>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mecze, filmiki, kompilacje dotyczące NBA ...

P 54

prz3m4s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyskusja kto jest lepszy to, jak dyskusja między fanami Ronaldo i Messiego lub Pelego i Maradony. Zależy, jakie aspekty brać pod uwagę. Jeśli chodzi o wpływ na drużynę to jest porównywalny, bez LeBrona Cleveland zapewne biłoby się do końca o plaoffy, bez Curry&#39;ego GSW jest ekipą dobrą, ale raczej bez najmniejszych szans na mistrzostwo. LeBron jest świetny, wszechstronny, to lider pełną gębą z wielkim ego,. Curry sprawia wrażenie normalnego chłopaka z sąsiedztwa, który cieszy się grą w kosza. Ale moim zdaniem za kilka lub kilkanaście lat to właśnie o tych genialnych rzutach Stefka będzie się mówić, o rekordach GSW, a nie o 2 mistrzostwach LBJ.

Chodzi właśnie o podobną różnicę jak przy fanach Ronaldo i Messiego, Ronaldo wytrenowany jak robot, Messi piłkarskie &quot;dziecko Boga&quot;, nieprzewidywalny, ma coś czego Ronaldo nigdy nie posiądzie pomimo ciężkich treningów, po prostu z innej planety. Tutaj jak dla mnie Curry to złota rączka, ma coś czego według mnie nie sposób się nauczyć, dostał taki dar i świetnie go wykorzystuje, a Lebron jak to Lebron, kocur jakich mało, ale choćby ze względu na widowiskowość zagrań Steph&#39;a stawiałbym na niego.

miles87 63

miles87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
znacie jakieś stronki gdzie są transmitowane mecze nba na live(najlepiej w dobrej jakości).
Pozdrawiam

V 5

vipdavid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z racji tego,że nie wiem gdzie zadać to pytanie
Chodzi mi o sytuację gdy dwóch zawodników zderzy się ze sobą w powietrzu i jest faul
Kto wtedy odpowiada za kontakt ??Komo przewinienie zawodnika atakującego z piłką czy obrońcy ??

V 5

vipdavid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A to były dwie takie:
-jedna w Meczu Stelmetu-koleś skakał w powietrze był blok na piłkę z taką siłą,iż zawodnik atakujący upadł na parkiet
-druga to w meczu reprezentacji Polski-zawodnik dokładnie Lampe wchodził pod kosz a obrońca próbował mu przeszkodzić w obszarze trumny i zderzyli się.Sędziowie orzekli faul obrońcy.

wcaleniee 155

wcaleniee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Moge Ci napisać jak to wygląda w NBA, może w europejskim koszu są przepisy inne, nie wiem.
Ad1. Jak trafil czysto w piłkę, czyli blok poszedł nie po ręce, to to co stanie się z atakującym później nie ma znaczenia kolokwialnie mówiąc :-D
Ad2. No to tu jest to logiczne. Tak jak w piłce nożnej faul bez piłki. Nie pozwolił zawodnikowi wyjść do ataku.

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawy dokument o Anfernee "Penny" Hardawayu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pukon +21 Punkty