- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Miałeś tam tego Turasa o nazwisko Nuri? Też dobry.@Pavlinho - na fm wersja 9.0.3 na srodku w borussi dortmund mialem Matiasa Fernadesa z villareal - zawodnik godny polecenia ale drogi ???? Inny tym to Migule Veloso - ma konkretny strzal z dystansu ????
luknij tego Krivetsa i powiedz co myśliszA ja się Sunderlandem utrzymałem![]()
Średni szczerze mówiąc. Ja mogę polecić defensywnego pomocnika, Dahl się zwie i jest ze Szwecji.luknij tego Krivetsa i powiedz co myślisz![]()
Miałeś tam tego Turasa o nazwisko Nuri? Też dobry.
a Vukcević?Średni szczerze mówiąc. Ja mogę polecić defensywnego pomocnika, Dahl się zwie i jest ze Szwecji.
Dzagoev w miarę tani i wygląda fajnie, nie chcę wydać 25 baniek na pomocnika ????a Vukcević?
edit: Dzagoev?
edit 2: Lucho Gonzalez?
duzo ich jest![]()
Ale ja chce zrobić ekipę która będzie walczyła o Mistrzostwo a kupuję zawodnika za 15 baniek to pół sezonu i Real Madryt czy Chelsea oferuje 30 baniek to zarząd sam akceptuje. Tak samo nie wiem czy to jest błąd gry czy moze taktyki ale moi napastnicy dosyć szybcy w jednym meczu strzelą 2 bramki by w kolejnych dziesięciu nie strzelić żadnej. Taktykę trzeba do każdego rywala stosować inną. I tak w pierwszym sezonie 17 miejsce, w drugim sezonie 14 miejsce i teraz jestem 8 po 6 kolejkach. Ciężka jest ta gra 8)no to ze taktyka jedna nie mozna wygrywac kilku sezonów. do tego sunderlandem (którym notabene sam grałem ) to moijm zdaniem plus. a co do rozkupywania składu to powinenes sie cieszyc ze zarobisz sporo kasy na takich trasferach do MU itp ???? takie sa prawa rynku
Tego Farneruda chciałem ściągnąć, ale nie ściągnąłem. Ale jakim cudem masz Jelenia w składzie to ja nie wiem.
Zobacz, który sezon... tani jak barszcz 85k funtów tylko.Tego Farneruda chciałem ściągnąć, ale nie ściągnąłem. Ale jakim cudem masz Jelenia w składzie to ja nie wiem.
Ale ja chce zrobić ekipę która będzie walczyła o Mistrzostwo a kupuję zawodnika za 15 baniek to pół sezonu i Real Madryt czy Chelsea oferuje 30 baniek to zarząd sam akceptuje. Tak samo nie wiem czy to jest błąd gry czy moze taktyki ale moi napastnicy dosyć szybcy w jednym meczu strzelą 2 bramki by w kolejnych dziesięciu nie strzelić żadnej. Taktykę trzeba do każdego rywala stosować inną. I tak w pierwszym sezonie 17 miejsce, w drugim sezonie 14 miejsce i teraz jestem 8 po 6 kolejkach. Ciężka jest ta gra 8)