>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher forBET - wpłaty i wypłaty

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
cytat z dnia 11 września 2019 08:43 przez kojocik89Mam podobną sytuacje jak kolega wyżej. Ktoś wie co tam się dzieje?

Podobną to znaczy jaką? Kolega, który ma problem z wypłatą nie napisał konkretnie ile czasu czeka za wypłaceniem pieniędzy. 
Jeżeli chodzi o forBet, to wypłatę realizują w ciągu 48h ale przeważnie ma się już na następny dzień. 
Uruchomili również szybkie wypłaty, dla klientów którzy mają bank wymieniony w tym linku: 
https://iforbet.pl/podstrona/quick-pay
(jeżeli link nie działa to wystarczy wpisać w Google forBet quick pay)

natomiast faktycznie z autopsji wiem, że ten system szybkim wypłat nie działa tak jak należy. To znaczy, mimo że mam bank z tej listy to i tak muszę najczęściej poczekać bo wypłata została zlecona zwykłym przelewem. 

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
cytat z dnia 11 września 2019 15:11 przez husarz22

Podobną to znaczy jaką? Kolega, który ma problem z wypłatą nie napisał konkretnie ile czasu czeka za wypłaceniem pieniędzy. 
Jeżeli chodzi o forBet, to wypłatę realizują w ciągu 48h ale przeważnie ma się już na następny dzień. 
Uruchomili również szybkie wypłaty, dla klientów którzy mają bank wymieniony w tym linku: 
https://iforbet.pl/podstrona/quick-pay
(jeżeli link nie działa to wystarczy wpisać w Google forBet quick pay)

natomiast faktycznie z autopsji wiem, że ten system szybkim wypłat nie działa tak jak należy. To znaczy, mimo że mam bank z tej listy to i tak muszę najczęściej poczekać bo wypłata została zlecona zwykłym przelewem. 

Miałem dokładnie jak Ty, mimo, że bank znajduje się na liście czekałem znacznie dłużej niż w większości polskich bukmacherów, gdzie wypłata w kilka minut to już standard. Wypłata zrealizowana następnego dnia po kilku godzinach oczekiwania.   

E 0

etoto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 12 września 2019 09:26 przez kojocik89

Miałem dokładnie jak Ty, mimo, że bank znajduje się na liście czekałem znacznie dłużej niż w większości polskich bukmacherów, gdzie wypłata w kilka minut to już standard. Wypłata zrealizowana następnego dnia po kilku godzinach oczekiwania.   

Gram u nich dłuższy czas i wypłaty bez problemu mam w tym samym dniu, a nawet bardzo często się zdarza że do 30 min mam na koncie, a kto ma w kilka minut ?? bo np: Totalbet się chwali w 8 minut a nigdy nie dostałem w ten czas... 

poza tym bukmacher który nie boi się wyższych stawek.