Rachunki może i fajne, ale oprocentowanie kiepskie.
Misiek, a masz ekonto czy izzy? Jak jesteś niepełnoletni i masz izzy konto to sie nie dziwię. W końcu to bank a nie warzywniak, każdy może się podać za kogoś, tym bardziej że nie znasz hasła. Po to właśnie jest potrzebna weryfikacja czy osoba podająca się właściciela (współwłaściciela) jest rzeczywiście tą osobą. To jest bank internetowy i są pewne plusy i minusy tego.
Koleżanka coś kręci z tymi wpłatami, od wpłat darmowych są wpłatomaty nawet te w multibanku (szczegóły na stronie mbanku) oraz są przeprowadzane testy w Radomiu odnośnie wpłat za darmo w Żabce. Reszta wpłat na konto jest płatne.
P.S. Nie poszedła, tylko poszła ????
A powiedz mi jakie są plusy :-? ????
O wiele prostszej jest i iść do odziału i tam wszystko na spokojnie można dowiedzieć się a jak czegoś się nie rozumie to można wskazać pani i ona wszystko wytłumaczy
Mam pytanie czy izzykonto ma:
SmsKod za moich czasów były (jak to się nazywało hasła jedno razowe na kartce to straszny minus był ???? )
I chyba coś się płaci z Mlinie ?
I powiedzcie jak ja mam odzyskać <hahaha> xD ani iść do odziału żeby coś na spokojnie zrobić
Mam kilka papierów od tego konta nie posiadam ani tych jedno razowych,ani hasła nic praktycznie a kartę mi gdzieś wcięło ;/
A na E-maila od dwóch lat podajże dostaje rozliczenia ;] czyżby się nie skapnęli że nie używam tego konta ?
Hehe może kiedyś się przyda ;P jak się trafi duża wygrana żeby to rozdzielić ;]
PS.Weszłem przed chwilą na strone i widzę takie coś

Cytuje
Skończyłeś 18 lat?
Nie musisz rezygnować z korzystania z izzyKONTA. Jako osoba pełnoletnia możesz już otworzyć rachunek eKONTO. eKONTO da Ci jeszcze więcej możliwości.
Pamiętaj jednak, że izzyKONTO i eKONTO to odrębne RACHUNKI. Nie przekształcamy izzyKONTA w eKONTO. Chesz mieć eKONTO - załóż je przez telefon.
Jak by patrzeć to trochę minus bo porównać do BZ WBK to tam konto młodzieżowe ma się do 30lat