>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Genewa, Nicea - 15.05-21.05.2016

Status
Zamknięty.
R 34

roxed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cilic to gówniak, na ziemi gówniak razy dwa, a rzeczony gówniak nie grał dwa miesiące. Ernests gra natomiast cały czas i jak mu się chce to wielu na mączce może pokonać, a już na pewno chorwata. Znaczy gówniaka bo chorwat to zbyt delikatne określenie na ten szit

Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat, jednak taka krytyka jaką zaprezentowałes nie przystoi nikomu, jest to brak szacunku do gracza, którego możesz lubić lub nie, ale nazywanie kogoś w ten sposób na następny raz zostaw dla siebie. Każdy ma prawo podać swój typ, jednak dobrze by było gdyby to robił z szacunkiem i spokojem a nie z obrazą i cwaniactwem.

autlander 16

autlander

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heheh... co ten Istomin zrobił ? nie bardzo rozumie. Proszę nie kasować posta. Po prostu bardzo mnie ciekawi dlaczego skreczował.. choć zrobił breaka.. i pierwszego seta wygrał... Mecz miał w kieszeni.. Ferrer ma strasznie słabą formę..ostatnie mecze pokazują, że w top 40 nie powinien być

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marracash
heheh... co ten Istomin zrobił ? nie bardzo rozumie. Proszę nie kasować posta. Po prostu bardzo mnie ciekawi dlaczego skreczował.. choć zrobił breaka.. i pierwszego seta wygrał... Mecz miał w kieszeni.. Ferrer ma strasznie słabą formę..ostatnie mecze pokazują, że w top 40 nie powinien być

mięsień dwugłowy go ciągnął, jak ktoś miał z tym kiedyś problem to wie o co chodzi... miał mecz w kieszeni, ale tych pare gemów jeszcze było do rozegrania, a jak cię tak mięśień ciągnie to nie ma sensu ryzykować naderwania czy zerwania gdy za chwilę startuje szlem. A Ferrer słabiutka forma, w następnej rundzie w kierunku rywala trzeba próbować

mwrona87 101

mwrona87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sousa - Anderson Typ: Anderson 1.90 buk: bwin
Przyznaję od razu, że nie widziałem żadnego meczu Andersona ale zwycięstwo na będącym ostatnio w formie Szwartzem pozwala przypuszczać, że Kevin wraca z formą. Oglądałem za to oba mecze Sousy. Myślałem, że poleci już w 1. meczu ale Halys&#39;owi zabrakło doświadczenia. W 2. spotkaniu oglądałem 2 ostatnie sety i gdyby tylko Estrella zagrał częściej niż raz na seta backhand do przodu to Souse mogłoby to wybić z rytmu. Ciągle przebijanie i ciągle odgrywanie tak mało agresywne na backhand Estrelli. Szczerze mówiąc bardzo kiepsko się to oglądało i przypuszczam, że z taką grą przeciwko dużo silniejszemu tenisowi i wracającej formie Kevina będzie mu ciężko zameldować się w kolejnej rundzie. Set dla Andersona dla mnie to must bet, a upatruje się zwycięstwa w całym meczu.
Chodzi mi ten mecz po głowie od wczoraj, dlatego chętnie poznam zdanie ekspertów.

roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepno
Sousa - Anderson Typ: Anderson 1.90 buk: bwin

Przyznaję od razu, że nie widziałem żadnego meczu Andersona ale zwycięstwo na będącym ostatnio w formie Szwartzem pozwala przypuszczać, że Kevin wraca z formą. Oglądałem za to oba mecze Sousy. Myślałem, że poleci już w 1. meczu ale Halys&#39;owi zabrakło doświadczenia. W 2. spotkaniu oglądałem 2 ostatnie sety i gdyby tylko Estrella zagrał częściej niż raz na seta backhand do przodu to Souse mogłoby to wybić z rytmu. Ciągle przebijanie i ciągle odgrywanie tak mało agresywne na backhand Estrelli. Szczerze mówiąc bardzo kiepsko się to oglądało i przypuszczam, że z taką grą przeciwko dużo silniejszemu tenisowi i wracającej formie Kevina będzie mu ciężko zameldować się w kolejnej rundzie. Set dla Andersona dla mnie to must bet, a upatruje się zwycięstwa w całym meczu.

Chodzi mi ten mecz po głowie od wczoraj, dlatego chętnie poznam zdanie ekspertów.

Sousa broni punktów za finał z tamtego roku z Genewy, ktory odbywal sie w tym samym tygodniu co teraz, wiec na pewno nie zabraknie mu ambicji aby tutaj grać o zwyciestwo. Anderson jest w dołku formy od jakiegoś czasu, korty ziemne nie są jego mocna strona, preferuje szybkie. Sousa tez nie zachwyca tutaj stracil seta ze slabym Halysem chodzby. Kort w nicei jest srednio szybki a tutaj moim zdaniem wieksze szanse ma Sousa, ktory lubi korty ziemne. Dla mnie osobiscie ten mecz jest ciezki do obstawiania, jesli jednak mialbym na kogos tutaj postawic to na Portugalczyka, ktoremu bardziej lezy kort ziemny i potrafi na nim grac, jest w lepszej formie i broni punktow.
Pozdrawiam

T 86

tenisowywariat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz: Federico Delbonis vs. Marin Cilic ⛔
Typ: Federico Delbonis wygra
Kurs: 1.78 bet-at-home

Analiza:
W pewniejszej formie Delbonis, który w tym sezonie już pokazał się na mączce z dobrej strony. Co na to Cilic? Chorwat zagrał dopiero pierwszy mecz na clayu z Gulbisem w Genewie, wygrał gładko 2:0, ale nie zaimponował. Moim zdaniem dobrze czujący się na mączce i solidnie grający od kilku tygodni Argentyńczyk powinien wygrać w tym meczu. Może doświadczenie i umiejętności są po stronie Marina, ale przed RG nie sądzę, żeby się jakoś mocno przemęczał.

Mecz: Guillermo Garcia-Lopez vs. David Ferrer ⛔
Typ: Guillermo Garcia-Lopez wygra
Kurs: 3.25 bet-at-home

Analiza:
Ferrera w tym turnieju już nie powinno być. Na mączce czuje się dobrze, ale ten sezon jest zdecydowanie najgorszy z ostatnich kilku lat. Nie idzie mu kompletnie, a półfinał w Buenos Aires, czy ćwierćfinał w Rio to nie jest szczyt jego możliwości. GGL ma szansę wygrać z nim tym razem, w Madrycie i Rzymie się mu to nie udało, ale przed RG David może chcieć sobie odpocząć i podejść do tego spotkania podobnie jak do meczu z Istominem. Gdyby nie kontuzja Uzbeka to Hiszpana byśmy już nie widzieli na kortach w Genewie. Martwi jedynie H2H, bo 10-1 dla Ferrera robi wrażenie, w tym dwa ostatnie spotkanie z ubiegłych tygodni wygrane przez wyżej notowanego rywala. Po takim kursie na GGLa aż żal nie spróbować po lekkiej stawce.

Mecz: Kevin Anderson vs. Joao Sousa ⛔
Typ: Kevin Anderson wygra
Kurs: 2.00 bet365

Analiza:
Sousa w obu meczach w Nicei zagrał przeciętnie, stracił sety ze słabymi graczami i jeżeli tylko Anderson zagra na swoim stałym poziomie powinien wygrać. Oczywiście nie jest to ulubiona nawierzchnia Afrykanera, ale po takim kursie można zaryzykować. Jeżeli siądzie serwis Kevinowi to powinno być pozamiatane, dobrze czuje się także w dłuższych wymianach, nie jest to już ten sam zawodnik co 2-3 lata temu, który miał problem z utrzymaniem piłki w korcie. Sousa gra przyzwoicie w tym sezonie, ale przeplata gorsze mecze z lepszymi i nie sądzę, żeby przed RG miał się jakoś przemęczać. Tym bardziej, że sporo zagrał na mączce w tym roku, w przeciwieństwie do Andersona, który wraca po kontuzji. Może i Portugalczyk broni sporej ilości punktów z tego tygodnia, ale moim zdaniem to może być tylko na jego niekorzyść. Joao nie umie grać pod presją, co pokazał w meczu z Estrellą. Gdyby Dominikanin zagrał z głową to on byłby rywalem Andersona.

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Ja na dziś proponuje dubla , ale nie z meczów singli Panów bo moim zdaniem ciężkie mecze do przewidzenia lecz z meczy debla.
oto on :
Cabal/Farah - Monroe/Young ✅ 2-0
Pavic/Venus - Brunstrom/Siljestrom ✅ 2-0
Mam nadzieje ze ktos skorzytsal
ako : 2,00 bet365

Dziś stawiam na dwie pary które bronią pkt za wygrane turnieje. Pavic/Venus wygrana w ubiegłym roku własnie w Nicei , Cabale wygrana w turnieju trwającym w tym samym czasie Genevie. Tu krótko , oba te deble przewyższają umiejetnościami i zgraniem ich rywali. Cabal/Farah grają z sklejką , jeśli zagrają tak jak potrafią poskładają ich dwóch setach. Pavcic/Venus będą mieli troche ciężej choc i tak uważam ze wyjdą z tego cali , widać że pasuje im ten turniej naprawde fajnie wyglądają w Nicei , mecz przed wczorajszy i i wczorajszy na dobrym poziomie. Ich rywalali sa szwedzi , jak się patrzy ze w formie jakiejs są , 2 turnieje niedawwno wygrane , ale i tak nie obawiam się tego po prostu Pavic z Venus są dla mnie lepszymi deblistami i to oni zagraja z Finale z Cabalem i Farahem.

Do pary Monroe/Young na pewno nie pasuje określenie &quot;sklejka&quot;, skoro to będzie już ich 30. wspólny występ./Macko18

Jak widze 12 meczy w przeciągu 3 lat , dla mnie sklejka ....

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dzordan89 +8 Punkty
richi +4 Punkty (Dzięki za te debelki.)
dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A.Zverev-Simon 2 @1.7 exp
Wiadomo, ze w tygodniu poprzedzjacym szlema zawsze jest wieksza niepewnosc o wynik, dlatego raczej w male kursy pod kombinacje isc sie nie oplaca, ale tutaj mamy calkiem sporo. Mysle, ze Simon jednak bedzie chciec wygrac. Francuz to zawodnik, ktory urodzil sie w Nicei, chociaz to akurat nie jest jakas mega przeslanka, bo poza bodajze 1 polfinalem to Gillou zadnego oszamialajacego wyniku tu nie zrobil. Generlanie jest to zwiazane z odbywajacym sie duetem turniejow Madryt-Rzym, ktory tez jest bezposrednio przed Nicea i na tych turniejach wlasnie koncentruja sie ci najlepsi. Bardzo zdziwilem sie zatem, ze Simon w tym roku nie wystrartowal w Rzymie, gdzie zwykl grac bardzo przywoicie. Mysle, wiec ze jeszcze troche bedzie chciec pograc francuski tenisista. No i na koncu jest czynnik determinacji. Spotkali sie w tym roku dwa razy i dwa razy wygral mlodszy z braci Zverev. Raz mialo to miejsce w Rotterdamie w trzech setach, a drugi raz na Indian Wells, gdzie SImon ugral ledwo 4 gemy. Mysle, ze Simonowi weszlo to na ambicje, a jak Simonowi wejdzie cos na ambicje to nie popusci, tym razem pora na Francuza sadze.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Garcia vs David
Garcia +1.5 |1,91| Sportingbet⛔

Dziś gram singlami dwa typy przeciw &quot;faworytom&quot;, ale nie koniecznie w moich oczach faworytom. Dawid wczoraj gdyby nie krecz to poleciał by z Uzbekiem i to zdecydowanie zasłużenie. Kilka razy padł tutaj tekst &quot;nie rozumiem po co zawodnicy przed szlemami grają w turniejach&quot;. Sprawa jest banalnie prosta, od zawsze gdy jest kilka dni do Szlema wielu zawodników potrzebuję jeszcze, aby rozegrać kilka spotkań i się ograć. np. Tsonga i wielu innych już tylko trenują. Ferrerowi już na pewno chodzi po głowie RG i żadnym priorytetem nie jest dla niego turniej w Genevie. Garcia gra optymalnie, nikt na pewno nie wymaga od niego dużo dużo więcej bo on już swoje lata ma za sobą. Tamten sezon był w jego wykonaniu najlepszy i w tym roku już tego nie powtórzy. Grali ze sobą w tym roku dwa razy, w Madrycie gdzie Ferrer wygrał 2:1 i ostatnio w Rzymie gdzie również wygrał ale 2:0. Lopez może tutaj w Szwajcarii powalczyć o zwycięstwo bez dwóch zdań. Myślę, że Ferrer dziś poleci chodź gram bezpieczniej że młodszy z Hiszpanów ugra tutaj seta, bo jeśli dziś Davido nie poleci to w następnej rundzie ładuję mocno przeciwko niemu.
Stasiu vs Carreno
Carreno +1.5 |1,80| Betsson⛔
W tym przypadku sytuacja jest bardzo podobna. Ci co śledzą na bieżąco to powinni dziś na pewno nie grać w stronę Staszka. Na pewno gdyby nie to, iż został zaproszony i po prostu nie mógł odmówić gry przed własną publicznością to by już tylko trenował przed RG. Wygrał pierwsze spotkanie pewnie pokonując Ramosa 2:0.
Jestem przekonany, że Stasiu nie chce tutaj wygrać tylko ma w głowie porażkę, albo właśnie dziś a jak nie dziś to tak jak w przypadku Ferrera w następnej rundzie mocno w jego porażkę. Jego kibice na pewno nie będą mieli mu za złe bo doskonale wiedzą jak ważny turniej startuję w Niedzielę a jak wszystkim wiadomo Stasiu w końcu broni tytułu i ja bym go wcale nie skreślał, bo to że czasem olewa mniejsze turnieje to fakt, ale na French Open, że tak brzydko powiem &quot;zepnie dupę&quot; i może powalczyć. Carreno dobry turniej w Portugalii a tutaj w Genevie pokonał Garina 2:0 i Cerevantesa, który jak na siebie to gra na prawdę dobry sezon. Stasiu dziś traci seta a może nawet przegrywa mecz.
to co ugrane rano na live poszło... jutro spokojnie do odrobienia

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Dzisiaj duzym valuem jest wygrana Cilicia po 2.10.
Czemu?

Zmeczenie Delbonisa, gra bardzo duzo, niedlugo RG gdzie moze namieszac, bo dobrze czuje sie na maczce i tylko tam. Cilic potrafi wytrzymac dlugie podania, bedzie zmienial rytm gry, co jakis czas chodzac do siatki. Delbonis gra silowo, a gdy trzeba pobiegac na boki bedzie mial problemy. Obaj nie sa biegaczami, dlatego zdecyduje technika i doswiadczenie. Dla mnie value i 3j pobiore.

Monroe/Young @3.50

To zadna sklejka. Niewygodni rywale z dobrym serwisem. Cabale myslami juz przy RG, poza tym nie sa w formie i to widac. Owszem, sa faworytami ale na pewno nie na poziomie 1.28. Young dobrze zaprezentowal sie w singlu, on wciaz jest nieobliczalny, do tego solidny Monroe. Cabale maja problem z utrzymaniem podania, dojdzie do jakiegos Tb a tam to juz loteria.

Oba typy z b365.

fcdk +5 Punkty (+De Schepper 2-0 ;))
donadoni86 +2 Punkty (cilic wszedł, jest plus:))
M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Dzisiaj duzym valuem jest wygrana Cilicia po 2.10.
Czemu?
Zmeczenie Delbonisa, gra bardzo duzo, niedlugo RG gdzie moze namieszac, bo dobrze czuje sie na maczce i tylko tam. Cilic potrafi wytrzymac dlugie podania, bedzie zmienial rytm gry, co jakis czas chodzac do siatki. Delbonis gra silowo, a gdy trzeba pobiegac na boki bedzie mial problemy. Obaj nie sa biegaczami, dlatego zdecyduje technika i doswiadczenie. Dla mnie value i 3j pobiore.
Monroe/Young @3.50

To zadna sklejka. Niewygodni rywale z dobrym serwisem. Cabale myslami juz przy RG, poza tym nie sa w formie i to widac. Owszem, sa faworytami ale na pewno nie na poziomie 1.28. Young dobrze zaprezentowal sie w singlu, on wciaz jest nieobliczalny, do tego solidny Monroe. Cabale maja problem z utrzymaniem podania, dojdzie do jakiegos Tb a tam to juz loteria.
Oba typy z b365.
Jak dla Ciebie Monroe ma dobry serwis to powodzenia....

juras333 +5 Punkty
T 86

tenisowywariat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz: Andrey Kuznetsov vs. Lukas Rosol
Typ: Andrey Kuznetsov DW 2:0
Kurs: 2.08 Sportingbet

Analiza:
Na mączce o wiele lepiej czuje się Rosjanin, który w przeciągu ostatnich 12 miesięcy poczynił ogromne postępy i gra naprawdę równo. Przegrywa tylko z wyraźnie lepszymi od siebie, a resztę ogrywa jak chce. W Genewie odprawił już Selę i Johnsona (oba w dwóch setach). Sądzę, że podobnie będzie z Rosolem. Czech wygrał z Isnerem po długim boju, ale nie grał rewelacyjnie. Pokonał Amerykanina po dwóch tie-breakach, a w premierowym secie w głupi sposób oddał swoje podanie w dwunastym gemie. Wcześniej w Genewie ograł Ortegę, który jak dla mnie jest no name. W tym sezonie o wiele lepiej radzi sobie Kuznetsov (17-9), w porównaniu do Rosola (10-11) wygląda znakomicie. Do tego Lukas nawet w Challengerach potrafił przegrywać na clay&#39;u, więc czego się tutaj spodziewać. Kurs piękny i warto pograć.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Lukas Rosol win @3,20 Unibet ✅

Bardzo cenie sobie Czeską szkołę tenisa, a już na pewno Lukasa, który jest jednym z moich ulubionych graczy w turze. Pokonał Isnera w poprzedniej rundzie, co nie było łatwym zadaniem gdyż, każdy wie ile on potrafi zarzucić asów na mecz. Rosol pokazał się z dobrej strony, standardowo zagrał dobrze w ofensywie, a kluczem do sukcesu okazał się 2 serwis w którym Lukas mi naprawdę zaimponował. Isner przegrał pomimo tego że, zaserwował prawię 30 asów! Lukas wygląda tutaj całkiem dobrze, pomimo kiepskiego sezonu. Zazwyczaj szybko kończył swoje turnieje, a chellengery raczej odpuszczał. Przegrał chociażby dwa razy z Ymerem. Ale przyzwyczaił nas do tego że, do większych imprez się mocno motywuję. Jego rywalem bd. kolejny z moich ulubionych zawodników, młody rusek Kuznetsov. Wpadł mi w oko na AO, przegrał dopiero z Monfilsem po 4 setach. Pokonał tam np. takiego asa jakim jest Chardy. Młody zawodnik robi ogromne postępy, w porównaniu do poprzedniego sezonu. Świadczy o tym chociaż by to iż, rzadko kiedy kończył w tym sezonie swoje turnieje w 1r. Tutaj pokonał już Sele oraz Johnsona, ten pierwszy nie był wymagającym rywalem gdyż na tej nawierzchni gra mało i słabo. Drugi pojedynek już był trudniejszy a kluczem okazał się serwis. H2H dla młodszego zawodnika.
Pojedynek między młodą wschodzącą gwiazdą a starym lisem który, jest u schyłku kariery.
Jak dla mnie Rosol gra lepiej w tych warunkach, a i doświadczenie powinno mu bd. pomóc, gdyby spotkali się w 1R, może bym odpuścił sobie te starcie. Ale to co zobaczyłem po pierwszych rundach jestem pewien że, Lukas bd. tutaj wstanie wygrać. A kurs to po prostu kosmos.

matrix1981 +6 Punkty
leniwylen +5 Punkty
marylka +1 Punkty (super)
konar25 +8 Punkty
djoko90 +1 Punkty
gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ferrer - Cilic

Ferrer win 1.66 Unibet ⛔⛔
Ferrer DW 2:0 2.70 Unibet ⛔⛔

H2H między nimi 4-1 dla Ferrera, ale w to nie ma chyba za bardzo co patrzeć tak dogłębnie, ponieważ tylko ostatni pojedynek był na przestrzeni &quot;ostatnich&quot; lat. Rok temu na Roland Garros , wygrał Ferrer gładko 3:0, a więc akurat na mączce. Natomiast drugi ich ostatni pojedynek był w 2010 roku a więc 6 lat temu więc na niego nawet nie patrze mimo iż Ferrer również go wygrał do 0 w setach. w RL wygrał 3:0, ulubiona nawierzchnia Ferrera to wiadomo mączka od lat, fajne kursy na 2:0, bo myślę, że Hiszpan nie powinien mieć większych problemów z wysokim Chorwatem, który już miał odpaść w 1 rundzie, potem w 2 w których grał, mimo to przeszedł je dość gładko bo po 2:0, ale z Hiszpanem to już inna bajka, bo wygrywał z zawodnikami z miejsc 76 oraz 33, a Ferrer to TOP 10 i specjalista od tej nawierzchni, tym bardziej, że z Ciliciem i umie i lubi grać. Grać wygrywać, pozdrawiam!!

maciaba 2

maciaba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widziałem dwa ostatnie mecze Cilic&#39;a i naprawdę nawet w kiepskiej sytuacji zachowuje chłodna głowę, i potrafi się dźwignąć. Nie wiem co to za stwierdzenie, że Cilic miał odpaść już w 1 rundzie, ale jednak nie odpadł. Poza tym stwierdzenie, że Ferrer i umie i lubi grać z Cilic&#39;em, nie bardzo ma odzwierciedlenie w rzeczywistości - bo w H2H jest może i 4-1, ale to są mecze z 2009 i 2010 roku i tylko jeden z 06.2015 i 2 na mączce.

Dodatkowo, w starciach Cilic - Istomin, jest 7-2 dla Cilic&#39;a, a Ferrer w ostatnim meczu jak wszyscy widzieliśmy miał bardzo duże problemy z Isotmin&#39;em. Kurs nie przypadkowo jest 1.66 na Ferrer&#39;a, bo wcale nie jest takie oczywiste, że wygra.

Moim zdaniem warto zagrać powyżej 2.5 seta, bo zapowiada się ciekawe spotkanie, i raczej na 2:0 się nie skończy.

Ferrer vs Cilic
Liczba setów 2-drogowo powyżej 2.5
2.37 bet365

Pozdro!

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ferrer - Cilic

Ferrer win 1.66 Unibet
Ferrer DW 2:0 2.70 Unibet

H2H między nimi 4-1 dla Ferrera, ale w to nie ma chyba za bardzo co patrzeć tak dogłębnie, ponieważ tylko ostatni pojedynek był na przestrzeni &quot;ostatnich&quot; lat. Rok temu na Roland Garros, wygrał Ferrer gładko 3:0, a więc akurat na mączce. Natomiast drugi ich ostatni pojedynek był w 2010 roku a więc 6 lat temu więc na niego nawet nie patrze mimo iż Ferrer również go wygrał do 0 w setach. w RL wygrał 3:0, ulubiona nawierzchnia Ferrera to wiadomo mączka od lat, fajne kursy na 2:0, bo myślę, że Hiszpan nie powinien mieć większych problemów z wysokim Chorwatem, który już miał odpaść w 1 rundzie, potem w 2 w których grał, mimo to przeszedł je dość gładko bo po 2:0, ale z Hiszpanem to już inna bajka, bo wygrywał z zawodnikami z miejsc 76 oraz 33, a Ferrer to TOP 10 i specjalista od tej nawierzchni, tym bardziej, że z Ciliciem i umie i lubi grać. Grać wygrywać, pozdrawiam!!

Grać , grać bankrutować.
Twój specjalista od mączki ma juz 34 lata i formą pikuje w dół, zalicza gorsze wyniki.
Cilic 2 mecze przeszedl w dobrym stylu pewnie wygrywając 2:0, a Ferrer powinien się cieszyć że wirtuoz tenisa Istomin poddał mu mecz, bo już by go mogło nie być w tym turnieju. Hiszpan ostatnio tracił sety na mączce z Kudlą i Volandrim, którzy są mali przy Cilicu.
Jeśli Cilic bedzie solidnie trzymał własne podanie, to mecz może spokojnie wygrać , bo Ferrera nie jest trudno przełamać.
Ja tutaj gram bezpieczniej:

Cilic +1.5 seta @1.46 unibet ✅

marylka 1,2K

marylka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grać , grać bankrutować.
Twój specjalista od mączki ma juz 34 lata i formą pikuje w dół, zalicza gorsze wyniki.
Cilic 2 mecze przeszedl w dobrym stylu pewnie wygrywając 2:0, a Ferrer powinien się cieszyć że wirtuoz tenisa Istomin poddał mu mecz, bo już by go mogło nie być w tym turnieju. Hiszpan ostatnio tracił sety na mączce z Kudlą i Volandrim, którzy są mali przy Cilicu.
Jeśli Cilic bedzie solidnie trzymał własne podanie, to mecz może spokojnie wygrać , bo Ferrera nie jest trudno przełamać.
Ja tutaj gram bezpieczniej:

Cilic +1.5 seta @1.46 unibet

@ Seba co tak oszczednie. Ferrer sie meczy swoja gra , nie widzialem go tak slabo grajacego od dekady. Cilic dopiero wrocil po 2 miesiacach do gry , mam nadzieje ze ochoty mu nie zabraknie. Hiszpan jest lamany przez Garcie i Istominy to tym bardziej przez Cilica , a w druga strone moze byc juz gorzej. Chorwat bedzie trzymal serwis , to potrafi , walnac asa , wygrywajacy serwis , skonczyc z drugiej czy krotszej pilki. Wiadomo , ze nie bedzie biegal tak jak Hiszpan , ale na dzisiaj ma zdecydowanie lepsza reke. Mecz przed Rolandem , wiec wszystko mozliwe.....ale

ale Cilic DW 2-0 @ 4.09 Pinnacle ✅✅

rosario +1 Punkty
aka-shakal +37 Punkty (Powodzonka! :D)
valverde 5,3K

valverde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Allenstein
Alexander Zverev - Joao Sousa Typ: 2 @ 2.45 Pinnaclehttp://obstawianie.com/zobacz/unibet

Bukmacherom, dziennikarzom i kibicom zapewne marzy się finał młodych wilków Thiem - Zverev, jednak w mojej ocenie do takowego nie dojdzie. Przyczyna jest prosta, Zverev już w kilku poprzednich spotkaniach w Nicei ratował się ze sporych opresji i kwestią czasu jest jego porażka. Tak na dobrą sprawę wyeliminować go mógł już Kyle Edmund jednak na drodze stanęła kontuzja. W kolejnych rundach Niemiec choć był zwycięski to rozegrał ciężkie trzysetowe boje z Granollersem i Simonem, przy czym w starciu z reprezentantem gospodarzy potrzebował do tego aż dwóch tiebreaków. Taka dawka tenis tuż przed Roland Garrosem to nic dobrego, tym bardziej że 19-letni zawodnik rozegrał już 33 spotkania singlowe w tym sezonie. Jego rywal to bardzo solidny &quot;ziemniak&quot;. Portugalczyk broni punktów za finał 250-tki w Genevie z ubiegłego roku także o jego motywację możemy być spokojni. O tym, że jest w dobrej formie niech świadczy to, że w Madrycie urwał seta samemu Nadalowi.

aka-shakal +37 Punkty (Będzie się działo ;))
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
???? Cilic M. - Ferrer D.
Ferrer D. -2 gemy ::: 1,90 ::: 1/3 Pinek
H2H 2:4 z lat 2009-2015, na mączce 1:2 dla Hiszpana. Fakty są takie, że obaj w tym roku są mocno pod formą, do tego Cilic wydaje mi się, że to zawodnik typu &quot;gwiazdka jednego sezonu&quot; i ten pamiętny wygrany US Open po banicji na tenis od federacji. Od tego czasu tak szczerze to nie mogę sobie przypomnieć jakiegoś spektakularnego wyniku z jego strony. Do tego wszystkiego należy dodać jeszcze, że jest to jego pierwszy turniej od Mastersa w Miami.
Ferrer za to w mojej opinii to zawodnik ze ścisłego topu jeżeli chodzi o grę na mączce. Może i ostatnio gra słabo itd. ale zawsze kojarzył mi się z niezwykłą walecznością, a przed turniejem French Open gdzie raz udało mu się dojść do finału widać, że tutaj buduje swoją formę licząc na najlepszy wynik w szwajcarskiej Genewie. W świetnym stylu ograł kolejny raz swojego rodaka z Hiszpanii GGL. Gdyby to była 1-2 runda turnieju to miałbym wątpliwości co do typu.
Wynik:

marylka +1 Punkty
gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
???? Cilic M. - Ferrer D.
Ferrer D. -2 gemy ::: 1,90 ::: 1/3 Pinek

H2H 2:4 z lat 2009-2015, na mączce 1:2 dla Hiszpana. Fakty są takie, że obaj w tym roku są mocno pod formą, do tego Cilic wydaje mi się, że to zawodnik typu &quot;gwiazdka jednego sezonu&quot; i ten pamiętny wygrany US Open po banicji na tenis od federacji. Od tego czasu tak szczerze to nie mogę sobie przypomnieć jakiegoś spektakularnego wyniku z jego strony. Do tego wszystkiego należy dodać jeszcze, że jest to jego pierwszy turniej od Mastersa w Miami.
Ferrer za to w mojej opinii to zawodnik ze ścisłego topu jeżeli chodzi o grę na mączce. Może i ostatnio gra słabo itd. ale zawsze kojarzył mi się z niezwykłą walecznością, a przed turniejem French Open gdzie raz udało mu się dojść do finału widać, że tutaj buduje swoją formę licząc na najlepszy wynik w szwajcarskiej Genewie. W świetnym stylu ograł kolejny raz swojego rodaka z Hiszpanii GGL. Gdyby to była 1-2 runda turnieju to miałbym wątpliwości co do typu.

Wynik:

H2H to chyba 4-1 tak jak pisalem?? Cilic wygral tylko raz z nim..

Status
Zamknięty.