>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

T 9

typer1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie można sprawdzić te pkt ?

Klikasz na 3 poziome paski w prawym rogu ,wybierasz 1xbonus nast 1promo i informacje o punktach w pomaranczowej ramce ,wersja mobilna

S 13

sheltie3706

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak tam Skrill dalej na chodzie i czy jakieś informacje o wycofaniu się ze współpracy ze skrillem były już ?

R 928

ranver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak tam Skrill dalej na chodzie i czy jakieś informacje o wycofaniu się ze współpracy ze skrillem były już ?

wpłaty Skrillem nadal działają, w nocy wpłacałem i poszło bez problemu.

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałem ten piątkowy bonus. Wpłaciłem 100 zł, drugie tyle dostalem na saldo bonusowe. Trzeba obrócić 3 razy w akumulatorze kwotę bonusu. Pierwszy kupon skleiłem z AKO 4 i wygrałem 400 zł. Czyli teraz wystarczy obrócić i wtopić nawet na byle czym dwa kupony po 100 zł i stówka wyląduje w saldzie głównym ? Dobrze rozumiem ?

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie sprawdzic ile mam obroconego bonusu od pierwszego depo? Tylko nie piszcie, ze nie mozna :]

gonsack 23

gonsack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie sprawdzic ile mam obroconego bonusu od pierwszego depo? Tylko nie piszcie, ze nie mozna :]

Jak najedziesz myszką na miejsce, w którym jest pokazany twój stan konta to się wyświetla taki pasek z liczbami 0 X 2000, gdzie te x pomiędzy to kwota na jaką już obróciłeś hajs.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak najedziesz myszką na miejsce, w którym jest pokazany twój stan konta to się wyświetla taki pasek z liczbami 0 X 2000, gdzie te x pomiędzy to kwota na jaką już obróciłeś hajs.

No wlasnie to widzialem, ale ja tam mam 0 zamiast X, czyli nic jeszcze nie obrocilem? Dizwne, bo juz z 15 kuponow zagralem. Jakies konkretne zasady są?

gonsack 23

gonsack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakies konkretne zasady są?
No w regulaminie masz minimum 3 zdarzenia na kuponie po kursie minimum 1,4 każde.&#39;
Na początku tego paska jest 0, na końcu 2000, a pośrodku musi być kwota jaką już obróciłeś więc jak nie ma to możliwe, że żaden kupon nie spełnił tych warunków.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No w regulaminie masz minimum 3 zdarzenia na kuponie po kursie minimum 1,4 każde.

Ale stawka na kazdym takim kuponie musi byc maksymalna (czyli wysokosc depozytu), czy mniejsze stawki tez są wliczane do obrotu?

gonsack 23

gonsack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale stawka na kazdym takim kuponie musi byc maksymalna (czyli wysokosc depozytu), czy mniejsze stawki tez są wliczane do obrotu?

Nie no oczywiście mniejsze stawki też mogą być.

H 10

hor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,

Miałem nie pisać na ten temat liczyłem, że wszystko się wyjaśni lecz jak widać nie. Zacznę od początku, konto na 1xbet założyłem jakieś 7 miesięcy temu. Będę pisał same szczegóły aby nie owijać w bawełne. Przez pierwsze trzy miesiące wypłacałem od 15 do 20 tysięcy miesięcznie i wszystko odbywało sie bez problemu. Wypłaty zlecałem na skrill w kwotach od 2 do 7 tysięcy. Czas oczekiwania zawsze wynosił około ~~15 minut więc naprawdę nic więcej chcieć nie można było do czasu aż (ważniejsze rzeczy wypiszę w punktach):

-Pewnego dnia przeszedłem weryfikację konta (rzecz jasna wypłata nie mogła zostać wypłacona, a ja musiałem czekać na ich weryfikację) - musiałem wysłać dowód osobisty, dobrze zgadzało się potem musiałem wysłać dowód osobisty z twarzą, również wysłałem, potem prawojazdy, a na końcu dowód z twarzą oraz z ich korespondecją. Cała weryfikacja zajęła im około 7 dni

Po tym wszystkim wszystko ucichło grałem dalej, na skrillu z obrotów wskoczył mi aż Skrill VIP SILVER (na bronzie byłem całe życie bo obrócic 6000 euro w kwartale to nie problem) Silver Skrill to wypłaty z bankomatów dziennie po 5000 więc mi to było na rękę.

-Około tydzień temu wypłaciłem ~~35 tyś złotych i na buku został 10,000. Zagrałem ugrałem na spokojnie 28,500 zł. Gdy tu nagle informacja &quot;Twoja wypłata nie może zostać zrealizowana&quot; Jakieś 40 minut później moje konto zostało zablokowane. Od niedzieli dostałem informację, że musze napisać wniosek o odblokowanie na ich stronie (taki tez napisałem i otrzymałem informację ze 72h) oczywiscie czekałem, powód blokady nie został mi podany. W środę otrzymałem informacje rzecz jasna równo po 72h, ze wniosek został przyjety do rozpatrzenia i czas oczekiwania na rozpatrzenie 72h. W piątek równiez odpisali równo po 72h żebym uzupełnił kolejne dane czyli: Miejsce pracy, jaki sport lubię grać najbardziej, jakie mam hobby (za przeproszeniem co ich to do chuja obchodzi) i rzecz jasna znów muszę czekać 72h. Co najlepsze w internecie jest pełno że to bukmacher SCAM.

Kto chce o nich poczytać wystarczy wpisać 1xbet scam bo ja linków dawać nie mogę ale identyczne historie jak moje ????

C 326

carambula88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zakopane
Witam,

Miałem nie pisać na ten temat liczyłem, że wszystko się wyjaśni lecz jak widać nie. Zacznę od początku, konto na 1xbet założyłem jakieś 7 miesięcy temu. Będę pisał same szczegóły aby nie owijać w bawełne. Przez pierwsze trzy miesiące wypłacałem od 15 do 20 tysięcy miesięcznie i wszystko odbywało sie bez problemu. Wypłaty zlecałem na skrill w kwotach od 2 do 7 tysięcy. Czas oczekiwania zawsze wynosił około ~~15 minut więc naprawdę nic więcej chcieć nie można było do czasu aż (ważniejsze rzeczy wypiszę w punktach):

-Pewnego dnia przeszedłem weryfikację konta (rzecz jasna wypłata nie mogła zostać wypłacona, a ja musiałem czekać na ich weryfikację) - musiałem wysłać dowód osobisty, dobrze zgadzało się potem musiałem wysłać dowód osobisty z twarzą, również wysłałem, potem prawojazdy, a na końcu dowód z twarzą oraz z ich korespondecją. Cała weryfikacja zajęła im około 7 dni

Po tym wszystkim wszystko ucichło grałem dalej, na skrillu z obrotów wskoczył mi aż Skrill VIP SILVER (na bronzie byłem całe życie bo obrócic 6000 euro w kwartale to nie problem) Silver Skrill to wypłaty z bankomatów dziennie po 5000 więc mi to było na rękę.

-Około tydzień temu wypłaciłem ~~35 tyś złotych i na buku został 10,000. Zagrałem ugrałem na spokojnie 28,500 zł. Gdy tu nagle informacja &quot;Twoja wypłata nie może zostać zrealizowana&quot; Jakieś 40 minut później moje konto zostało zablokowane. Od niedzieli dostałem informację, że musze napisać wniosek o odblokowanie na ich stronie (taki tez napisałem i otrzymałem informację ze 72h) oczywiscie czekałem, powód blokady nie został mi podany. W środę otrzymałem informacje rzecz jasna równo po 72h, ze wniosek został przyjety do rozpatrzenia i czas oczekiwania na rozpatrzenie 72h. W piątek równiez odpisali równo po 72h żebym uzupełnił kolejne dane czyli: Miejsce pracy, jaki sport lubię grać najbardziej, jakie mam hobby (za przeproszeniem co ich to do chuja obchodzi) i rzecz jasna znów muszę czekać 72h. Co najlepsze w internecie jest pełno że to bukmacher SCAM.

Kto chce o nich poczytać wystarczy wpisać 1xbet scam bo ja linków dawać nie mogę ale identyczne historie jak moje ????

No to odrobili 10k na Tobie i tak na wielu innych...
Szkoda, bo tyle kasy tam wpadło przez ich brak wiedzy...

R 32

rafael1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Nowością jest trik z rachunkami za 6 msc.
Ale był ktoś kto sobie z tym poradził i żeby nie czekać 6 msc i zbierać każdy rachunek , pojechał do PGE i poprosił duplikat rachunków.
Przy około 50 emailu i miesiącu czekania wypłacili mu 1050zł. Słyszałem i czytałem już od paru osób więc historie jak najbardziej realne , uwzględniając D- i liste konfiskat na bieżąco.
Przy większych kwotach tylko kilka procent odzyska kase. Reszta idzie na opłaty pracowników i paru trolii na forach piszących o wypłatach po 10k i będących na plus.

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Witam. Orientuję się ktoś jak zdobywać te punkty przy głównym co później można wymienić na darmowe zakłady itp? To , że przez koło fortuny to wiem ale mi chodzi o zakłady bo trzeba podobno grać jakieś specjalne aby dawało te punkty. Ktoś to rozkmninił może ?

everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przez przelewy 24 można dokonać depozyty warto?

W 69

wlodi18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
warto ale pamietaj że już nie wypłacisz

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
everto +10 Punkty