>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Migracja - uwagi, status błędy

Status
Zamknięty.
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Nie działa znaczek ⛔ na forum!
Jak nie działa? Może to kwestia problemu już zgłoszonego, co jest widoczne w pierwszym poście:
&quot;
Zgłoszone
  • Niewyświetlające się obrazki w postach&quot;

I występuje może u niektórych, bo u mnie normalnie się wyświetla:

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
U mnie nie ma ani + ani - w edytowaniu posta przy podliczeniach zdarzeń w moim temacie ????

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
U mnie nie ma ani + ani - w edytowaniu posta przy podliczeniach zdarzeń w moim temacie ????
wpisz : plus : : minus :
oczywiście bez przerw.Wpisałem tak co by było widać

T 823

thereignman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja teraz widzę minusa, ale plus za to już nie (widoczny sam napis), wcześniej było na odwrót...
Naprawcie to... ????

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Ja teraz widzę minusa, ale plus za to już nie (widoczny sam napis), wcześniej było na odwrót...
Naprawcie to... ????
chyba coś jest na rzeczy, bo jeszcze po południu miałem oba, a teraz edytowałem posta i nie żadnego, w dodatku jak wpisałem słownie to również nie działa,wyświetla się słowo plus i minus zamiast emotek.

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
chyba coś jest na rzeczy, bo jeszcze po południu miałem oba, a teraz edytowałem posta i nie żadnego, w dodatku jak wpisałem słownie to również nie działa,wyświetla się słowo plus i minus zamiast emotek.
Wczoraj wieczorem jeszcze działało.Dziś znikły oba znaki

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Ok, zobaczę jak będę miał chwile, teraz jestem poza domem. Próbowaliście może wyczyścić cache? (Ctrl+f5)?

T 823

thereignman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po wyczyszczeniu cache teraz żaden znaczek się nie pokazuje a same napisy, oczywiście chodzi tylko o: ✅ i ⛔

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Potwierdzam - przestały raptem działać emotiony z plusami i minusami, nie są także widoczne w edycji/dodawaniu postów
Działają: ???? ;) ???? :mad::confused::cool::p ???? :eek::rolleyes::rolleyes:o_O
Reszta nie widoczna - nie można dodać z panelu edycji. Było ich wcześniej znacznie więcej z plusami i minusami + inne, teraz tylko te co są wyżej. To nie kwestia użytkowników i cache itd

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Potwierdzam - przestały raptem działać emotiony z plusami i minusami, nie są także widoczne w edycji/dodawaniu postów
Działają: ???? ;) ???? :mad::confused::cool::p ???? :eek::rolleyes::rolleyes:o_O
Reszta nie widoczna - nie można dodać z panelu edycji. Było ich wcześniej znacznie więcej z plusami i minusami + inne, teraz tylko te co są wyżej. To nie kwestia użytkowników i cache itd
✅⛔ mi normalnie działa, dodatkowo mam ciągle w edycji postów wszystkie emotki, które były, więc to jednak nie jest tak, że nikt tego nie ma i po prostu zniknęły ;)

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to nie wiem o co chodzi. Na 3 różnych przeglądarkach to nie działa. Na 2 nigdy nie wchodziłem na forum więc były czyste. Nawet po prostu po wklejeniu linka bez logowania nie widać tych emotionek z plusami i minusami, które zawsze dotąd były widoczne.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅⛔ mi normalnie działa, dodatkowo mam ciągle w edycji postów wszystkie emotki, które były, więc to jednak nie jest tak, że nikt tego nie ma i po prostu zniknęły ;)

A u mnie wygląda to tak:

We wszystkich postach na całym forum: moich i innych osób widać tylko plus, plus, plus, minus, minus, minus i nie mam wielu emotionek w trybie edycji, dodawania postów. Sprawdzę jeszcze na tablecie jak to wygląda.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A u mnie wygląda to tak:

We wszystkich postach na całym forum: moich i innych osób widać tylko plus, plus, plus, minus, minus, minus i nie mam wielu emotionek w trybie edycji, dodawania postów. Sprawdzę jeszcze na tablecie jak to wygląda.
Na tablecie jest ok✅

islandski 303

islandski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak zrobić teraz te emotki ✅ ⛔ ? zniknelo sporo tego np. :hokej: ???? ? Beda nad tym jakies prace? Bo bez tego to sam tekst srednio wyglada i lepiej juz notowac w notatniku

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Wszedłem do tematu żeby zgłosić problem tych plusów i minusów, ale widzę, że już sprawa jest znana. W każdym razie u mnie również nie działają te emotikony i wprowadza to bałagan w tematach.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawa sprawa co to może być. Na pewno nie kwestia przeglądarek bo u mnie na 4 przeglądarkach w tym jednej otworzonej dzisiaj po raz pierwszy ever od czasu natywnej instalacji - nie widać tego, a na tablecie/smartfonie czyli urządzeniach mobilnych jest ok. Może piszcie jak wam działa/nie działa czy dotyczy to stacjonarnego komputera czy mobilnych urządzeń.

Status
Zamknięty.