>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher 1xbet - opinie

maly_ze 48

maly_ze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaki jest czas na dokonanie obrotu bonusem powitalnym?
Bo w regulaminie nie jest to dla mnie jednoznacznie napisane

K 0

kondzik1971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie, proszę Was... nie napalajcie sie te ich zje*** bonusy.
Musiałem przesłać zdjęcie dowodu osobistego, wszystkie transakcje na skrillu, ustawienia skrill, limity i weryfikacja itd. W efekcie skończyło się to prośbą o wysłanie zdjęcia dowodu osobistego trzymającego w ręku przy laptopie z odpalonym mailem 1xbet.
Wygrałem około 2 tys... Ludzie UWAGA! nawet jak myślicie, ze macie pewne konto, swoje niezalozone na swoje dziewczyny, to i tak każą Wam prędzej czy póżniej dostarczyć zdjęcia.... skoro się jednak Ciebie uczepią, to każą Ci wysłać wszystkie zdjęcia w formie papierowej, potwierdzenie wpłaty z banku na skrillu z pieczątką(!) i stracicie tylko czas i nerwy... NIE POLECAM !!!!!

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
dziwna sprawa większość ludzi co się u nich rejestruje i tu pisze wygrywa tysiące ????

Z 0

zajebotka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Daleko
dziwna sprawa większość ludzi co się u nich rejestruje i tu pisze wygrywa tysiące ????

Bo tych którzy przegrywają kasę tutaj nie ma w tym wątku ze względu na to że im kont nie blokują ????

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie takie pytanie, na jakiej zasadzie działa ten 1xbet że zakładacie tam konta i nie ma ryzyka tak jak np w Unibet, przecież nie pobierają podatków, czyli wychodzi na to że jest on równie nielegalny co inni bukmacherzy, wytłumaczy ktoś? ????

M 0

magicworm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłacilem na początku poprzez karte kredytową bezpośrednio na buka, teraz chciałbym wypłacić kase na skrilla, co musze zrobic? Aktualnie jak probuje podjac srodki to dostaje komunikat ze powienienem wypłacić tym samym sposobem którym wpłacałem.
I jeszcze jedno pytanie, czy weryfikacja jest naprawde tak tragiczna czy do przejscia?

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłacilem na początku poprzez karte kredytową bezpośrednio na buka, teraz chciałbym wypłacić kase na skrilla, co musze zrobic? Aktualnie jak probuje podjac srodki to dostaje komunikat ze powienienem wypłacić tym samym sposobem którym wpłacałem.
I jeszcze jedno pytanie, czy weryfikacja jest naprawde tak tragiczna czy do przejscia?
Wpłać minimalną kwote przez skrilla tj chyba 10 zł i zagraj za to 10 ziko byle co, jak rozliczą kupon bd mógł wypłacić już na skrila. Ja nie miałem wcale a kilka wypłat już wysłali.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
magicworm +2 Punkty (pomogl)
Z 0

zajac92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie tych punktów ? Mozna je wymienic na gotówke ? czy to tylko taka forma zabawy ?

P 10

pk95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O co chodzi gdy podczas wyplaty wyskakuje mi &quot;wypelnin wszystkie pola obowiazkowe w formularzu rejestracyjnym&quot; wtf

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Internet
Mam pytanie odnośnie tych punktów ? Mozna je wymienic na gotówke ? czy to tylko taka forma zabawy ?
wchodzisz w dział bonusy i &quot;1xpromo&quot; i za punkty możesz kupić darmowy zakład (cała wygrana przychodzi na konto nie tylko nadwyżka) i nie trzeba tego dodatkowo obracać. Dobra opcja

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Internet
nie wiem skąd tutaj płacz odnośnie weryfikacji itd.
JAK NIE BĘDZIECIE KOMBINOWAĆ TO WYPŁACĄ!
ja mam konto zweryfikowane, wypłacałem już kilkadziesiąt tysięcy na skrill, wszystko w kilka minut i zero problemów.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
shingper +10 Punkty
A 45

as1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Kilkadziesiąt tysięcy, chyba koron czeskich. Nie wierzę, że wypłacili tyle bez problemu. Zawsze możesz załączyć skrina i zamknąć mi usta ????

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Internet
Kilkadziesiąt tysięcy, chyba koron czeskich. Nie wierzę, że wypłacili tyle bez problemu. Zawsze możesz załączyć skrina i zamknąć mi usta ????
a co mnie to obchodzi czy ktoś wierzy czy nie. Piszę jak jest w moim przypadku i tyle.

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja również nie mialem z nimi problemu chociaż było trochę czasu oczekiwania.

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Internet
a co Ci szkodzi wrzucić skrina?

sorry za offtop...
wiele razy wrzucałem screen shoty z typami na moim koncie... nic to nie daje co niektórym więc nie widzę sensu żebym miał to robić

quattro 98

quattro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Panowie czy weryfikacja musi polegac na zalaczeniu zdjec dokumentow? bo ja narazie wypelnilem tabele z adresem zamieszkania itp i nic wiecej nie chcieli, szykuje sie do pierwszej wyplaty 4cyfrowej, wtedy moga cos chciec czy powinno gladko przejsc na skrilla?

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie czy weryfikacja musi polegac na zalaczeniu zdjec dokumentow? bo ja narazie wypelnilem tabele z adresem zamieszkania itp i nic wiecej nie chcieli, szykuje sie do pierwszej wyplaty 4cyfrowej, wtedy moga cos chciec czy powinno gladko przejsc na skrilla?
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.