>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

nnjl 0

nnjl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplate zlecilem -300zl, poszla w minute na Skrilla bez zadnej weryfikacji, jedynie kod weryfikacyjny sms.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co Ci szkodzi wrzucić skrina?
Kilka stron wcześniej są wrzucone screeny wypłat, niektórzy jednak mimo to dalej nie pojmują że 1xbet niektórym robi problemy większe a niektórym mniejsze - i to pewnie z czegoś musi wynikać.
Wrzucam zresztą kolejny sprzed dwóch dni:

Równie dobrze mogę wkleić wcześniejsze wypłaty kwot dużo wyższych - tylko po co? Jeśli ktoś się tam boi grać to lepiej tego nie robić, nie jest to najbezpieczniejszy bukmacher na (małym już niestety dla nas) rynku.

D 0

degonss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chcę zacząc obstawiać stawkami max 50 zl będą jakieś problemy z wypłacaniem itp?

D 0

degonss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś mi powie jak zweryfikować konto ? Wszedzie tego szukam i nic

D 0

degonss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To gdzie obstawiać ? w bet365 już się nie da a od tygodnia szukam jakiegoś buka normalnego , chcę obstawiać głównie e-sport

R 15

relax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę z innej strony. Nie polecam firmy graczom &quot;live&quot; Statystyki kompletnie nie odnoszą się do przebiegu meczu i nie ma sensu się nimi sugerować. Np wczoraj w lidze u 19 w Norwegii wynik 2-6 a w statach chyba tylko w sumie 5 strzałów na bramkę. Polećcie buka o normalnym &quot;live&quot; i przejrzystej stronce bo już tęsknię za całorocznym ????

adik1992 8,8K

adik1992

Znawca - tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam,
jak pewnie większość z Was grałem w b365. Na początku roku założyłem też konto w 1xbet bo mieli fajny bonus. Oczywiście wcześniej czytałem opinie na temat tego bukmachera jednak zaryzykowałem. Na początku normalnie się grało, wszystko było ok. Zlecałem wypłaty po 500 zł i były one w kilka minut na skrillu. Po kilku dniach gdy chciałem zlecić wypłatę wyskoczył komunikat że konto nie jest zweryfikowane, wcześniej podałem tylko potrzebne dane do uzupełnienia. Wysłałem już zdjęcia dowodu, screeny ze skrila i teraz chcą to zdjęcie dowodu przy twarzy na tle emaila. Po tej wiadomości odpuściłem sobie ale teraz po wycofaniu się zielonego pasowałoby gdzieś pograć a mają bardzo dobrą ofertę zwłaszcza na tenis.
I teraz pytanie do osób które robiły tam weryfikację i udało im się przejść czy później można grać normalnie i wypłacać kasę czy też co jakiś czas się o coś czepiają? Jak jest z limitami na zdarzenia bo z tego co widziałem u Szlachcica na screenach to może on grać po kilka tyś na bet a ja mam znacznie mniejsze limity, czy to się zmieni?

S 31

szynka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tymi limitami to u mnie różnie- np. na mecze ligi mistrzów mam limity po kilkadziesiąt tysięcy, a np. na ligę brazylijską czy polską po kilkaset złotych/kilka tysięcy- tak czy siak, przy moich raczej skromnych stawkach (max 100zł), problemu nie mam

portowiecmks 481

portowiecmks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
prrzeciez u nich to gra nie ma sensu, jak nie masz paszportu to nie mozesz kasy wyplacic, trzeba specjalnie paszport wyrabiac, przeciez to chore.

maly_ze 48

maly_ze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prrzeciez u nich to gra nie ma sensu, jak nie masz paszportu to nie mozesz kasy wyplacic, trzeba specjalnie paszport wyrabiac, przeciez to chore.

Ze co? Co to za brednie?