>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

petel 0

petel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
myślicie, że to chwilowe problemy czy raczej przez przelewy24 to juz bedzie cieżko przelac?
jaki jest inny sposob na przelanie?

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trustly, ale wpłaty, nie wiedzieć czemu z Mbanku, docierają dopiero na dzień kolejny, w odróżnieniu od innych banków.
Pracują nad Przelewy24, nie są jednak w stanie powiedzieć czegoś na pewno czy wrócą/nie wrócą.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak to jest ze wplata do BAH przez trustly jest od razu a do 1xbet dopiero następnego dnia? ???? Wpłaty przez pko

M 3

matik111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trustly, ale wpłaty, nie wiedzieć czemu z Mbanku, docierają dopiero na dzień kolejny, w odróżnieniu od innych banków.
Pracują nad Przelewy24, nie są jednak w stanie powiedzieć czegoś na pewno czy wrócą/nie wrócą.
Miejwiecej ile trzeba czekać aż pieniądze wpłacane przez trustly(mbank) dojdą na konto ???? ?

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacał ktoś na kartę kredytową / debetowa? Ile czasu trzeba na nia czekać?

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Info-PL 1xBet
07:45 (1 godzinę temu)

do mnie

Witam
Trustly jest chwilowo niedostępny, przepraszamy za wszystkie niedogodności.

Poprzednio gdy pytałem o przelewy24 napisali :Niestety, nie posiadamy żadnych szczegółowych informacji na temat
A więc to grubsza sprawa, jednakże trustly wróci
Wiec się chłopie zastanów zanim kogoś oskarżysz o klamstwo

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak jest z czasem realizacji wplat/wyplat przez trustly?
W unibecie caly czas sa problemy, 50% wplat ginie i nie ma ich przez 2 dni. Wyplaty potrafia trwac po 3 dni.

L 0

lechdrinker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisałem na live chacie na 1xbet i również powiedzieli, że przelewy przez trustly na obecną chwilę wycofane i nie posiadają informacji jak spytałem kiedy zostaną przywrócone. Polecili mi wypłatę SEPA, uważacie że jest to bezpieczne?

quattro 98

quattro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam, przy logowaniu pierwszy raz od roku po wpisaniu hasla, pisze zeby wprowadzic kod (weryfikacja dwustopniowa) Mial ktos cos takiego i wie moze co tam sie wpisywalo, jakis rocznik itp bo nie pamietam

P 75

piter152

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To juz chyba po malu koniec wszystkich wyplat z zagranicznych bukmacherow do konca roku wszyscy sie wycofaja zostana tylko bitcoiny

K 0

kudlacz96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
Witam, wypłaciłem 10 zł z ciekawości metodą SEPA, ma ktoś jakieś doświadczenia z tym i umie powiedzieć o ile mniej mi przyjdzie na konto, z racji że to 10 zł będzie przewalutowane dwukrotnie?