego, tylko po prostu klikam nazwę tematu choćby ze strony głównej ???? A odnośnie przycisku na dole, żeby przenieść się błyskawicznie na górę strony można wykorzystać fakt braku odnośnika do fanpage&#39;a forum na Facebooku - po prostu na samym dole forum klikacie logo Facebooka i was przenosi od razu na górę strony bez potrzeby scrollowania ????

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Poprawcie jeszcze dodawanie postów. U mnie to trwa bite 10-15 s zanim sie post doda
Dodawanie reputacji nie działa przynajmniej u mnie.2 minuty i nic nadal kwadraciki lecą

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Właśnie nad tym pracuję - zarówno dodawniaem postów jak i reputacją. Mam na dzieję, że maks do jutra (przez noc) uda mi sie to zrobić w 100%.

deserteagle 180

deserteagle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzieś już chyba wcześniej zgłaszana była kwestia braku możliwości znalezienia swoich starszych aktywności we własnym panelu. Udało mi się po dłuższej przerwie (ehh praca) powrócić na to zacne forum i widzę, że zaszły niezłe zmiany. Gratuluję pomysłu i chęci rozwoju bo nowa szata graficzno-użytkowa nie jest zła. Pozdro. dla &quot;technicznych&quot; ziomków bo najgorsza jest praca przy drobnych szczegółach. Coś o tym wiem.

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Udało mi się prawdopodobnie znaleźć przyczynę - szwankuje trochę mechanizm cache&#39;u, który ppowoduje błędu i długie czasy ładowania. Postaram się przez noc zaktualizować, ew. zmienić silnik cacheujący.

ajayinho 430

ajayinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy już było ale nie można edytować sygnatury. Jest napisane, że jest za dużo o 86 znaków. Ale muszę powiedzieć, że jest z górki niż pod górkę. Póki co fajnie wszystko wygląda/

ingler 62

ingler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Hej
Chciałem dać reputacje (punkty) i wyświetla mi :
,, The field &#39;reputation_count&#39; was not recognised.,,
(Komentarz także uzupełniłem)

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Z tego co widzę, reputacja dodaje się poprawnie, mimo iż błąd się pojawia. Status: w trakcie naprawy.

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy wrócą emotki typu ???? :siata: czy :hokej: ? Trochę posypał mi się temat po zmianach

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Dokładnie, nie idzie przyznać reputacji...

duckland 884

duckland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
The field &#39;reputation_count&#39; was not recognised.
Nie działa dalej dodawanie reputy.

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Reputacja powinna już działać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
shingper +1 Punkty (test)
ingler +4 Punkty (Rozwiązanie problemu)
robson1416 +11 Punkty (Reputacja działa ;))
T 823

thereignman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Reputacja powinna już działać.
Dlaczego wylaczyliscie możliwość ⛔ w reputacji ? To było potrzebne i jest wymagane bo pokazuje jakość typera. Nawet wykres historii reputacji powinien być. Oczywiście każdy minus jak i plus musi mieć podstawę. Bez możliwości minusowania to zabawa dla głupców (przyznawanie reputy). Bo jak widać niektórzy mają 6 tys reputy a 0 like&#39;ow, a to oznacza że najprawdopodobniej sami pod stolem sobie to załatwili, a realnie nikt się nimi nie interesuję i są nieprzydatni na forum (jak taki DX2 co tylko spamuje dział tenisa pisząc wszystko na siłę aby było)

T 823

thereignman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tyle że ten minus nie jest widoczny w puli, nie odejmuje z całości pkt. Bo ja tego nie widzę!
Tak?

Status
Zamknięty.