>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Genewa, Nicea - 15.05-21.05.2016

Status
Zamknięty.
gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Wawrinka - Rosol

Rosol +5.5 gemów 1.75 Unibet ✅✅
Rosol +1.5 seta 2.95 Unibet ✅✅

Ciekawe starcie, z jednej strony zdecydowany faworyt i bukmacherów i publiczności, Stan Wawrinka, gdzie jest to jego ulubiona nawierzchnia, ale z drugiej prawdziwe objawienie i czarny koń tego turnieju Czech Lukas Rosol, gdzie tylko w 1 rundzie był faworytem ale potem miał przegrać zarówno z Inserem, jak i wczoraj z Kuznetzovem!! Wygrał te mecze przegrywając zarówno z Amerykaninem jak i Ruskiem po 1:0 w setach. Bardzo ciekawe zjawiska. Dodajmy do tego, że z Wawrinką spotkał się ostatnio na mączce dokładnie w tym samym turnieju w Genewie, wtedy Stan wygrał 2:1, (6:4, 3:6, 6:3) Więc wszedł by i handicap gemowy jak i setowy. Polecam to grać fajne kursy na prawdę, a Rosol tu może nawet wygrać, zależy jak do spotkania podejdzie Wawrinka, bo kto jak kto ale on RG traktuje chyba najpowazniejszej ze wszystkich, w koncu to on tu broni tytulu i najwiekszej ilosci zdobytych punktow.

tenismanager 538

tenismanager

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tenisowo
Johnson S. / Querrey S. - Knowle J. / Rosol L. 2:1 (6:3 3:6 10:8)✅

Jeszcze jeden ciekawy typ na popołudnie - deble ATP.
Jak dobrze wiem Rosola czeka przed meczem deblowym półfinał singla z Wawrinka.
Później dopiero wyjdzie na kort o ile para Knowle J. / Rosol L. nie podda meczu walkoverem. Knowle J. / Rosol L.
to para która zaczęła grać dopiero w tym turnieju, trudno mi ocenić czy tak wystąpią na RG, ale zagrali ze sobą tylko dwa mecze więc kłopoty ze zgraniem mogą wystąpić. Całkiem odmienne zdanie mam co do pary
Johnson S. / Querrey S. oni już grają troche ze sobą i potrafią walczyć z najlepszymi.
Dodatkowo jak dobrze wiemy amerykanie dysonują bardzo dobrym serwisem.
Stawiam na zwycięstwo Johnson S. / Querrey S. zobaczymy wgl. czy mecz się odbędzie.

Typ:
Johnson S. / Querrey S. @1.61 Bet365 3/10✅
Knowle zagra na RG w parze z Florianem Mayerem./Macko18

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
andre@ +15 Punkty
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sky - niebo - heaven
Wawrinka vs Cilic Wawrinka win 1.4 Bet-at-home
Podziw dla Cilica bo po przerwie i od razu final budzi szacun.. Jednakze, Stasiu nie przegrywa finalow, Stasiu jest lepszy technicznie, ma po prostu szerszy wachlarz uderzen i watpie, zeby chorwat byl w stanie go ograc.. Nie mowie ze bedzie gadkie 2:0 , jednak 2:1 w setach w strone wawrzynca, innej opcji nie ma.. Stasiu jest lepszym na te chwile tenisista niz Cilic ..
wawrinka 2;0 win ✅✅✅

Thiem vs Zverev nie tykam.. niby powinien Dominik wygrac, jednak Zverev tez potrafi zagrac na niezlym poziomie i kto wie, czy seta Thiemowi nie urwie, bo Domino w tym turnieju nie natrafil jeszcze na godnego przeciwnika, jesli chodzi o forme i umiejetnosci, a Zverevovi niczego nie brakuje, by nawiazac z Domino walke..
Zverev urwal seta, ale Domino w formie przed Rg, zajdzie chlopak daleko jak nie trafi predko na Nole lub Rafe..

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądałem dziś Zvereva i pierwszy set Thiema. Austriak weźmie to luźno. Saszka już w trzecim secie naprawdę miał problem ze złapaniem oddechu, możliwe wydłużał moment wznowienia gry. Na moje do ładowania grubo Thiem po @1,33 na bet365, zleciał już kurs, a będzie leciał. Thiem tu broni punktów, na razie spacerek. Zverev trzy trzysetówki i dwa długie sety z Edmundem. Jeśli tylko ma odrobinę oleju w głowie, to odpuści ten mecz, żeby odpocząć na Roland Garros. I nie ma co sobie wmawiać, że jest młody i wytrzyma. Naparzania z wypoczętym Thiemem trzech setów nie ma szans wytrzymać.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Thiem 2:0 + Wawrinka 2:0 ako 3,42 bet365
Bardzo przyjemne ako i na prawdę prawdopodobne. Na szybo bo sprawa jest dość prosta. Staszek doszedł do finału i jutro wychodzi i daje z siebie 100%, przed własną publicznością jutro pewnie wygrywa. Oczywiście w Rzymie i Madrycie słabo, ale tam można było czasem zobaczyć gołym okiem że czasami nie daje z siebie wszystkiego.
Na przeciwko niemu Chorwat, który wraca po przerwie i powiedzmy, że zaskoczył, ale jutro nie daje mu szans ze Stasiem, żadnych. Jestem przekonany, że wygra.
Thiem świetny sezon i TOP2 bez dwóch zdań w przyszłości. Zamiata po korcie tym swoim świetnym forhendem i jego przyśpieszenie jest na prawdę topowe. Czuje się świetnie na cegle i jutro również pewnie wygrywa. W Szwajcarii każdym pozamiatał i taka prawda. Jutro na pewno najlepszy z jego przeciwników bo młodziutki Niemiec ma ogromny talent, ale on to jeszcze nie to co Dominik, zdecydowanie nie to. Zverev się tutaj, że tak powiem &quot;przebija&quot;. Oddał seta w każdym spotkaniu i zdecydowanie zasłużenie bo nie raz miał kłopoty. Thiem i Stasiu jutro wygrywają i jestem przekonany w 100%, ja próbuję 2:0 bo również prawdopodobne a kurs fajny.

T 86

tenisowywariat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Thiem świetny sezon i TOP2 bez dwóch zdań w przyszłości. Zamiata po korcie tym swoim świetnym forhendem i jego przyśpieszenie jest na prawdę topowe. Czuje się świetnie na cegle i jutro również pewnie wygrywa. W Szwajcarii każdym pozamiatał i taka prawda. Jutro na pewno najlepszy z jego przeciwników bo młodziutki Niemiec ma ogromny talent, ale on to jeszcze nie to co Dominik, zdecydowanie nie to. Zverev się tutaj, że tak powiem &quot;przebija&quot;. Oddał seta w każdym spotkaniu i zdecydowanie zasłużenie bo nie raz miał kłopoty. Thiem i Stasiu jutro wygrywają i jestem przekonany w 100%, ja próbuję 2:0 bo również prawdopodobne a kurs fajny.

Jak najbardziej popieram grę na Thiema. Austriak gra tutaj znakomicie, może nie ograł wielkich nazwisk ale gra solidny tenis. Stracił tylko jedno podanie w trzech pojedynkach, nie oddał seta i sądzę, że także z przyzwoitym Zverevem będzie podobnie. Niemca już tutaj powinno nie być, męczarnie z Edmundem, później trzy sety z Granollersem, bronione piłki meczowe z Simonem i po raz kolejny trzysetówka z Sousą. Panowie grali ze sobą niedawno w Monachium, gdzie wygrał Dominic po trzech setach. Moim zdaniem teraz będzie zupełnie inaczej, w niemieckiej imprezie Thiem wszedł z &quot;opóźnieniem&quot; w mecz i dlatego przegrał premierową partię. Później gładko ograł rywala, nie widzę innego wyjścia jak jego pewne zwycięstwo. Znakomicie operuje forehandem i do tego backhand także na solidnym poziomie. Byle jeszcze trochę serwis poprawił i w przyszłości będzie liderem rankingu.

Thiem DW 2:0 @1.90 Bet365

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Thiem 2:0 1.57 bet365 ⛔⛔ PARODIA W 2 SECIE CO ZROBIŁ THIEM..

Również popieram gre na Thiema. Policzyłem i Zverev spędził w tym turnieju na korcie podczas 4 spotkań 590 minut czyli czyli prawie 10 godzin. Nie jest to typ jakiegoś atlety typu Djokovic, Nadal. Ten czas wybiegany na korcie będzie dla niego odczuwalny podczas tego starcia. Na dodatek element presji w pierwszym swoim finale ATP zrobi swoje. A jeszcze tak żelaznej psychiki Sasza nie ma. Pamiętam jak zmarnował match point w meczu z Nadalem i później rozpadł się jak domek z kart. Nic nie wchodziło. On już tu zrobił dużo.
Thiem jak dla mnie największy talent młodego pokolenia. Grał naprawde dobre spotkania w tym roku przeciwko Nadalowi i Djokovicowi. Masa break pointow. Brakowało tam naprawde nie dużo, żeby zrobić seta w starciu z byłym i obecnym nr 1.
Zeszłoroczny obrońca tytułu z tego turnieju. Nie będzie sie tu cackał. Bez straty seta jak narazie, gemy też maksymalnie po 3 na set tracił. Jest duży zapas sił przed Rolandem. Żeby jeszcze było jakieś porównanie co do czasu spędzonego na korcie w tym turnieju to Thiem na swoim koncie ma 3h i 12 minut.

Wawrinka 1.30 bet365 ✅ w finale zawsze na Stana!

Szwajcar + finał = zwycięstwo. Będe w ogromnym szoku jeśli Cilić na mączce pokonałby Wawrinke. Troche sie podreperował Stan przed RG po średnim sezonie mączkowym w jego wykonaniu. To jest gość od finałów. Jak już tam gra to naprawde motywacja, psychika, wszystko współgra. Cilicia wczoraj łamał Ferrer, który dla mnie jest kopalnią $ w tym sezonie. Dawno go nie widziałem w tak słabej formie. Chorwat swoje już zrobił w tym turnieju. Wrócił po kontuzji i odrazu finał ATP. Jednak dziś będzie musiał grać z zawodnikiem, który potrafi huknąć z forehandu, backhandu a także umie prowadzić gre. Cilic zabiegany od lewej do prawej. Naprawde nie wyobrażam sobie porażki Wawrinki

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
czerpac idealne typy?
Stan Wawrimka - Marin Cilic
2 handicap +1.5 seta, Pinnacle Sport 1.86

6:4, 7:6

7 niewykorzystanych pilek setowych :/ w tym jedna pezy 5:3 i serwis, 6 w taju....ch*j strzela ⛔

W bezpośrednich pojedynkach prowadzi Szwajcar 9:2 gdzie ostatni raz Panowie spotkali się w 2015 roku, w Chinach gdzie padł wynik 7:5, 6:7, 6:4 dla Wawrinki. Co ciekawsze to ich ostatnie trzy spotkania były bardzo zacięte bo zawsze wygrywał Stan w trzech setach. Dziwi mnie, że Stan w jakieś marnej 250 tce nie odpał w pierwszej rundzie bo to jest jego styl często, ale widocznie na swojej ziemi nie robi takich cyrków.

Szwajcar w tym turnieju nie miał godnego przeciwnika bo pokonał Ramosa-Vinolasa 6:1, 6:1 oraz Carreno Bustę 6:3, 6:1 no i z marnym Rosołem stracił seta 6:2, 4:6, 6:3.

Chorwat miał trudniejszych rywali, bo pokonał Gulbisa 6:4, 7:6, Delbonisa 6:4, 6:3 oraz Ferrera 7:5, 7:5.

Jeden jak i drugi tenisista w tym sezonie nie błyszczą, chociaż Stan wygrał w Dubaju i Chennai gdzie tak naprawdę poza Kyrgiosem to nie pokonał on w tych turniejach nikogo na poziome. Poza tym Wawrinka w tym sezonie nie pokonał nikogo z czołówki,a odpadał z Monaco, Paire, Kuznietzovem czy Goffinem.

Cilic też nie błyszczy ,bo tylko doszedł do finału w Marsylii i też miał kilka wtop, ale wiadomo bo ciągle szuka formy po kontuzji.

Wawrinka gra u siebie, doszedł do finału na własnej ziemi więc o żadnym odpuszczaniu nie ma mowy. Jeden jak i drugi to tenisiści kompletnie którzy mają tytuł wielkiego Szlema na koncie. Marin jak i Stan to zawodnicy którzy lubią dominować i czują się lepiej w ataku niż w obronie.

Moim zdaniem Chorwat minimum seta urwie, bo prezentuje w tym turnieju dobrą firmę. Wawrinka stracił seta Rosołem to i z Cilcem może stracić. Nie zdziwi mnie też wygrana Chorwata.

Status
Zamknięty.