>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

IzzyKonto w mBanku

L 0

lsteam2009

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurier był, aktywowałem sobie pakiet za ile dni będe mógł korzystać z przelewów na moje konto itp ? ;),
Kiedy otrzymam karte ? Czy za nią będę mógł normalnie kupować w sklepach takich jak kaufland itp ?
Jak zamówić kody jednorazowe? wziołem aby zamówić mogłem max 5 wziąść, ale na telefon nie przyszlo nic.

R 2

robsonikk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostaniesz powiadomienie mailem i od tego momentu możesz korzystać z konta.
Jak zamówiłeś kartę we wniosku, to dostaniesz ją do dwóch tygodni, będziesz mógł tą karta płacić w sklepach.
Jak masz telefon komórkowy, to nie bierz kodów papierowych (fachowa nazwa lista haseł) bo są płatne 5 zł. W momencie jak będziesz zalogowany i wykonywał przelew na telefon dostaniesz hasło jednorazowe.

L 0

lsteam2009

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, podpisałem kurier pojechał 2 dni mineły emaila z potwierdzeniem nie dostałem i znajomy dokonuje mi jutro przelewu na konto.. czy pieniazki dojdą?

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak nie ma Pan aktywnego rachunku to będzie zwrot na 100 %

L 0

lsteam2009

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha, ale odrazu zwrot będzie czy kilka h czy dni będzie trzeba czekać.

// tzn otworzyłem ten pakiet aktywacyjny 24 maja i aktywowałem

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy dostał Pan email czy jakiekolwiek info od banku, że rachunek jest już aktywny ?
Zwrot nastąpi z prędkością światła - proszę poczytać o systemie Elixir

L 0

lsteam2009

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kolega zrobil przelew z banku o godzinie około 9:30 na poczte email dostałem info o godzinie 9:58

Witamy,

informujemy, że otrzymaliśmy wszystkie dokumenty niezbędne do uruchomienia rachunków oszczędnościowo-rozliczeniowych.
O pełnej aktywacji kont poinformujemy osobnym e-mailem.

a drugi:

Witamy,

informujemy, że Twoje rachunki otwarte na podstawie wniosku o numerze XXXXXXXXXXX są w pełni aktywne. Teraz masz dostęp do nich z dowolnego miejsca na świecie przez 24 godziny na dobę. Jeżeli we wniosku o otwarcie rachunku została zamówiona również karta płatnicza, prześlemy ją w ciągu 10 dni roboczych. Natomiast jeżeli we wniosku karta nie została zamówiona, to w celu jej otrzymania należy skontaktować się z Operatorem mLinii: 0801 300 800.

Czyli wszystko dobrze jest juz? moge przyjmowac przelewy? ale czy ta kasa od kolegi mi dojdzie? czy zwrot będzie? bo mi się wydaje ze osoby które pracują w banku to dokonują przelewu tak o 16

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale z jakiego banku - to zależy o ktorej było wyksiegowanie
polecam przeczytac co to ELIXIR

L 0

lsteam2009

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha kasa doszła wiec git, jeszcze jedno pytanie ile tak mniej więcej trzeba czekać na karte? wiem ze 10 dni bo mi piszali ale to jest tak maksymalna ilosc dni, a tak przeciętnie to po ilu wam dniach doszła? :/ od dostania info ze konto jest aktywne w 100%

ps. i jeszcze jedno od ktorego momentu liczą sie te 10 dni od aktywacji konta przez mbank ?