>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 $ no deposit

hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten bukmacher dzialal dobrze ale tylko przez 2-3 dni a teraz juz widze im odwala i nie odpisuja na maile.

EDIT

Jednak odpowiedzieli i cofneli wyplate. No ale ile czasu minelo i musialem 2 maile wyslac.

D 0

damian_97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy pisali Wam, że mają uruchomić te wypłaty na Moneybookers? Bo już sporą sumkę tam wygrałem... Znalazłem też info, że można kartą wpłacić min. 20$ i wtedy po 30 dniach chyba można wypłacić, ale nie chce mi się w to bawić... :/ Ciekawe jak z tym MB będzie...

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Kiedy pisali Wam, że mają uruchomić te wypłaty na Moneybookers? Bo już sporą sumkę tam wygrałem... Znalazłem też info, że można kartą wpłacić min. 20$ i wtedy po 30 dniach chyba można wypłacić, ale nie chce mi się w to bawić... :/ Ciekawe jak z tym MB będzie...
ja otrzymałem od nich informacje, że wypłaty poprzez moneybookers zostaną uruchomione do końca stycznia, jednak wypłatę zleciłem już wcześniej i czekam cierpliwie na gotówkę

D 0

damian_97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile ugrałeś? ???? Jeśli można o to spytać... Ja chyba trochę się wstrzymam z wypłatą, bo jakoś nie widzi mi się latanie z czekiem po bankach... :p ale grać też już nie będę, lepiej nie zapeszać, bo trochę się już uzbierało. ????

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi jescze 1 kuponu wygranego nie rozliczyli choc mecze sie zakonczyły 2 dni temu.Tez tyle czekacie??

D 0

damian_97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś pewnie w nocy rozliczą... Wcześniej ktoś chyba pisał o rozliczaniu, albo na innym forum czytałem... ja osobiście nawet czekałem koło 30 godzin.

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja czekałem 48 godzin po czym dostasłem maila z przeprosinami. po czym wchodze na konto i zamiast dopisanych 70$ dopisali mi 23. Damian Twoje optymistyczne podejście to tego buka (sorka że tak napsizę) powoduje u mnie śmiech ???? bo oni mają bałagan chyba większy niż był w stajni Augiasza...

D 0

damian_97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heh. ???? Z czasem się okaże czy buk poważny czy nie. :p Zbytniej uwagi do tego nie przykładam, ale miło byłoby odebrać to co ugrane. :p Pożyjemy i zobaczymy co z tego wyniknie. :p

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powoli po jednym meczu rozliczaja ???? Z 6 meczy rozliczyli dopiero 2 ????

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Google.pl
Założyłem wczoraj konto po dwoch godzinach napisalem do nich maila w sprawie 10$ Oni odpisali po 2-3 godzinach i napisali że ta promocja już się skończyła ale w wczorajszy dzień i dlatego dopisali mi 10$ obstawiłem wczoraj na Del Potro i Djokovica i kasa dzisiaj rano już większa ???? ???? wypłacał ktoś już?? ???? )

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak obstawil za 10 dolarów to do wygrania pewnie kolo 13 razem ze stawka ????

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozliczyli mi wszystkie mecze ale balance 0.00 Miał tak ktos?

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Google.pl
Heh ja obstawiłem te mecze żeby spawdzić jak szybko rozliczają;p Zoob radze do Nich napisac ;p

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisalem ale nic nie odpisuja.Chyba bedzie lipa z tym bukiem.

E 0

esemek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zachęcam do wzięcia udziału w niniejszej aukcji, której przedmiotem jest domena jednego z najpopularniejszych banków internetowych: inteligo, do którego dziennie logują się dziesiątki tysięcy osób.

Licytujemy domenę-literówkę: http://www.intelifo.pl

Jest to jeden z najczęściej popełnianych błędów użytkowników na klawiaturze, którzy chcąc zalogować się na swoje konto bankowe popełniają literówkę, gdyż &quot;g&quot; leży w sąsiedztwie &quot;f&quot;. Domena generuje więc spory ruch, który można wykorzystać przekierowując takiego użytkownika na dowolną stronę w internecie lub stronę-refe danego bukmachera

Domena jest sporo warta, więc zaczynam licytację od przysłowiowej złotówki gdyż i tak rynek domenowy zweryfikuje jej rzeczywistą cenę.

Domena zarejestrowana jest w home.pl i ewentualna ceja praw do niej w razie zakupu odbędzie się zgodnie z przepisami rejestratora.

http://www.allegro.pl/item536455950_..._inteligo.html

grzywkers 0

grzywkers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
śmieszny ten buk
rozliczyli mi kupon jako przegrany chociaż jest wygrany

Bet history

Jan 20, 2009 05:39 PM Your Bet: 10 3way
Feyenoord Rotterdam vs Heerenveen (Jan 20, 2009 08:45 PM)
2 2.78

Score

Feyenoord Rotterdam vs Heerenveen0 : 3
na koncie 0$, a kupon rozliczony od 24h około

ziomek9mc 5

ziomek9mc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brzesko
No dokładnie troche smieszny mi kupon nie siadł a jednak go zaliczyli i mam juz 25.25 USD
???? Takze spoko ???? Jakie sa warunki do wypłaty ( Trzeba depozyt ) ?? I moze wiece cos wiecej o tym kiedy i czy wogole bedzie wypłata przez MB ?? ???? )