>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Działa wam zakładka depozyt w tej chwili? Próbowałem na 2 przeglądarkach i po naciśnięciu depozyt przekierowuje na stronę główną.
Co do wypłaty. O 21:46 zleciłem wypłatę na Skrill, a o 21:50 była już na koncie. 4 minuty, tak to można grać ???? Bez dodatkowej weryfikacji, generalnie to żadnej weryfikacji nie robiłem.

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A idzie kartą ?
Ja próbowałem Przelwy24 ale mam komunikat, że tylko dla klientów z Polski.... A z PL próbuje.

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale zenada jeszcze 4 dni temu dalo sie wplacac skrillem, wszystko sie zmienia tak dynamicznie jak w jakims filmie akcji ... Ecopayz zostaje. Ciekawe czy sie nie wycofaja ...

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak wpłacic na Ecopayz ? karta ?
przez przelewy 24 da rade w sekunde dochodzi, albo paysafecard (tyle ze 7% od wplaty biora ale trudno zawsze jakas alternatywa).

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a gdzie jest opcja PSC bo chyba nie widzę ? chyba że trzeba uprzednio zweryfikować konto ?

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie trzeba bez tego da rade. Fund Account - Local Services wpisujesz kwote i tam dalej juz bedzie.

S 31

szynka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niemiła niespodzianka- chciałem wpłacić przy użyciu paysafecard i wyskoczył komunikat:
&quot;Ten PIN paysafecard nie jest dozwolony dla płatności w tym sklepie internetowym. Tutaj można znaleźć więcej informacji na temat sklepów internetowych, w których można zapłacić z jego wykorzystaniem.&quot;
W związku z tym od razu nasuwa się pytanie- czy u innych zagranicznych buków też tak jest, oraz w jaki sposób najlepiej teraz dokonywać wpłat?

S 31

szynka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę Pana, od 01.07 wpłaty i przez Skrill oraz Neteller są niedostępne. Proszę skorzystać się z alternatywnych systemów płatniczych. Na przykład, UPayCard, Perfect Money, Trustly albo Webmoney.
Tak mi odpowiedzieli na czacie. Trustly mi średnio odpowiada niestety, ale o reszcie poczytam.
matik111, nie wiem co to ecopay, ale również sprawdzę, dzięki.

suchy176 19

suchy176

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wygląda sytuacja z cash out (zamykanie)?

Czy działa to bez problemowo jak np na bet365?

A 0

astu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
Witam. Dwa dni temu założyłem konto na 1xbet, do wczoraj mogłem się normalnie logować. Teraz próbuje i od kilkunastu minut raz udało mi się wejść na strone po czym po chwili wyskoczył błąd i że ta witryna jest niedostępna w tym kraju.. Ma ktoś też taką przypadłość?

Edit: Teraz działa, możliwe że mieli jakieś problemy na stronie...

K 15

kalarepka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Witam. Dwa dni temu założyłem konto na 1xbet, do wczoraj mogłem się normalnie logować. Teraz próbuje i od kilkunastu minut raz udało mi się wejść na strone po czym po chwili wyskoczył błąd i że ta witryna jest niedostępna w tym kraju.. Ma ktoś też taką przypadłość?

Edit: Teraz działa, możliwe że mieli jakieś problemy na stronie...
To zależy tez od dostawcy internetu z którego korzystasz, nie wszyscy jeszcze blokują te storny b:cool:

S 3

sunbag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wypłacacie teraz pieniądze? Nie mam pomysłu jak to zrobić ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jak wypłacacie teraz pieniądze? Nie mam pomysłu jak to zrobić
Wypłacałem ostatnio skrillem. Musisz tylko zmienić &quot;pokaż metody płatność z innych krajów&quot;.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sunbag +2 Punkty (Jak to przejdzie to jestem ci winny przysługę !)