>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem jak z PKO, ale przez ING i alior są od razu na koncie.

S 31

szynka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem na koncie około 300zł, był problem z wypłatą w BTC. Radzili mi na czacie inne metody płatności, które średnio mi pasowały, więc udało mi się wyzerować konto grając zakłady przeciwne u innego buka i teraz od nowa wpłaciłem 500zł w BTC, obróciłem, dobiłem do 800zł i bezproblemowo wypłaciłem 500zł (w portfelu po 15 minutach pojawiła się równowartość 479zł w BTC). Pozostaje mi liczyć, że teraz już będę mógł bez żadnych ograniczeń wpłacać i wypłacać tylko w BTC, prawdziwy test będzie wtedy gdy spróbuję wypłacić nadwyżkę- bo póki co wypłaciłem tylko tyle ile wpłaciłem.

W 0

witoldpilecki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak jest z limitami dosyć szybko można je tu wyłapać?? Dają za grę na niszowych zdarzeniach, wysokie kursy, czy tylko wystarczy trochę wygrać. Miał już ktoś limit u nich.? A po limicie dają wypłacić kasę czy robią cuda przy weryfikacji konta?

pszemo 0

pszemo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Ktos miał problem z wpłatą bezpośrednio z banku?
Jaki jest minimalny depozyt? 50 zł?

Z 0

ziemniaczek81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam problem z 1xbet dnia 30 października 2017 zleciłem wypłatę z konta gracza kwoty 8200 zł na kartę visa (ta sama co robię depozyty) do dzisiaj pieniążków na koncie nie mam ???? . Czy czekaliście tak samo ??

W 0

witoldpilecki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam problem z 1xbet dnia 30 października 2017 zleciłem wypłatę z konta gracza kwoty 8200 zł na kartę visa (ta sama co robię depozyty) do dzisiaj pieniążków na koncie nie mam ???? . Czy czekaliście tak samo ??
Z tego co czytałem wcześniej to nasze banki blokują takie wypłaty/wpłaty i są problemy teraz z odzyskaniem kasy

Z 0

ziemniaczek81

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj dostałem odpowiedz mój bank za akceptował przelew i dzisiaj najpóźniej jutro pieniążki u mnie . Taka podpowiedz dla tych co będą z konta gracza na kartę visa wpłacać NIE WPŁACAJCIE !! Przelew trwa 7 dni lepiej przelać przez Trustly (przelew trwa 1 dzień) . Dziękuję za wasze sugestie chyba się wszystko skończy dobrze jednak jeszcze poczekam i zobaczymy czy faktycznie kasa przyjdzie ????

T 43

tomasz55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja od siebie polecam ecoPayz Sprawdzony portfel internetowy po weryfikacji konta można posiadać różne waluty szybkie wpłaty i wypłaty do 1xbet i kilku innych buków ????

U 0

ultramisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie czy ktoś z was próbował grać na tzw. Szybkie wydarzenia? Mam z tym problem ponieważ jest to strasznie słabo zoptymalizowane. Kursy są często zamrażane na bardzo długi czas, co utrudnia grę.

drixcez 14

drixcez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubartów
Przy zakładaniu konta trzeba jakieś potwierdzenia dowodem, czy innym paszportem? Jak to wygląda?

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Weryfikacja jedynie raczej przy wypłacie, też nie zawsze. Ja mam konto od pół roku i ominęła mnie weryfikacja, a robiłem sporo wypłat.

drixcez 14

drixcez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubartów
Ale posiadasz jakiegoś pośrednika pomiędzy wypłatami/wpłatami, trustly czy coś takiego?