>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

mazaq 734

mazaq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja obecnie testuje buka jednego chyba z nielicznych, gdzie można wpłacać skrillem i wypłacać, nawet jest 100% bonus, jak sprawdzę i będzie ok to dam znać.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mark +17 Punkty
mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mozesz MAzaq tak pisac bo teraz powstaje w temacie zbedny spam o nazwe. Bedzie ok to podaj zaloz nowy temat z nazwa buka i tyle

Przykro Nam ale kazde pytanie w teamcie o nazwe to czerwona kartka

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Jak myslicie przejdzie wyplata na konto bankowe ale nie na moje ? Probowal juz ktos cos takiego?

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wlasnie w 15 minut wyplacilem 5k na Astekbet skrillem (wplacalem 3 i jeszcze sobie 2 zostawilem, wiec nie mozna powiedziec zeby lecieli w kulki z wyplatami) wszystko dziala nie panikujcie tam... wplacac tez ciagle mozna ta metoda. Co ciekawe z tego samego adresu skrillowego przychodzi wyplata z asteka i 1xbet.

waska 122

waska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Gdzie ty widzisz skrill w opcji wyplata czy depizyt? Nie ma przynajmniej u mnie majac wlaczonego vpna

P 75

piter152

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ranver ale nie masz waluty pln z kont pln nie mozna wplacac ze skrilla nie wprowadzajcie ludzi w blad wyplacac mozna ale wplacac nie

S 10

strengthh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warsaw
A Ecopayz można wpłacić??? Bo ecopayza można doladować PSC, wiec może jest to jakiś sposób żeby wpłacić do 1xbet.

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ranver ale nie masz waluty pln z kont pln nie mozna wplacac ze skrilla nie wprowadzajcie ludzi w blad wyplacac mozna ale wplacac nie

To fajnie ze wiesz lepiej jaka mam walute. Sam nie gadaj farmazonow bo mam w zlotowkach i 2 dni temu wplacilem w 3 sekundy.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jak tym ecopayz zrobic depozyt?
Po zatwierdzeniu wpłaty wyskakuje info, że mam złą walute. Rzeczywiscie mam 1xbeta w PLN a to chce mi wpłacać ruble.

Problem rozwiązany. Nie chodziło o walute, ale o ilość środków na koncie.
Oni sobie liczą to w rublach wiec trzeba brać poprawkę na jakies przewalutowania. Czyli trzeba robic depozyt na kwote mniejszą niz sie ma rzeczywiscie na ecopayz.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli wpłacasz ecopayzem i wyplacasz na skrilla w 1xbet? Nie potrzeba do tego żadnych weryfikacji w tym ecopayz i można z marszu po założeniu tam konta tak zrobić?

goly78 17

goly78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Po około pół roku grania przed wczoraj przy próbie wyplacenie 1 tys pierwszy raz zablokowali mi wypłatę . Po wysłaniu zdjęcia dowodu i dosłaniu im mojego nr gracza wypłata odblokowana i na skrillu po paru minutach . czy to ta straszna weryfikacja ??

quattro 98

quattro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Ma ktos problem z wplata pieniedzy na 1xbet przez neteller? Gdy chce wplacic kase wyskakuje mi taki komunikat - &quot;Kraj niedostępny
Wybrana metoda płatności jest niedostępna dla kraju członka.
Zobacz pełną listę krajów, gdzie NETELLER oferuje usługi&quot;
Walute na 1xbet jak i na neteller mam PLN w czym problem? wczesniej moglem wplacic pieniadze.