>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

IzzyKonto w mBanku

K 0

karalek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie tego izzy konta. Wszędzie jest napisane, że papiery do podpisania przynosi kurier. Rozmawiałem ze znajomym który ma to konto i zamiast kurier to zadzwonili z banku żeby podszedł do placówki w naszym mieście i podpisał. WTF? To w końcu jak to z tym jest? Miał ktoś taką sytuację?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Spoko, ale jak masz odział mKiosku w swoim mieściu to pomyśl po co mają wysyłać kuriera jak możesz podejść czy podjechać MZK-ą i załatwić wszystko w 5min......

X 0

xanotol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam IzzyKonto już coś koło 2 tygodni. Niedawno przyszła karta, a dzisiaj w skrzynce była koperta zaadresowana na mojego ojca, w której był pakiet aktywacyjny.

Co to? Po co mi jeszcze jeden pakiet aktywacyjny?

detmold 6

detmold

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
xanotol nie powinni przesyłać drugi raz pakietu aktywacyjnego, chyba że zdecydowałeś się na hasła jednorazowe z listy to może to było... bo nic innego nie kojarzę

K 0

kaszub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanko do posiadaczy izzykonta. Jak dlugo czekaliscie na przeslanie karty bankomatowej do konta? Bo znalazlem opinie ze sie czeka nawet i trzy tygodnie !
Czy kurier mbanku zadzwoni do mnie przed przyjazdem i umowi sie na konkretny dzien?
Jak bylo u was?
Dzieki za odpowiedzi.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mam IzzyKonto już coś koło 2 tygodni. Niedawno przyszła karta, a dzisiaj w skrzynce była koperta zaadresowana na mojego ojca, w której był pakiet aktywacyjny.

Co to? Po co mi jeszcze jeden pakiet aktywacyjny?

To jest pakiet aktywacyjny dla Twojego opiekuna, który ma prawo mieć wgląd w Twoje konto. Jak nie chcesz to po prostu tego nie aktywujesz i dostęp masz tylko Ty.

Mam takie pytanko do posiadaczy izzykonta. Jak dlugo czekaliscie na przeslanie karty bankomatowej do konta? Bo znalazlem opinie ze sie czeka nawet i trzy tygodnie !
Czy kurier mbanku zadzwoni do mnie przed przyjazdem i umowi sie na konkretny dzien?
Jak bylo u was?
Dzieki za odpowiedzi.

Karty nie przywiezie Ci najprawdopodobniej żaden kurier i nie będziesz musiał się umawiać. Tylko umowa jest z kurierem. Karta przychodzi normalnie poleconym.

K 0

kaszub

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Karty nie przywiezie Ci najprawdopodobniej żaden kurier i nie będziesz musiał się umawiać. Tylko umowa jest z kurierem. Karta przychodzi normalnie poleconym.

Wiem ze karta przychodzi poczta.
Chodzi mi o kuriera z umowa, czy dzwoni przed i sie umawia czy nie? Bo u mnie w domu czesto nikogo nie ma.

O 0

oser92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
PYTANIE DO OBEZNANYCH
Czy jeżeli ktoś na moje izzyKonto prześle kwotę w Euro bądź Dolarach, czy kwota pojawi się na moim koncie, czy od razu mBank zamieni ją na złotówki?

L 0

lsteam2009

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak wiec mam 15 lat przeczytalem prawie cały temat. Ale mam pytanie, czy te konto bedzie na mame czy tylko mama musi dać pozwolenie. ? ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Konto musi być na osobę pełnoletnią.

Nie wprowadzaj człowieka w błąd. Konto jest na Ciebie, ale opiekun ma &#39;drugie wejście&#39; na konto i musi dać pozwolenie na założenie takowego. Zależy czy aktywuje swój pakiet czy nie.

M 0

marjan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bilgoraj
A niewiecie może czy coś mBank myśli nad zwiększeniem wpłatomatów bo lipa z tym ponoc da sie też wpłacać w wpłatomatach multibanku ale też lipa z nimi bo garstka jest ich w polsce

L 0

lsteam2009

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, kilka dni temu złożyłem wniosek o konto, było tam miejsce na zaznaczenie lub odznaczenie ze osoba która się mną opiekuje (mama/tata) mają mozliwosc wglądu do konta ja odchaczyłem to ;) czyli oznacza to ze opiekunowi nie przyjdzie liscik z pakietem aktywacyjnym jeszcze jedno, czy jezeli zakładam konto to rodzic takze jest zobowiążany do założenia?

E 4

etiene8912

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie będzie miał możliwośc wglądu na Twój rachunek, rodzic nie jest zobowiązany do założenia - powyżej 13 lat odpowiadasz sam za takie dezycje