>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Championship Manager / Football Manager

airborne 105

airborne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W FM 2011 pamiętam w 2025 roku skonczylem grac i puscilem urlop. Wrócilem na koniec dnia i mialem rok 2055.........

Mistrzem włoch była Bologna..... Milan był w drugiej lidze

w Anglii mistrzem było Newcastle a Liverpool grał w II lidze....

Śmiesznie to wyglądało...

Eksperymentowałem równiez i chodz nie lubie Liverpoolu dlatego objalem tą ekipe w FM 2011.........sprzedalem wszystkich zawodnikow i kupilem samych Polaków którzy grali w Kadrze Polski....

Dalem urlop....i na koniec sezonu Liverpool miał Miejsce 3 ???? .....

Troszke gierka ma błędów...

...

Teraz mam FM 12 nie ma czasu juz na gre co kiedys ze wzgledu na pochlaniajacą prace w banku......

ALe szczerze ? tez jest smiesznie...np. ostatnio Galatasaray skopało mi tyłek w LM 3-0 w 1/8 a gralem Manchesterem United....po czym w rewanzu wygralem 9-0 ???? ........

Moze kiedys poprawią system gry....

F 0

freekickzpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Haha ;) Tez mialem podobne sytuacje gdy Wolverhampton zdobywal Lige Mistrzow w n-tym sezonie, a Burnley bylo Mistrzem Anglii ;) Dlatego preferuje Fife Manager ;)

V 16

vaxik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u Mnie wszystko z FM dobrze. Żadnych bugow. Rok 2021 i widzę, ze europejskie ligi dobrze chodzą.

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wrażenia z nowej wersji gry? mnie osobiście trochę ciężko się przyzwyczaić do tego interfejsu

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Pobrałem nową wersję FM-a ale nie wiem dokładnie jak to zainstalować.Kaczmar123 poradzisz coś z tym moim problemem?

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie mam pojęcia jaką wersje pobrałeś, ja co roku kupuje FMa żeby potem nie mieć problemów z aktualizacjami czy patchami

Y 4

yankes750

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja jeszcze wersji z numerkiem 13 jeszcze nie zakupiłem, lecz myślę że w najbliższym czasie się na nią skuszę.
Ostatnio znów zacząłem sobie nową karierę w FM 2012 Borussią Dortmund ????
Ta gra jest po prostu świetna, spędziłem przed nią mnóstwo godzin, rozegrałem setki sezonów i wciąż mi się nie znudziła.
Polecam każdemu ????

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Nie dawno dostałem na urodziny FM-a 2012 i trzeba przyznać, że bardzo duży przeskok jak dla mnie. Ostatnią wersją jaką grałem była 2008 ale to przepaść. W 2012 jest bardzo dużo rozmaitych opcji, które naprawdę fajnie rozbudowują grę ale na początku ciężko przywyknąć.

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
A mi po zainstalowaniu gry nie chce się w ogóle nie chce uruchomić.Po kliknięciu na ikonkę nic sie nie dzieje.Ale to moze przez to ze podczas instalacji nie chciał sie zainstalować dodatek Net Framework czy cos takiego

F 84

fanatyk00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
U mnie gra juz działa ale po kilku dniach wywala do Windowsa trzeba czekać za Ctackiem odpowiednim ale czy będzie na czasie tego nie wie nikt

macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
Pozwolę sobie odkopać temat, ale myślę że warto. Gra ktoś z was jeszcze w FM? Bo ja obecnie troszkę pykam prowadzę teraz BATE i narazie tylko 1/8 Ligi Mistrzów.