mając ten tytuł przelewu : p24-...Faktycznie coś nie tak. Dziś zrobiłem przelew przez p24, wszystko przebiegało pomyślnie do czasu automatycznego wysłania potwierdzenia wpłaty do serwisu betsafe ... wtedy strona siadła i nie chciała się załadować. Pieniążków nie ma ani na koncie w serwisie ani w bankowym ... Jestem ciekaw jak się sytuacja rozwinie.
Faktycznie coś nie tak. Dziś zrobiłem przelew przez p24, wszystko przebiegało pomyślnie do czasu automatycznego wysłania potwierdzenia wpłaty do serwisu betsafe ... wtedy strona siadła i nie chciała się załadować. Pieniążków nie ma ani na koncie w serwisie ani w bankowym ... Jestem ciekaw jak się sytuacja rozwinie.
napisz to w e mailu do nich.Problem w tym, ze za nic nie płacę ^^ Telefon na matkę, ewentualnie kartą w sklepie..
wyciag z banku, faktura na piwo itpTelefon na matkę, ewentualnie kartą w sklepie..
na pewno jest coś za co zapłaciłeś kiedyś samodzielnie ????Problem w tym, ze za nic nie płacę ^^ Telefon na matkę, ewentualnie kartą w sklepie..