wawo
Użytkownik
Ile idzie wypłata na konto, zlecone w niedziele do teraz nie ma, jakieś jaja czy brak funduszy. Wyplacalem nie pierwszy raz kurna chata.
Ja 2 dni temu wypłacałem z Forbetu i do tej pory też nie ma na koncie moim,chociaż zawsze miałem od nich przelew 1-2 dni!!!Ile idzie wypłata na konto, zlecone w niedziele do teraz nie ma, jakieś jaja czy brak funduszy. Wyplacalem nie pierwszy raz kurna chata.
Ja mam jeszcze gorzej. Wypłatę zleciłem w piątek.. dziś mamy już czwartek (!!) a kasy nadal nie ma. Zlecenie niby przyjęte, kasa wypłacona, ale co z tego, skoro nie ma jej na koncie? Kontaktowałem się z nimi przedwczoraj, oczywiście konsultant na czacie nie był pomocny - widział to samo co ja - czyli "wypłata zrealizowana".. Kpina.
chyba zależy od banku, ja mam mbank i mam wypłacane w kilkanaście minut, ale to już chyba standard w każdym buku, nic czym można się jakoś chwalić ????Czy są już szybkie wypłaty w Forbet ? Jeżeli jak to jak szybkie one są, bo z czekaniem 2 dni na kase to nawet nie zamierzam zakładać konta