>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher forBET - wpłaty i wypłaty

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kiedy bedzie mozna wplacac poprzez Skrill? juz kilka miesiecy niby rozmawiaja ze Skrillem i nic ???? a czemu nie bedzie mozna wyplacac na Skrill ? czemu inne polskie buki nie daja mozliwosci wyplaty na Skrill -tylko wplate?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Również czekam na tę opcję i otrzymywałem informację typu Wkrótce itd. ???? niestety nic z tego nie wynika

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Bardzo realne że nie same buki a ktoś inny blokuje możliwość wprowadzenia płatności skrill. Domyślają się że dużo pieniędzy zarobionych u zagranicznych buków gracze chcieliby wyprać poprzez polskie firmy bukmacherskie

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo realne że nie same buki a ktoś inny blokuje możliwość wprowadzenia płatności skrill.
&quot;Zakazane jest€“ stosownie do art. 15g ust. 1 ustawy o grach hazardowych udostępnianie usług płatniczych przez dostawców usług płatniczych na stronach internetowych wykorzystujących nazwy domen internetowych wpisanych do Rejestru&quot;.
źródło: knf.gov.pl
W myśl ust. 2 powołanego przepisu w przypadku świadczenia usług płatniczych na stronie internetowej wykorzystującej domenę internetową wpisaną do Rejestru, dostawca usług płatniczych jest obowiązany do zaprzestania świadczenia tych usług w ciągu 30 dni od dnia dokonania wpisu domeny do Rejestru.
https://forum.bukmacherskie.com/f98/ustawa-hazardowa-prawo-hazardowe-cz-2-a-58266-674.html#post6452297

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Skrill ucieka z Polski, więc trudno się dziwić, że buki z POL nie decydują na wprowadzenie tej metody płatności.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
ja spytam inaczej, po co komu skrill w legalnym buku gdzie przy wygranej możesz sobie nawet zaświadczenie do urzędu skarbowego wziąć

R 0

rafiooza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do wypłaty to nie wiem po co, ale przy samej wpłacie odpowiedź na pytanie masz wyżej - można wyprać sobie kasę.

S 100

srakaptaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odrzuca probe wplaty karta skrilla przez payu
@abcbet
bo na skrillu trzyma sie kase przeznaczana na hazard, jest to szybsze, latwiejsze w przenoszeniu kasy z buka do innego buka czy poker roomu
@kojocik89
tylko u bukmacherow nielegalnych wpisanym w rejestrze Skrill blokuje wplaty/wyplaty

K 66

kapisevicius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BB
Zleciłem wypłatę 7 lipca o godz. 23:07, do teraz jest ona w stanie &quot;przetwarzania&quot;. Robiłem już wcześniej większe wypłaty od nich i wszystkie maksymalnie na następny dzień były na koncie. Na czacie live dowiedziałem się, że &quot;powinienem skonsultować to z bankiem&quot;. Wypłata bardzo mało, bo tylko 20 PLN.
To jest normalne u nich? Bo nie wiem czy pisać do banku, wydaje mi się, że to u nich jest problem, a nie z bankiem.

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak pisz do nich i do banku tez bo Ty i oni macie cudowne banki ,ktore ksieguja przelewy w weekendy ????
Innym nie ksieguja ale Ty jak napiszesz to na pewno to zrobia i nawet zostanie tak na przyszlosc

K 66

kapisevicius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BB
O matko, kompletnie o tym zapomniałem. ???? Kolego, nie grzej się tak, głupia pomyłka.
Dziwne, że konsultant mi tego nie uświadomił.

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Grzej ? Zabawne to było i tyle ;)

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Zleciłem wypłatę 7 lipca o godz. 23:07, do teraz jest ona w stanie &quot;przetwarzania&quot;. Robiłem już wcześniej większe wypłaty od nich i wszystkie maksymalnie na następny dzień były na koncie. Na czacie live dowiedziałem się, że &quot;powinienem skonsultować to z bankiem&quot;. Wypłata bardzo mało, bo tylko 20 PLN.

To jest normalne u nich? Bo nie wiem czy pisać do banku, wydaje mi się, że to u nich jest problem, a nie z bankiem.

Pewnie wypłaty realizowane są tylko w dni robocze.

M 0

masta8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie, robią przelewy przez Western Union więc trwa to zazwyczaj 3-5 dni.
Osobiście, zleciłem wypłate w piątek wieczorem,weekend serwery zamknięte, ale w poniedziałek były przed 15.
Pozdrawiam

marian77 541

marian77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ja to wiem
jak długo trwa wypłata dziś zlecę to kiedy otrzymam ?
czy w banku się nie doczepią albo jakaś inna instytucja ?

K 66

kapisevicius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BB
Nikt się nie doczepi, bo forBET ma polską licencję. Jeśli dzisiaj zlecisz to jutro powinna być na koncie.

G 0

grzes.typer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co słyszałem wypłaty na następny dzień roboczy po południu zazwyczaj

A 5

adam160

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak jest u nich z szybkością wypłat. To że na drugi dzień są to już wiem. Ale co w przypadku gdy wypłaca się przed 7 rano , realizują w ten sam dzień czy trzeba czekać na następny? Miał ktoś taki przypadek ? A może idąc wzorem fortuny mają stałą godzinę wypłat ?