Naprawdę póki co nie mogę złego słowa powiedzieć. Bonusy czytelne i przyznawane, wpłaty i wypłaty realizowane bardzo szybko, weryfikacja bez problemów. Czytam wiele jakichś negatywnych opinii i serio mnie one dziwią.
serio ku*wa takie pytanie. jaki masz problem z wejsciem na strone i sprawdzeniem sobie tego? po za tym jest to tak podstawowy zaklad ze trudniej bylo by Ci znalezc bukmachera ktory takich zakladow nie oferuje.. Ludzie myslcie nad tym co piszecie bo niepotrzebny tylko spam sie robi na forum..Jest w tym buku możliwość zakładów DNB w piłce nożnej?
serio ku*wa takie pytanie. jaki masz problem z wejsciem na strone i sprawdzeniem sobie tego? po za tym jest to tak podstawowy zaklad ze trudniej bylo by Ci znalezc bukmachera ktory takich zakladow nie oferuje.. Ludzie myslcie nad tym co piszecie bo niepotrzebny tylko spam sie robi na forum..
1xbet - bonus 100% do 100EURO - tutaj znajdziesz odpowiedź.Orientuje się ktoś jakie sa warunki obrotu bonusu od pierwszej wpłaty?
Marcin, to złodzieje. Cofamy się w czasie i był na kilku forach, w tym tu, Agent Tomek ???? Odszedł, gdy kilka osób udowodniło mu, że czarne jest czarne a białe jest białe...Jeśli jest tak jak piszą, czyli chcą "podbić" rynek polski to nie mogą pozwolić sobie na akcje, że komuś nie wypłacają kasy. Podaj mi swój login na PW to sprawdzę jak sprawa wyglądała.
Bądź poważnyWidzę, że bardzo Cię boli to, że chce spróbować pomóc swoim userom w razie problemów...
To już jest ksiąźkowe sku...nie forum i pogoń za kasą...
Panowie i Panie, w ramach przypomnienia : 1xbet jest tuż przed Otobetem w rankingach????
Na wcześniejszych stronach macie wiele przypadków defraudacji, oszustw, wysyłania e-maili ze wstecznymi datami itd...
Ale polecam, polecam. Większości wypłacą, otobet też wypłacał![]()
3. Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej.Orientuje się ktoś jakie sa warunki obrotu bonusu od pierwszej wpłaty?