Jest ktoś wstanie mi dać link do meczu live lub pobrania spotkania Bulls vs Okc?
Szkoda że ustawiany przez Tima Donaghy.Prawdziwy klasyk, absolutnie jeden z najpiękniejszych meczów NBA jakie widziałem. ????
Jeśli chodzi o ustawkę to bardziej mecz numer 6. Tam się działy jaja dopiero. Mimo wszystko poziom sportowy tamtej rywalizacji Kings z Lakersami stał na poziomie nieosiągalnym dla współczesnej NBA.Szkoda że ustawiany przez Tima Donaghy.
Coś pięknego ???? Gość wyrównał rekord wszech czasów w trójkach takim rzutem.
W końcu przesuną linię rzutów za 3 moim zdaniem. Do tego to zmierza.
Nie sądzę, jeden Curry wiosny nie czyni. Można o tym pomyśleć za kilka lat, gdy takich Stephów będzie kilku.
Curry jest najlepszym strzelcem w historii ligi, ale do miana najlepszego w historii koszykarza mu ciągle daleko. Nie, nie porównuję go do Jordana, bo to głupie, wtedy grano inną koszykówkę. Wciąż sądzę, że LeBron>Curry.
Jeśli utrzyma taką formę, to będzie można o nim mówić jako jednym z najlepszych w historii.Nie będę polemizować kto jest lepszy itd bo to sprawa indywidualna. Ale patrząc na to ile jeszcze przed Currym i jak bardzo zmienia koszykówkę śmiem twierdzić że za kilka lat już nikt nie będzie miał wątpliwości.
Jeśli utrzyma taką formę, to będzie można o nim mówić jako jednym z najlepszych w historii.
Kurde, wybranie najlepszego gracza w historii NBA jest bardzo ciężkim zadaniem ze względu na różne role zawodników. ???? Jeden świetnie strzela, drugi pod koszem jest bestią, trzeci to zawodnik kompletny, tj. triple-double nie jest mu obce. Nazwisk do tego można by wymienić co najmniej kilka. Curry oczywiście jest jednym z nich, ale ciężko mi o nim mówić jako o najlepszym w historii mimo wszystko, nie teraz.