>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mecze, filmiki, kompilacje dotyczące NBA ...

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Faulowanie Supermana przynosi efekty. Dwight w meczu z byłą ekipą 5/16 z linii rzutów wolnych ????

toudi 715

toudi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
http://www.youtube.com/watch?v=AntVEuEBRpI
Takich kretynów jak ten rookie z Niemiec powinni zawieszać na pół sezonu a nie na jeden mecz jak to się stało. Prawdopodobnie już do końca kariery nie będę lubił tego pajaca. Generalnie to lubie trash talk a nawet od czasu do czasu lekko brudnym zagraniem nie pogardze ale takie coś to jest wielkie DNO, zniżanie sie do poziomu ru-ru-ru-rurkowców.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Trochę humoru , sorry nie mogłem się powstrzymać :

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dwill +3 Punkty (błagam nigdy nie zmianiaj podpisu :D Nie widziałem dawno poczynań EloPeja, ale nie sam obrazek ale podpis mnie rozwalił :D Gość jest skończony :D)
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Asysta fajna, ale powiem szczerze no nie jest jakaś znowu porażająca, żeby sie aż tak bardzo ekscytować jak komentatorzy na filmiku. Dostał Griffin piłkę lekkim lobikiem podał ją w powietrzu jedną ręką - bardzo dobry timing - i tyle...;) Przy jego sile takie podanie 1 rękę to naprawdę żadne nie wiadomo co. Gdyby to było z dużo dalszej odległości to bym ta podjarkę komentatorów rozumiał ;)

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Asysta fajna, ale powiem szczerze no nie jest jakaś znowu porażająca, żeby sie aż tak bardzo ekscytować jak komentatorzy na filmiku. Dostał Griffin piłkę lekkim lobikiem podał ja w powietrzu jedną ręką i tyle...;) Przy jego sile takie podanie 1 rękę to naprawdę żadne nie wiadomo co. Gdyby to było z dużo dalszej odległości to bym ta podjarkę komentatorów rozumiał ;)

Dla porównania komentatorzy na video z oficjalnego youtubowego kanału NBA niemal przemilczeli to zagranie.

Ale na pewno to jedna z ostatnich rzeczy której się można spodziewać po BG32 ????

t3jlor 77

t3jlor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Bardziej imponujące są te asysty Love&#39;a przez całe boisko ???? już kilka jak nie kilkanaście ich miał w tym sezonie ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Dobra lubię Bargnianiego to myślałem że nie będę się pastwił na razie ale ostatnio przegina. Boston miał swojego Billa Russela , NY mają Bargnianiego od obrony ???? Czarny koń w walce o DPOY ?

i na koniec ,,Dream shake&#39;&#39; od Gortata :
http://www.youtube.com/watch?v=wuirgGY1YJ4

bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
To co zrobił Bargnani na tych dwóch gifach maroona ???? Na tym drugim się wręcz ośmieszył, co to było - pajacyk? ???? Za takie coś Woodson powinien mu zrobić &quot;suszarkę&quot; w szatni jak Alex Ferguson. Jak widać nawet w NBA nie brakuje grubych błędów i amatorki. Choć patrząc na kontrakty zawodników to coś podobnego nie powinno mieć miejsca. Poniżej &quot;obrona&quot; Hardena, choć tu może się zasłonić kontuzją, z jaką grał...niemniej pytanie, czy tak broniącego zawodnika jest sens trzymać na parkiecie.
http://www.youtube.com/watch?v=NIyiEc1741s&amp;amp;feature=player_embedded

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Poniżej &quot;obrona&quot; Hardena, choć tu może się zasłonić kontuzją, z jaką grał...niemniej pytanie, czy tak broniącego zawodnika jest sens trzymać na parkiecie.
Nie ogladałem w tym sezonie wystepów Hardena więc nie wiem co on tam w defensywie wyrabia, ale może być tez tak, że oszczedza się w obronie kosztem ataku, który mu wychodzi.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Nie ogladałem w tym sezonie wystepów Hardena więc nie wiem co on tam w defensywie wyrabia, ale może być tez tak, że oszczedza się w obronie kosztem ataku, który mu wychodzi.
No to jest raczej oczywiste.
Mnie generalnie Harden rozczarowuje w tym sezonie, przejawia momentami mentalność takiej typowej gwiazdeczki. W obronie się ewidentnie obija, w ataku często sieka idiotyczne trójki z 8 metrów (fatalne 28.6% za 3) przez ręce kiedy przy tablicy nie ma żadnego dobrze ustawionego partnera z drużyny i do tego chyba najgorsza maniera czyli pretensje do partnerów na parkiecie (takie rzeczy się wyjaśnia w szatni). Bez wątpienia spowalniają go te przeróżne mikrourazy, które meczą go w tym sezonie ale generalnie nie podoba mi się jego obecna gra. Nie przejawia zdolności przywódczych i nie pomaga partnerom stać się lepszymi. Taki trochę drugi Melo się robi.
Jamesie, nie idź tą drogą !