>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Championship Manager / Football Manager

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pavlinho może Krivets? U mnie w Newcastle sie tak wyrobił, że szok ;)

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@Pavlinho - na fm wersja 9.0.3 na srodku w borussi dortmund mialem Matiasa Fernadesa z villareal - zawodnik godny polecenia ale drogi ???? Inny tym to Migule Veloso - ma konkretny strzal z dystansu ????
Miałeś tam tego Turasa o nazwisko Nuri? Też dobry.

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Średni szczerze mówiąc. Ja mogę polecić defensywnego pomocnika, Dahl się zwie i jest ze Szwecji.
a Vukcević?
edit: Dzagoev?
edit 2: Lucho Gonzalez?
duzo ich jest ;)

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez najleojejw nocy bym pogral w fm 2009. teraz jest jakis update z 3 liga polska. mozna by to sprobowac

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dlugo sie wczytuje fakt. ale ma full opcji i jest trudny.

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tu nie chodzi o to, bo ja mam dużo pamięci i mi on fruwa, ale nie da się zbudować mocnej ekipy w Anglii np. gram Sunderlandem i po sezonie MUTD z całą czołówką rozkupuje skład. Tak samo ciężko z taktyką, mam jedną killer taktykę to po sezonie muszę zmienić bo już nie jest tak dobra jak na początku...

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to ze taktyka jedna nie mozna wygrywac kilku sezonów. do tego sunderlandem (którym notabene sam grałem ) to moijm zdaniem plus. a co do rozkupywania składu to powinenes sie cieszyc ze zarobisz sporo kasy na takich trasferach do MU itp ???? takie sa prawa rynku

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to ze taktyka jedna nie mozna wygrywac kilku sezonów. do tego sunderlandem (którym notabene sam grałem ) to moijm zdaniem plus. a co do rozkupywania składu to powinenes sie cieszyc ze zarobisz sporo kasy na takich trasferach do MU itp ???? takie sa prawa rynku
Ale ja chce zrobić ekipę która będzie walczyła o Mistrzostwo a kupuję zawodnika za 15 baniek to pół sezonu i Real Madryt czy Chelsea oferuje 30 baniek to zarząd sam akceptuje. Tak samo nie wiem czy to jest błąd gry czy moze taktyki ale moi napastnicy dosyć szybcy w jednym meczu strzelą 2 bramki by w kolejnych dziesięciu nie strzelić żadnej. Taktykę trzeba do każdego rywala stosować inną. I tak w pierwszym sezonie 17 miejsce, w drugim sezonie 14 miejsce i teraz jestem 8 po 6 kolejkach. Ciężka jest ta gra 8)

L 0

labintatlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aż się muszę pochwalić :|

grasz na czitach i dlatego takie dziwne wyniki ????
w 07 sie gralo ale teeraz za slaby komp na 09 zamiast sobie nowy kupic to ja na bukamcherke przerabalem ???? 100 dwie ostatni raz ostatni raz ????

akselek 552

akselek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piacenza
Tego Farneruda chciałem ściągnąć, ale nie ściągnąłem. Ale jakim cudem masz Jelenia w składzie to ja nie wiem.
Zobacz, który sezon... tani jak barszcz 85k funtów tylko.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale ja chce zrobić ekipę która będzie walczyła o Mistrzostwo a kupuję zawodnika za 15 baniek to pół sezonu i Real Madryt czy Chelsea oferuje 30 baniek to zarząd sam akceptuje. Tak samo nie wiem czy to jest błąd gry czy moze taktyki ale moi napastnicy dosyć szybcy w jednym meczu strzelą 2 bramki by w kolejnych dziesięciu nie strzelić żadnej. Taktykę trzeba do każdego rywala stosować inną. I tak w pierwszym sezonie 17 miejsce, w drugim sezonie 14 miejsce i teraz jestem 8 po 6 kolejkach. Ciężka jest ta gra 8)

Sunderlandem w 1 sezonie bylem 12 i cos sie niemoge zabrac za drugi sezon. a co 2-0 z Chelsea ja miałem remis z Man Unt na Old Trafford 2-2 i remis z Chelsea u siebie 0-0 ????