>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher forBET - wpłaty i wypłaty

S 0

skrzypek390

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak to wyglada z wygranymi powyzej 2280 zl ? tez jest podatek dochodowy w wysokości 10% ?

A 57

arturkus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietokrzyskie
a jak to wyglada z wygranymi powyzej 2280 zl ? tez jest podatek dochodowy w wysokości 10% ?
tak, zabierają Ci te 10% jak masz wygraną powyżej 2280 (ale Ty nie musisz nic zgłaszać), ale przecież każdy gracz wie, że można to banalnie i legalnie ominąć ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
tak, zabierają Ci te 10% jak masz wygraną powyżej 2280 (ale Ty nie musisz nic zgłaszać), ale przecież każdy gracz wie, że można to banalnie i legalnie ominąć ????

Same panie w okienkach proponują by kupon robić ????

M 20

maciejbks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj nie działają wpłaty, napisałem do iForbet to dostałem odpowiedź zebym sie sam skontaktował z Dotpay. Trochę nieprofesjonalnie żebym musiał sam się kontaktować z pośrednikiem płatności. Normalna firma załatwiłaby to za mnie.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj nie działają wpłaty, napisałem do iForbet to dostałem odpowiedź zebym sie sam skontaktował z Dotpay. Trochę nieprofesjonalnie żebym musiał sam się kontaktować z pośrednikiem płatności. Normalna firma załatwiłaby to za mnie.
Dokładnie mam ten sam problem. I również ta sama odpowiedź. Trzeba będzie obrócić czym prędzej środki i wypłacić.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
jeżeli dotpay nie działa to raczej nie tylko u nich ale w każdym buku i innych firmach które obsługuje, pytałem na czacie dziś o inne formy płatności, podobno niebawem mają się pojawić nowe kanały płatności (przelewy24 oraz skrill)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
jeżeli dotpay nie działa to raczej nie tylko u nich ale w każdym buku i innych firmach które obsługuje, pytałem na czacie dziś o inne formy płatności, podobno niebawem mają się pojawić nowe kanały płatności (przelewy24 oraz skrill)
Ciekawe czy Skrill tylko wpłata czy także wypłata. O tych wpłatach piszą już od 2 miesięcy.....

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
podobno się da, osobiście tak nie wpłacałem ale słyszałem od znajomego że tak właśnie składał depozyt

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak kartą wpłacisz ale już na nią nie wypłącisz ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
wypłaci na konto bankowe, przecież to legalna firma
Niestety w dalszym ciągu niema możliwości wpłaty karta Skrill pomimo zapewnień że można, Natoiast wypłaty nie są realizowane na Skrilla na żadnym Polskim legalnym bukmacherze.

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wygląda sprawa wypłat jeśli chodzi o czas ? Jest coś takiego, że jak np. zlecę wypłatę do jakiejś godziny to wypłata wpłynie na konto tego samego dnia ? Pozdrawiam

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
tak, z doświadczenia wypłaty są następnego dnia roboczego, a jeżeli powiedzmy zlecisz do tej godziny 10-11 to jeszcze tego samego dnia

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
raczej nie, na stronie w zakładce &#39;Wpłaty&quot; widnieje takie coś: