>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsafe - ogólna dyskusja

Status
Zamknięty.
forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
problemy betsafe to sprawka Roberta Burneiki.

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
chodzi wam normalnie ich stronka?Macie dostęp do ich bloga?Ja od wczoraj nie mogę wejsc..

ps.sorki za spam nie doczytalem jednej strony...

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Blog niestety nie działa. Pracujemy nad tym. Działa strona Betsafe.com. Dzisiejszy konkurs Mecz Dnia przeprowadzamy na naszym profilu na FB.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Blog niestety nie działa. Pracujemy nad tym. Działa strona Betsafe.com. Dzisiejszy konkurs Mecz Dnia przeprowadzamy na naszym profilu na FB.
Mam nadzieję że jakoś nas nagrodzicie za nieumożliwienie obstawienia LM ... dziwnym trafem był wyjął 500zł no ale cóż .

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten bukmacher to jest żart, mają problemy z wpłatą kartami, nie odpisują na maile...
Nie wpłacajcie tam kartą bo zostaniecie poinformowani, że jest problem i otrzymacie zwrot na kartę w przeciągu 3 dni roboczych... Pełna amatorszczyzna.
Zdezaktywować na okres problemów możliwość wpłaty kartą i zamieszczenie stosownej informacji to dla nich za dużo.
Lepiej żebyś się głowił co to za błąd i próbował bezskutecznie się tego od nich dowiedzieć...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A nie próbowałeś dostać się na czat? Czy closed?

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tą informację dostałem na czacie, że do 3 dni roboczych otrzymam zwrot, bo na mailu gdzie dokładnie wyjaśniłem co to za błąd ze screenami itd nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

angelus 46

angelus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faktycznie coś nie tak. Dziś zrobiłem przelew przez p24, wszystko przebiegało pomyślnie do czasu automatycznego wysłania potwierdzenia wpłaty do serwisu betsafe ... wtedy strona siadła i nie chciała się załadować. Pieniążków nie ma ani na koncie w serwisie ani w bankowym ... Jestem ciekaw jak się sytuacja rozwinie.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
Faktycznie coś nie tak. Dziś zrobiłem przelew przez p24, wszystko przebiegało pomyślnie do czasu automatycznego wysłania potwierdzenia wpłaty do serwisu betsafe ... wtedy strona siadła i nie chciała się załadować. Pieniążków nie ma ani na koncie w serwisie ani w bankowym ... Jestem ciekaw jak się sytuacja rozwinie.
mając ten tytuł przelewu : p24-...
skontaktuj się z infolinia Przelewów24 i wyjaśnij sprawę dla świętego spokoju.

faro09 2

faro09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
wlasnie nad tym pracuja ... ale jeden cwaniak powiedzial ze moze to zajac nawwet 48 godzin... po czym go troche wysmialem... ale nic ja mam miec hajs przed 20.

D 8

dyniek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Mam tą samą sytuację. P24 utworzyło przedpłatę, ale gdy próbuję skorzystać z przedpłaty to strona wiesza się w momencie wysłania potwierdzenia do buka, na jednej z przeglądarek wyskoczył komunikat &quot;brak połączenia z serwerem betsafe.com&quot;

Maila do betsafe wysłałem koło 14:00, jest 22:30 i odpowiedzi brak. Pozostawię to bez komentarza.

angelus 46

angelus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli pozostaje czekanie. Pieniądze prędzej czy później się znajdą, ale takie sytuacje nie najlepiej świadczą o betsafe ...

kocham-katke 15

kocham-katke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-B
Chcą &quot;current utility bill&quot; do potwierdzenia,
co mogę wysłać im w zamian?

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
aktualny rachunek za usługi komunalne to w wolnym tłumaczeniu. Wyślij im jakiś rachunek opłacony przez Ciebie.

kocham-katke 15

kocham-katke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-B
Problem w tym, ze za nic nie płacę ^^ Telefon na matkę, ewentualnie kartą w sklepie..

EDIT///
Dobra posłałem co miałem, zobaczymy co odpiszą. Jeśli chodzi o buka to nie polecam. Tragiczny support drogą mailową, na stronie lepiej nie jest. Podczas jednej rozmowy z supprotem koleś pisał jakby był nieźle wypity. Tragedia.

Status
Zamknięty.