>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsafe - ogólna dyskusja

Status
Zamknięty.
forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w koncu to hardcorowy koksu on wszystko potrafi ????

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Patrząc uważnie to nie było widać salda konta głównego. Było zamazane. Widać było tylko saldo pokera i kasyna 0. Poza tym nawet jakby było saldo konta głównego 0, to dla takiego vipa betsafe mogło dać jakiś specjalny voucher lub coś podobnego. Albo było to konto jakoś specjalnie otworzone dla tej prezentacji. W każdym razie nie bójcie się już tam Koksu na pewno jakąś umowę spisał z betsafe za te reklamy. On na pewno nie zbiednieje :)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1000 na bankowe w dwa dni, to jest więcej niż godne polecenia

kocham-katke 15

kocham-katke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-B
Powie mi ktoś dlaczego te moćki z betsafe anulowali już 2 razy moją wypłatę? Nie odpisują na maile to druga sprawa. Ten support mają z dupy, że się tak wyrażę.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawdź pocztę, powinna przyjść prośba o wszystkie dokumenty.
Jeśli na niej nic nie masz podbij na czat, a tam Cie o tym poinformują

kocham-katke 15

kocham-katke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-B
Piszę do nich na ten zafajdany support i nic. Poczekam aż online ktoś będzie, bo teraz tylko english a nie chce żeby znowu jakieś nieporozumienie było ^^ masakra.

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Powie mi ktoś dlaczego te moćki z betsafe anulowali już 2 razy moją wypłatę? Nie odpisują na maile to druga sprawa. Ten support mają z dupy, że się tak wyrażę.

jeśli wypłacasz na konto bankowe ,to &quot;na Pana koncie widzę informację dotycząca przesłania wyciągu z konta bankowego pokazującego numer konta i Pana dane&quot;,wysłałem skan i wypłata została zrealizowana.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Podaj login z betsafe na pw to się zorientuje w czym problem.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie wiem czy Ci odpisali, ale ja się dowiedziałem, że &quot;do obrotu pozostało 40,39PLN do obrócenia bonusem zakłady co najmniej podwójne z kursem 1,80 łączonym i 1,25 pojedynczego zdarzenia na kuponie ako 1,80&quot;

H 0

horsi7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Witam, ugralem na tym buku troche kaski, chcialem wyplacic sobie 50zl, przyslano mi ze prosza o skan dowodu oraz rachunek nie starszy niz 3 miesiace, wszystkie rachunki placa rodzice, czy to musi byc rachunek oplacony konkretnie przeze mnie ? czy moze byc oplacony przez kogos innego wazne ze adres sie zgadza?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
czy moze byc oplacony przez kogos innego wazne ze adres sie zgadza?
Upewnij się w supporcie... U mnie w Betsaf zamiast rachunku przyjęli wyciąg z banku, ale np. bodaj w 10Bet zaakceptowali rachunek wystawiony na moją Mamę, więc przedstaw im swoją sytuację i wtedy się dowiesz, co i jak... W ostateczności pójdziesz na &quot;stację&quot; kupić piwko na fakturę...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
horsi7 +1 Punkty
H 0

horsi7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
okej ogarnolem, mam inne pytanie od okolo godziny 20:30 nie moge sie zalogowac, czy zdarza sie ze strona strasznie muli z uwagi na ilosc wejsc spowodowanej mysle w tym wypadku meczami ligi mistrzow? czy poprostu calkowity przypadek i jest to pierwsza taka awaria ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nikt nie może w tym momencie niestety...
nie, to nie jest częsty problem, na szczęście

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie popisali się niestety przed meczami LM ... teraz czekam na jakiś zakład bez ryzyka w ramach przeprosin .

michalchojnice 742

michalchojnice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sam bym dał coś na livebecie na Arsenal :/ Też liczę na jakieś promo dla klinetów, którzy być może właśnie tracą pieniążki ;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
którzy być może właśnie tracą pieniążki
Dokładnie, jeżeli jeszcze przez 40 minut się nie wyrobią a Meffert wygra, to ich ukatrupię!!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mieliśmy problemy techniczne. Na szczęście zostały one już rozwiązane. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności z tego powodu. Jeśli macie jakieś pytania, prosimy o kontakt z naszym supportem poprzez e-mail: [email protected]

Status
Zamknięty.