>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mecze, filmiki, kompilacje dotyczące NBA ...

pampus 81

pampus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak to jest z tym LeaguePass? kosztuje cos kolo ~650zl na caly sezon włącznie z PO?
jest możliwość, aby w kilka osób się złożyć i zakupić takie konto, do którego te wszystkie osoby, które się złożyły miałyby dostęp?

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak to jest z tym LeaguePass? kosztuje cos kolo ~650zl na caly sezon włącznie z PO?
Mógłby ktoś napisać ile dokładnie kosztuje ten pakiet premium w złotówkach? Akurat jestem za granicą i jak się loguję to mam cenę 212.59 €. Jak w Polsce jest taniej to mam zamiar wykupić już w kraju bo będę na chwilę w następnym tygodniu.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Mógłby ktoś napisać ile dokładnie kosztuje ten pakiet premium w złotówkach? Akurat jestem za granicą i jak się loguję to mam cenę 212.59 €. Jak w Polsce jest taniej to mam zamiar wykupić już w kraju bo będę na chwilę w następnym tygodniu.
premium - 644.99

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lax +3 Punkty (dzięki za info)
toudi 715

toudi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok

Ekipa Spurs podczas Halloween, Leonard jako Popeye, Bellineli jako Mario a Ginobili to nie wiem za kogo się przebrał :cool:
Edit: już wiem, to Buzz z Toy Story ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
haha ciekawi mnie jakbym grał jego over to czy by sie liczylo?
3 pkt zapisane dla kapitana druzyny przeciwnej :] albo 2 - nie wiem. Ale w europejskiej koszykówce samobóje zapisuje sie kapitanowi druzyny przeciwnej - w nba chyba też.