>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Genewa, Nicea - 15.05-21.05.2016

Status
Zamknięty.
madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Na dzis taki dubel
Bellucci - Kukushkin 1,4 bet365✅✅
Sousa - Estrella 1,5 bet365✅✅
Pierwsze spotkanie wydaje mi sie bardziej pewniejsze , belluci broni pkt za wygraną z ubiegłego roku , do tego dochodzi forma jaka ostatnio prezentuja bardzo dobry turniej w Rzymie pokonanie Mahuta,Monfilsa i walka z Djokovicem. Jego rywal Kazach tez nie jest w jakiejs najgorszej formie bo rowniez w miare pogrywał sobie w Włoszech. Lecz wiekszy wachlarz zagran moim zdaniem posiada Brazylijczyk jest to jego ulubiona nawierzchnia gdzie potrafi zagrać świentnie , jego topspinowe forhendy jak i zarazem płaskie uderzenia do tego dochodzi w miare solidny serwis da mu dzis wygrana w tym meczu i mozliwosci obrnonienia tytułu.
Drugi mecz to spotkanie Portugalczyka i Starego Dominikanczyka.Sosua nie wiem czemu wybrał sobie ten turniej bo w Genevie był w tamtym roku w finale moze dlatego ze Nicea to tez Francja a jak wiadomo Roland Garros blisko. Tak czy inaczej mysle ze chce tu zajsc daleko jakby nie mial motywacji to odpadł by wczoraj. Dziś typ opieram bardziej przeciwko Estrelli który dla mnie jest słabym zawodnikiem , jego bekhend dla mnie woła o pomstwe do nieba .Jest stary nie ta kondycja , a Sousa ostatnimi czasy prezentuje sie nawet przyzwoicie na ziemi robi dobre wyniki choc jednym powodem dlazego ten typ jest ryzykowny to ze brał wczoraj medicala. ( cos z plecami ) Ale mimo to dzis stawiam ta niego , jak bd cos powaznego skreczuje.
Mam nadzieje ze portugalczyk i brazylijczyk mnie dzis nie zawiodą.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kabacik +7 Punkty
roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepno
Gulbis - Cilic
Win Cilic kurs 1,80 Pinnacle
Spotkanie odbedzie sie jutro w Genewie. Cilic nie jest zawodnikiem ktory uwielbia maczke, jednak po pierwsze broni punktow za 1/8 a po drugie kort jest jak na maczke dosyc szybki, co powinno byc plusem dla Chorwata ktory preferuje szybkie korty. Gulbis jak to on potrafi czasem odpalic i zagrac dobre spotkanie jednak jest to coraz rzadszy widok. Marin wraca po sporej przerwie i bedzie chcial wygrac i troche sie ograc przed French Open. Kurs jak dla mnie mega ????

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sky - niebo - heaven
Na dzis taki dubel
Bellucci - Kukushkin 1,4 bet365
Sousa - Estrella 1,5 bet365
Pierwsze spotkanie wydaje mi sie bardziej pewniejsze , belluci broni pkt za wygraną z ubiegłego roku , do tego dochodzi forma jaka ostatnio prezentuja bardzo dobry turniej w Rzymie pokonanie Mahuta,Monfilsa i walka z Djokovicem. Jego rywal Kazach tez nie jest w jakiejs najgorszej formie bo rowniez w miare pogrywał sobie w Włoszech. Lecz wiekszy wachlarz zagran moim zdaniem posiada Brazylijczyk jest to jego ulubiona nawierzchnia gdzie potrafi zagrać świentnie , jego topspinowe forhendy jak i zarazem płaskie uderzenia do tego dochodzi w miare solidny serwis da mu dzis wygrana w tym meczu i mozliwosci obrnonienia tytułu.
Drugi mecz to spotkanie Portugalczyka i Starego Dominikanczyka.Sosua nie wiem czemu wybrał sobie ten turniej bo w Genevie był w tamtym roku w finale moze dlatego ze Nicea to tez Francja a jak wiadomo Roland Garros blisko. Tak czy inaczej mysle ze chce tu zajsc daleko jakby nie mial motywacji to odpadł by wczoraj. Dziś typ opieram bardziej przeciwko Estrelli który dla mnie jest słabym zawodnikiem , jego bekhend dla mnie woła o pomstwe do nieba .Jest stary nie ta kondycja , a Sousa ostatnimi czasy prezentuje sie nawet przyzwoicie na ziemi robi dobre wyniki choc jednym powodem dlazego ten typ jest ryzykowny to ze brał wczoraj medicala. ( cos z plecami ) Ale mimo to dzis stawiam ta niego , jak bd cos powaznego skreczuje.
Mam nadzieje ze portugalczyk i brazylijczyk mnie dzis nie zawiodą.

Z tym Sousa bym uwazal.. Sousa potrafi zagrac padake a jak jeszcze mowisz ze bral medicala to tymbardziej nie bedzie ryzykowal przed Rolandem.. Estrella slaby nie slaby ale jego nawierzchnia jest maczka.. Ja tu widze bardziej wygrana starego jak to powiedziales ale jednak bardziej doswiadczonego Estrelii ..

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Delbonis vs Bellucci
over 22.5 |1,91| Unibet⛔
Piękna linię wystawili, szczerze spodziewałem się większej, ale nie ma co narzekać tylko trzeba brać z pocałowaniem ręki. Typowo overowe spotkanie, gdzie na przeciwko siebie staje dwóch leworęcznych zawodników. Argentyńczyk gra powiedzmy, że przyzwoity sezon. Wygrał turniej w Maroko, gdzie w finale pokonał Corica. Widziałem 3 z 4 spotkań jego tam i wyglądał na prawdę fajnie, chodź w Monte Carlo poleciał w pierwszym spotkaniu z starym wygą Verdasco. W Turcji pokonał pewnie Selę 2:0 i następnie Ramosa i ostatecznie przegrał 2:1 ze Schwartzmanem. Wczoraj pewnie wygrał z pionkiem Tipsarevicem 2:0. Brazylijczyk wręcz &quot;tragicznie&quot; zaczął sezon, odpadając z turnieju na turniej. Monte Carlo od razu porażka z Garcia Lopezem, Barcelona i porażka ze Zverevem, w Monachium porażka 2:0 z Dodigiem a wcześniej wygrał z Youzhnym dzięki kreczowi. Odskocznią było pierwsze spotkanie w Rzymie z Monfilsem wygrywając pewnie 2:0. Następnie wygrał z Mahutem 2:0 i jak odpadł to wszyscy powinni wiedzieć, jak poskładał w pierwszym secie Djoka do zera, ale ostatecznie przegrał 2:1 co nie powinno dziwić. Dziś bardzo pewnie pokonał Kukułkę do 2 i do 1. Panowie ze sobą grali wiele razy na cegle. Ostatni raz w Madrycie rok temu po zaciętym spotkaniu wygrał Bellucci 2:1. Zapowiada się na prawdę faje spotkanie.

ibis +6 Punkty
pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sky - niebo - heaven
Mathieu vs Seppi Mathieu win 1.6 bwin

Mathieu gra u siebie.. wg mnie w lepszej formie jest francuz.. Seppi bez formy, do tego h2h 4:1 bodaj w strone francuza, Seppi poleci..
Patologia.... 1:2 Seppi win ⛔⛔⛔

Thiem vs L.Mayer Mayer 3.5 bwin
Cos mi mowi, ze Thiem poleci.. Niedlugo RG, ostatnio kilka meczy pod rzad wygranych.. Lepszym tenisista jest Thiem i np w Madrycie gladko by z Leonidasem wygral.. ale przed RG, mysle, ze Thiem odpuscii, w poprzedniej rundzie stracony set z Edmundem !!! cos tu smierdzii .. stawiamy na Mayera ..

pomylilem z tym edmundem...tak czy owak Thiem moze odpuscic ten turniej, choc nie wiem czy zrobi to dzis czy w kolejnej rundzie.. asekuracyjnie +1.5 seta w strone Mayera ..
Jak widze Leonardo lat juz troszke ma a gra w tenisa jakby jaj mu brakowalo.. koszmarny 2 set.. jest Leo slaby dziekuje...⛔⛔⛔⛔

loj99 +1 Punkty
gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Rosol - Isner

Rosol 2.70 Unibet ✅✅✅✅✅
Rosol DW 2:0 5.0 Unibet ⛔⛔ 2:1 ???? :p

Zawodnicy pierwszy raz będą mierzyć się ze sobą w oficjalnym spotkaniu, raz gdy mieli grać w 2014 roku Isner poddał mecz przed walkower. 17 Amerykanin kontra 68 Czech. Który jeszcze z miesiąc temu był grubo poza setką, pnie się w górę, grał mało turniejów i wszystko co ugra ma praktycznie na plus. Nie sądzę, ażeby Isner się jakoś strasznie wysilał, żeby ten mecz wygrać, tym bardziej, że nie jest to jego ulubiona nawierzchnia, turniej nie jakiejś dużej rangi, a w następnym tygodniu Wielki Szlem, bardziej takie kolejne przetarcie na clayu. Co innego Rosol, gdzie nawierzchnia ziemna jest jego raczej ulubioną. Isner wiadomo serwis numer 1 świata chyba, ale i Czech dysponuje naprawdę bardzo bardzo ciekawym repertuarem wprowadzenia piłki do gry, kursy w ogóle nie proporcjonalne, a wiele razy wam pomogłem w tenisie, przeczuwając wyniki 2-0 dla danego tenisisty, że myślę iż tym razem będzie podobnie. Rosol w tym sezonie na mączce ma bilans 4-5, gdzie grał w 5 turniejach, Isner ma bilans 2-1 grając tylko w jednym przed tygodniem, Amerykanin się tu nie będzie chciał przemęczać, i tu widzę szansę Czecha, gdzie wygra 1 seta , czuję, że Amerykanin już totalnie odpuści, jak dla mnie będzie kluczowy 1 set, kto go wygra, ten wygra 2-0. Kursy całkowicie zachęcają nawet do małego ryzyka, choć Rosol całkowicie nie stoi tu na straconej pozycji, powodzenia!!

santoro86 +8 Punkty (typ na Rosola godny pochwały :))
donadoni86 +2 Punkty (ważne że na plus:) pozdrawiam!)
W 0

wilfredo16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To pierwszy turniej Johna na europejskiej mączce. Dopiero teraz wraca do gry po kontuzji kolana, a za tydzień RG. Po czym miałby być przemęczony?
Poza tym, Lukas ostatni raz poza pierwszą setką był w 2012r...i raczej nie pnie się w górę.

wasze typy sa fatalne John rozstrzela go serwisem jak widac maczka tu jest szybka a rosol wlaczy czajnik i na pewno ostraci seriws ????

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Marin wraca po sporej przerwie i bedzie chcial wygrac i troche sie ograc przed French Open. Kurs jak dla mnie mega

A Gulbis nie będzie chciał wygrać? :p Na kurs właśnie tak miałeś zareagować - podpucha.

Cilic ostatni mecz o stawkę zagrał w... Miami. Gulbis ogrywał się na mączce (Madryt, Rzym) Ta nawierzchnia z całą pewnością mu odpowiada (SF Rolanda w 2014r). Głównym argumentem przemawiającym za Gulbisem jest jednakże właśnie brak ogrania Marina na clay&#39;u w tym roku. Poza tym, bukmacherzy też o tym wiedzą skoro na 11 zawodnika w starciu z 76 dają kurs 1,71. Ja bym w życiu tego nie zagrał ????

Zagrałem za to z pocałowaniem ręki Gulbisa po kursie 2,03⛔ w BaHu Pozdro ????

Edit po meczu: niby walka 4-6, 6-7 zwlaszcza drugi set, a jednak 0-2. Drugi set dziwny ????

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Dzis z turnieju w Genevie i Nicei wybrałem oto dziś takiego trible :
Ferrer - Istomin zwrot
Pavic/Venus - Duran/Molteni ✅
Bellucci - Delbonis ⛔ słaby mecz Bellucciego - zawiódł mnie
ako : 4,23 bet365
-Hiszpan kontra Uzbek , dwaj zawodnicy w tym roku forma nie błyszczą , David szuka cały czas formy przed French Open , jak na razie nie wygląda to dobrze , słabe poprzednie turnieje , lecz wydaje mi się ze dziś jego gra wystarczy na pokonanie Istomina , napewno bedzie chciał wygrać by jak najlepiej się ograć przed wspomnianym wielkim szlemem. Wachlarzem zagrań napewno przebija Dereka tylko pytanie czy pokaże własnie te umiejetości na jakie go stać jestem pewien ze tak ! Istomina wczoraj ogladalem z Niemcem , jakąs mi niczym nie zaimponował gdy serwis mu nie siedział wyglądało to przecietnie , Ferrer napewno posatwi cieższe warunki niz wczoraj Mayer i Uzbekowi nie uda sie przejść kolejnej rundy.
-Nastepnym typem jest para deblowa dobra Pavic/Venus kontra deblisci chelengerowi. Tu krótko ! W tym spotkaniu stawiam na obrońców tytułu czyli własnie na Pavica i Venusa. Wczoraj oglądałem ich w meczu z hiszpanami i widać w nich zanagazowanie i pniecie się ku celu czyli obronie tytułu.Dobrze wygląda u nich serwis , przy ich podaniu nie obawiam się o przełamania , a w meczu napewno uda im sie złamać Molteniego i Durana.Są lepszymi deblistami i udowodnią to dzisiaj na korcie.
- Ostatni moj typ to spotkanie między Brazylijczykiem a Argentynczykiem. Po narodowościach widać nawet ze nikt w tym meczu nie odpuści . Obaj preferują grę na ziemi i myślę że tu obejrzymy tu świetny mecz, widowisko. Ale ja stawiam ze górą w tym spotkaniu bedzie Bellucci ! Wczoraj tez poszedłem własnie w niego stronie i się nie zawiodłem dziś robie to drugi raz choć napewno bedzie trudniej. Forma jest coraz większa , dobre spotkanie wczoraj z Kazachem , bardzo fajnie wygląda jego gra . Silne uderzenia , gdy trzeba to i skróta zagra , serwis na zewnątrz bardzo mu pomaga kicki tez były wczoraj dobre . Ogólnie świetnie się wczoraj na niego patrzało choć przydarzały się błędy. Widać że jest zmotywowany i chce wyrównać wynik z ubiegłego roku czyli finał. Jego przeciwnika czyli Delbonisa ogłądałem chwile końcówke z Tipsarevicem. Grał solidnie choć i tak w drugim secie była walka z słabym Janko. Mimo to ja ide tu w strone Thomaza tak jak wspominałem!

loj99 +1 Punkty
valverde 5,3K

valverde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Allenstein
Dominic Thiem - Leonardo Mayer Typ: 2 @ 3.50 Bet365⛔
Wiadomo Thiem młody wilk, gra świetnie, szósty w rankingu do Londynu. Sęk w tym, że Austriak w tym roku rozegrał już 42 spotkania i wliczam tu tylko występy singlowe, a to dopiero początek. Zaraz Roland Garros, sezon na trawie zwieńczony Wimbledonem, Igrzyska Olimpijskie... etc. Pytam się więc, kiedy ten chłopak ma odpocząć. Ok organizm młody można nim rzezać dzień i noc, tylko prędzej czy później musi się to odbić. Oglądałem starcie Austriaka z Nishikorim w Rzymie i robił naprawdę wiele niewymuszonych metrowych błędów. Oznaka zmęczenia... kto wie, bądź co bądź Thiem gra pierwszy tak intensywny sezon w karierze. Dzisiaj Dominic zagra z solidnym Mayerem, któremu motywacji na pewno nie zabraknie, gdyż broni tu sporo punktów za finał z zeszłego roku. Argentyńczyk gra w tym sezonie średnio na jeża. Pokonał solidnego Joao Sousę, mającego dobry sezon Lorenziego i pogromcę Djokovica - Veselego. Jednak jużz Goffinem, F. Lopezem i Almagro sobie nie poradził. W mojej ocenie Argentyńczyk na pewno jest w stanie ograć Thiema, ale potrzebne ku temu jest albo świetny mecz w jego wykonaniu albo mała pomoc ze strony Austriaka. Liczę, że jeden z tych dwóch czynników dziś wystąpi.

tenisowywariat +1 Punkty (Value jest na pewno, więc warto spróbować.)
galica13 522

galica13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gulbis @2.03 BAH⛔
Cilic dwa miesiące bez grania, na mączce nie grał od roku. W zeszłym roku odpadł tutaj z Giraldo w dwóch setach. Gulbis parę dobrych meczy w Rzymie i wczoraj ograł Ryśka z Litwy, więc ogranie jest. H2H oczywiste. W hali wygrał Chorwat, na ziemi Łotysz. Gulbis dwa lata temu wygrywał w tym tygodniu turniej w Nicei, a potem był w półfinale RG, więc nawierzchnia dla niego. Nie ma się co sugerować rankingiem Cilica, gdyby miał przykładowo 185 czyli tyle co Rafa czy Roger, a nie 198 to nigdy by tego US OPEN nie wygrał i byłby poza 50 albo nawet setką. Dzisiaj poleci w dwóch setach.

autlander 16

autlander

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co myślicie o meczu Delbonis - Bellucci ? Oglądał ktoś wczoraj Delbonisa? Jak mu wychodziła gra ?.. Bo Bellucci dość konkretnie rozjechał Kukułe.. A dodatkowe widzę, że kursy na Brazylijczyka lecą w dół.. Nie pamiętam również kiedy ktoś wygrał seta z Djokovicem do zera..

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Alexander Zverev — Marcel Granollers
Typ: Marcel Granollers (+3.5) @ 1.76 ⛔ 7-5 6-7 6-2 obaj grali na p ozi omie ch allengerów, wygrał mniej słaby
Typ: Marcel Granollers @ 2.496 ⛔
Kursy z 1xbetu

Zverev chyba już myślami na Roland Garrosie, inna sprawa, że jego forma od paru tygodniu ju ż nie wygląda tak kwitnąco jak wcz eśniej . Faktem jest, że Niemiec w Nicei nie błyszczy. Wczoraj dostawał regularne wciry od Edmunda, aż do stanu 5-7 4-4 kiedy Brytyjczyk paskudnie skręcił kostkę. Jakoś mu ją zaklajstrowali i próbował zamknąć mecz w 2 setach na jednej nodze i szczerze mówiąc niewiele mu brakowało. Zverev nawet takiej przewagi w mobilności nie był w stanie wykorzystać, rywal prawie nie biegał a i tak oddał mu swojego gema, a reszta gemów wygrana z wielkim trudem na przewagi. Jakoś mu się jednak udało wygrać seta i Edmund już odpuścił mecz nie chcąc ryzykować pogorszenia urazu. Nie wiem czy to rozprężenie przed Szlemem, ale taka forma może nie wystarczyć na umiejącego grać na mączce, wykorzystującego serw i deblowe umiejętności przy siatce Granollersa. Moim zdaniem niespodzianka możliwa, a jeszcz e bardziej wyrównany mecz, tak jak miało to miejsce miesiąc temu w Monte Carlo, gdzie Hiszpan ograł Niemca po zaciętej trzysetówce.

T 86

tenisowywariat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz: John Isner vs. Lukas Rosol ⛔
Typ: John Isner wygra
Kurs: 1.44 Bet365

Analiza:
Isner nie przepada za mączką czego nie da się ukryć, ale w Genewie wcale nawierzchnia nie jest taka wolna. Amerykanin nie grał od Houston, więc na pewno przed RG chciałby rozegrać kilka spotkań. Nie bez powodu wybrał się na turniej przed Szlemem, żeby teraz odpuścić, a niewątpliwie jest lepszym tenisistą od Czecha.

Rosol także nie ma znaczących sukcesów na clayu, lecz na pewno czuje się tutaj pewniej. Jeżeli ma dzień to potrafi napsuć krwi najlepszym, jednak jeżeli wstał &quot;lewą nogą&quot; to może przegrać z amatorem. Wszystko uzależnione jest od formy Lukasa, który jest bardzo nieprzewidywalnym graczem w tym sezonie. Ostatnio pogrywał sporo w Challengerach, a jaki poziom tam panuje to nie trzeba mówić. Wystarczy wspomnieć, że w Aix En Provence Challenger odpadł z Ymerem w QF, a tydzień później z tym samym zawodnikiem przegrał już w pierwszym meczu Bordeaux Challenger.

Według mnie kurs 1.44 na Isnera w tym spotkaniu warto pobrać, bo &quot;Big John&quot; wygra przynajmniej z 3 gemy (jak nie więcej) asami serwisowymi. W wymianach też już nie jest taki ślamazarny, ale zobaczymy jak to będzie wyglądało po kontuzji. Jeżeli będzie omijał swój backhand to bez problemu odprawi Czecha z turnieju.

@Tiebreaki były w wykonaniu Isnera żałosne, nie wspominając tego że nie wyleczył jeszcze kontuzji i wrócił na kort.

U 89

user18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co mylicie na temat L.Mayera z Thiemem ? koniecznie AKA SHAKAL niech ie wypowie bo jest dobrym ekspertem w tenisie pozdrawiam

mecz no bet w moim odczuciu, Thiem broni tutaj tytułu sprzed roku, w którym pokonał właśnie Mayera, na pewno obaj panowie dają maxa z siebie. Zawsze ich bezpośrednie spotkania są bardzo zacięte, mają bardzo podobny styl gry, o wyniku zdecydują detale. Mayer zapewne będzie chciał się zrewanżować za ubiegłoroczną porażkę w finale, talent po stronie Thiema.

Ogólnie typowanie meczy przed Wielkim Szlemem to zawsze zagadka i radziłbym uważać na niskie kursy, bo kilku zawodników zapewne odpuści. Warto poszukać jakiś większych kursów. Grannolers-Pujol wygląda dzis ciekawie ze Zverevem, który wczoraj mógł odpaść z Edmundem, gdyby nie jakaś kontuzja w końcówce młodego Brytyjczyka. Warto chyba grać w stronę Belluciego, który broni tytułu w Genewie, ostatnio dobra forma, wczoraj przejechał sie po Kukushkinie.

koloryt 93

koloryt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiesz
A Gulbis nie będzie chciał wygrać? :p Na kurs właśnie tak miałeś zareagować - podpucha.

Zagrałem za to z pocałowaniem ręki Gulbisa po kursie 2,03 w BaHu. Pozdro ????

Nie wiem co za podpuche masz na mysli. Kursy są wystawione prawidłowo . Niektórzy wytłumaczyli czemu Cilic jest tu minimalnym faworytem. Jest on duża niewiadomą ale trudno go przełamać a gulbis jest znany z gorącej glowy. Dla mnie jedyne co tu można zagrać to
Over 22.5 gema po kursie w 1.90 w bet365 np

koloryt 93

koloryt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiesz
Gulbis @2.03 BAH Gulbis dwa lata temu wygrywał w tym tygodniu turniej w Nicei, a potem był w półfinale RG, więc nawierzchnia dla niego. Dzisiaj poleci w dwóch setach.
Nie ma to jak selektywnie wybierać historię pod typ. Musiałeś aż o dwa lata się cofnąć żeby coś znaleźć bo przed ostatnim turniejem w Rzymie gulbis ani razu nie wygrał więcej niż jednego spotkania (patrząc na Clay)
W tym roku przed Rzymem odpadł w Madrycie, Monachium i Hamburgu już odrazu.
Rok wcześniej 8 turniejów , 5 odpadniec w pierwszym meczu , a 3 w drugim spotkaniu.
Naprawdę mógłbyś poszukać lepszych argumentów.
Jesszce jakbym miał zgadywać wynik.
2-1 Cilic kurs 4.00 bet 365 ⛔

zajebaninho 41

zajebaninho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ferrer - Istomin Typ: Ferrer Kurs:1.22 Buk: Bet365
Nigdy nie rozumiem dlaczego czołowi zawodnicy grają turnieje na tydzień przed Wielkimi Szlemami ale jak już grają to trzeba korzystać. Ich bilans to 3:0 dla Hiszpana przy czym za każdym razem po 2:0. Ferrer na mączce jest bardzo solidny i nie wydaje mi się, żeby Istomin urwał mu choć seta ale ostatnia przegrana Davida z Pouille w Rzymie i dość duża ilość meczy granych na mączce przez Istomina daje mi do myślenia i stawiam po prostu na zwycięstwo Ferrera.

Fritz - Simon Typ: Simon wygra 2:0 w setach Kurs: 1.53 Buk: Bet365
Tutaj jestem chyba nawet spokojniejszy niż o poprzedni mecz. Przyznam, że nie oglądałem w akcji Fritza ale sądząc po wynikach jest to typowy Amerykanin, który nie przepada za mączką. Simon potrafić grać na tej nawierzchni i raczej nie po jego myśli byłoby stracić w pierwszej rundzie seta z o wiele niżej notowanym zawodnikiem. Poza tym Francuz będzie miał po swojej stronie publiczność i moim zdaniem nie będzie miał większych problemów z wygraniem tego meczu.

galica13 522

galica13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma to jak selektywnie wybierać historię pod typ. Musiałeś aż o dwa lata się cofnąć żeby coś znaleźć bo przed ostatnim turniejem w Rzymie gulbis ani razu nie wygrał więcej niż jednego spotkania (patrząc na Clay)
W tym roku przed Rzymem odpadł w Madrycie, Monachium i Hamburgu już odrazu.
Rok wcześniej 8 turniejów , 5 odpadniec w pierwszym meczu , a 3 w drugim spotkaniu.
Naprawdę mógłbyś poszukać lepszych argumentów.
Synku ja nie mam w tym żadnego interesu, a dzielę się &#39;typem&#39; tutaj. Nie szukam argumentów pod typ, a wyciągnąłem to dla wszystkich &#39;szpeców&#39;, którzy popatrzą w ranking i powiedzą &#39;Gulbis cienias, cudem w TOP 100&#39;. Osiągniecia takie jak półfinał RG, rozwalenie Berdycha czy Rogera to jednak coś. A na temat Łotysza, jego zaangażowania i głowy można by napisać esej, więc nie o to chodzi. Cilic to gówniak, na ziemi gówniak razy dwa, a rzeczony gówniak nie grał dwa miesiące. Ernests gra natomiast cały czas i jak mu się chce to wielu na mączce może pokonać, a już na pewno chorwata. Znaczy gówniaka bo chorwat to zbyt delikatne określenie na ten szit
Takie wielkie słowa o Gulbisie, bo doszedł do półfinału RG, a Marina określasz mianem &quot;gówniak&quot;, chociaż to on ma na swoim koncie triumf w jednym z Wielkich Szlemów. Nie mam na myśli teraz kontekstu gry na mączce, a ogólny szacunek do tenisisty, który osiągnął wiele więcej, niż ten drugi./Macko18

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Nie wiem co za podpuche masz na mysli. Kursy są wystawione prawidłowo . Niektórzy wytłumaczyli czemu Cilic jest tu minimalnym faworytem. Jest on duża niewiadomą ale trudno go przełamać a gulbis jest znany z gorącej glowy. Dla mnie jedyne co tu można zagrać to
Over 22.5 gema po kursie w 1.90 w bet365 np

Odpowiadam: To podpucha dla ludzi sledzacych tenis &quot;od swieta&quot; ???? Patrza na kurs na Cilica i mysla: &quot;11 rakieta ma kurs 1.71 grajac z 76 graczem?! Gram to&quot;. Ludzie bardziej zorientowani, sledzacy na biezaco, bioracy pod uwage rozne czynniki (chocby nawierzchnia), wiedza, ze tak wysoki kurs na Cilica nie jest przypadkowy, bowiem moze przegrac to spotkanie ???? To tak w skrocie. Pozdro ????

Btw, nie twierdze, ze stawiajacy na Cilica to laicy, bowiem moze ten typ wejsc, jednakze w mojej opinii kurs 2.03 na Gulbisa jest na pewno warty gry ???? Chodzi mi o to by nie dawac sie wlasnie podpuszczac takimi wysokimi kursami na lepszego zawodnika, patrzac na ranking. Obym sie nie mylil ;)

Status
Zamknięty.