>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak jest z czasem realizacji wplat/wyplat przez trustly?
W unibecie caly czas sa problemy, 50% wplat ginie i nie ma ich przez 2 dni. Wyplaty potrafia trwac po 3 dni.
Akurat nie mogę się pod tym podpisać w przypadku mojego konta i firmy Unibet.
Zauważcie, że da się wpłacić przez paysafecard, tylko trzeba odznaczyć &#39;metody płatnicze w twoim regionie&#39;.
Karty bankowe nie przejdą, Skrill wypadł z obiegu, Przelewy24 zniknęły na dłuższą chwilę, Trustly jest obecnie tylko na wpłaty. Dodali do wypłat opcję SEPA i trzeba ocenić taką formę, ale kojarzy mi się ona ze starym sposobem wypłat przez Unibeta i lekkie przewalutowania.
A to, że Ecopayz domniemanie zniknie wolę niekomentować ;)

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac kase, gdy stary przestal sponsorowac?
To juz chyba po malu koniec wszystkich wyplat z zagranicznych bukmacherow do konca roku wszyscy sie wycofaja zostana tylko bitcoiny
I tak jestem pod wrażeniem 1xbet, bo niektórzy zrobili sobie z tego buka kantor i wpłacali jednym sposobem, a wypłacali innym. Buk przez długi czas szedł na rękę, ale na dłuższą metę jest to nie do przyjęcia. Pokażcie mi buka, gdzie jedną metodą można wpłacić, a inną wypłacić. Bo łatwo psioczyć że to &quot;rusek&quot;. Ale ten buk został sponsorem Serie A i cały czas jest bardzo wiarygodny.
A bircoiny są bardzo dobrą opcją wpłat i wypłat, bo są tanie i żadnen bankster ani polityk nie zablokuje tej opcji.
Więc skończcie narzekać albo bawcie się dalej w te trustly i inne przepały

J 0

jasiekwariat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie mam pytanie, czy ktoś próbował robić wypłatę SEPA w Alior banku? Niby to zaakceptowali, ale znalazłem gdzieś listę, na której nie ma przelewów SEPA z Rosji w aliorze, będę wdzięczny za pomoc

P 75

piter152

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jaka jest najmniejsza wplata bitcoinami ???
Bo z tego co widze to 1 stoi powyzej 20tysiecy a ja sie takimi kwotami nigdy nie bawilem w bukmacherce i nie zamierzam

K 0

kudlacz96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
Ja wyplacilem wczoraj tym SEPA a pieniądze jak zawsze dochodziły na następny dzień tak dziś nic nie dostałem, ciekawe czy wgl przyjdą ???? (konto PKO)

maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
A jaka jest najmniejsza wplata bitcoinami ???
Bo z tego co widze to 1 stoi powyzej 20tysiecy a ja sie takimi kwotami nigdy nie bawilem w bukmacherce i nie zamierzam
1mbtc a nie 1btc czyli ok. 30 zł czy jakoś tak

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zauważyliście ostatnio, że te ruskie walą w kulki z przyjmowaniem kursu? jeżeli kurs spadnie o 0,01 anulują zakład na live, jeżeli wzrośnie o 0.20 lub więcej to go przyjmują z kursem zaznaczonym przed wzrostem? czy nie powinni przyjmować kursu większego albo chociaż anulować zakład, tak jak to robią w przypadku spadków.

maggioslc 182

maggioslc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kszksz
i pytanie czy ktoś wpłacał/wypłacał przez bitcoiny już? jak z czasem? prowizją?

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W opcjach wypłaty pojawiło się u mnie Trustly, wypłata zaakceptowana - korzystajcie póki się da ;)

mentoss 0

mentoss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Też macie nową szatę jak wchodzicie na stronę i nie możecie się zalogować?

jakwuj 41

jakwuj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
W opcjach depozytu widzę coś takiego

Działanie takie jak paysafecard, tylko za cholere nie wiem gdzie to kupić. Niby na ich stronie jest jakiś spis sklepów, ale na 300 tysięczne miasto i tylko 5 sklepów, które to niby sprzedają, a żaden nie jest otwarty w niedzielę, to trochę mi tu coś nie pasuje. Może jest to w jakiś żabkach czy małpkach do kupienia?
Ruch, pepco, statoil