>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

bialyz 129

bialyz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
ile mozna czekac na wyplate przy uzyciu karty ? Zlecilem wyplate 24 sierpnia i nadal status : żądanie podjęcia srodkow

M 307

marok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nigdy się nie doczekasz ???? już nie ma u nich takiej opcji, doczekasz się informacji że transakcja nie może być zrealizowana ????

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
teraz będzie pytanie że nie widzi opcji wypłaty ???? ludzie kompletnie nie czytają tematu...

K 15

kalarepka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Witam. Zapewne to pytanie pojawiło się nie raz ale chce mieć świeże info. Gracie dalej na 1xBet z terytorium Polski? Szczerze mówiąc grałem do 1.07 na 1XBet ale przestałem ze względu na wakacje. Zawsze chwaliłem sobie szybkie wpłaty i wypłaty Skrillem. Jak to teraz wyglada? Jakie są NAJLEPSZE opcje wpłat i wypłat? Ktoś miał jakieś nieprzyjemności związane z grą na tym buku?

Dziękuje i pozdrawiam.
Gram i nie miałem żadnej nieprzyjemnej sytuacji , wpłata przelewy24 a wypłata trustly , bez opłat wszystko działa a kasa była po 4 godzinach na koncie, ale dlatego że grałem bardzo rano i chciałem wypróbować czy działa :cool: Gram na apce bo mi blokuje dostawca neta ich stronę ;)

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W opcjach depozytu widzę coś takiego

Działanie takie jak paysafecard, tylko za cholere nie wiem gdzie to kupić. Niby na ich stronie jest jakiś spis sklepów, ale na 300 tysięczne miasto i tylko 5 sklepów, które to niby sprzedają, a żaden nie jest otwarty w niedzielę, to trochę mi tu coś nie pasuje. Może jest to w jakiś żabkach czy małpkach do kupienia?

S 31

szynka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłaty na Skrilla dalej działają dla tych, którzy kiedykolwiek w przeszłości przez Skrilla wpłacali. Ostatnie moje wpłaty były w paysafecard i bitcoinach i wypłaty na Skrilla dalej mi przychodzą w max 10 minut.
EDIT: Najpierw miałem &quot;zaakceptowano&quot;, po chwili zmieniono na &quot;odrzucono&quot;. No to chyba jednak lipa.

bialyz 129

bialyz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
ponawiam pytanie, wyplacal ktos karta ? A dokladnie VISA ? Zlecilem 24 sierpnia, i nadal status : wyslano żądanie wyplaty srodkow.. 4 doby minely jak nie ms tak nie ma Admin pisze ze moze to trwac nawet 7 dni ... Tyle ze jak wyplacalem ta metoda to kase mialem na koncie max 24h po zleceniu wyplaty, oczywiscie na innych bukach...

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale lipa, kto by pomyslal ze Skrill bedzie tak odwalal i takie problemy ludziom robil. Wyplaty na ecopayz przechodza natychmiastowo ?

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakie alternatywne wypłaty, ale nie bezpośrednie na konto?
Neteller? Ktoś korzystał? To coś takiego, jak skrill(?), można stamtąd przelewać kasę na skrilla?
Wypłaty w PSC to ździerstwo - 7%...

S 31

szynka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie wypłaciłem 10zł w BTC i otrzymałem równowartość 9,60zł, następnie wypłaciłem 100zł w BTC i otrzymałem równowartośc 95,27zł. Trochę dużo zżera, ale to przez to że po drodze jest przewalutowanie ze złotówek na euro/ruble/dolary. Ciekawe czy się da zmienić konto w 1xbet na np. euro..

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie wypłaciłem 10zł w BTC i otrzymałem równowartość 9,60zł, następnie wypłaciłem 100zł w BTC i otrzymałem równowartośc 95,27zł. Trochę dużo zżera, ale to przez to że po drodze jest przewalutowanie ze złotówek na euro/ruble/dolary. Ciekawe czy się da zmienić konto w 1xbet na np. euro..

Jesteś pewien, że przewalutowanie, bo wychodzi na to, że raz zżarło ci 0,4% a raz prawie 5%. Nie jest to czasami spowodowane spadkiem/wzrostem kursu BTC?

S 31

szynka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba pomyliłeś się w obliczeniach- raz zżarło 4% a raz 4,73% I nie, nie jest to spowodowane spadkiem/wzrostem bo wypłata była po paru minutach a w tym czasie kurs jest praktycznie taki sam- i wedle moich obliczeń, przy deklarowanym braku prowizji przy tego typu wypłacie od 1xbet, powinno zeżreć mniej niż 0,5% A przewalutowania jestem pewien, ponieważ następuje ono na stronie crex24.com, a tam złotówek nie ma- więc najpierw muszą za moje złotówki kupić euro/dolary/ruble, i dopiero za to kupić bitcoiny które mi wypłacają

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie pomyliłeś się w poście, bo napisałeś 9,60, a to jest 0,4%, a nie 4. Musiało to być 6 zł.