>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 $ no deposit

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
State- inaczej tłumacz jako województwo (na przykładzie Polski). Dziwny ten buk, jakoś nie jestem przekonany że to co się ugrało będzie można wypłacić...

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurcze to zle wpisalem w miejsce State.Moga byc problemy o to z wypłatą? A można gdzies to zmienic?

D 0

darkog

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy ktoś jeszcze przy rejestracji ma problem że ciągle wyskakuje mu serwis czasowo niedostępny? już 3ci dzień nie moge się zapisać :/

T 0

tomkasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czasowo jest też dostępny - ja zakładałem tam wcześniej konto, ale po problemach ze stroną zniknęło. założyłem dziś jeszcze raz. trzeba próbować - czasem działa rejestracja.

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
patrzcie co znalazlem w FAQ:

17. Can I have my payout credited to my credit card?
If you make an deposit using a Visa Card, then you may transfer funds directly from your betting account into the same Visa Card/MasterCard account at any time. This process may take between 2-5 working days to reach your account.

Czyli jesli zrobisz depozyt karta debetowa albo kredytowa to mozesz zlecic wtedy wyplate przez te karte i trwa to 2-5 dni

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z miasta jeleni
darkog jak wczytasz stronke i masz wybor jezyka to wybierz Angielski .
Mi to pomoglo bo mialem taki sam problem jak ty ????
pozdrawiam,

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Postawiłem że lech wygra p.Uefa ???? mam prawie 10 tys złoty do wygrania o_O ????

hugo997 37

hugo997

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hhahahaha przepraszam ale nie moge jak czytam takie posty.

Zlecilem wyplate przez ten bank draft oby wyplacili.

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
...
ja tam takie bonusy traktuje jako zabawę, nie potrzebuje wygrać 100 czy 200 złoty za wszelką cenę, komfortu zycia mi to nie zmieni. A tak przynajmniej jeszcze ciekawiej będzie mi się mecze Lecha w Uefa oglądać.

Edit:
miedzioryt, Ty zanim się za angielski weźmiesz, najpierw naucz pisać się po polsku ????

drzewiaty 0

drzewiaty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
A mi odpisali, że w ciągu dwóch tygodni uruchomią wypłaty przez Moneybookers. Znając ich opóźnienia to różnie z tym może być, jednak ja poczekam :jezora: Tak więc jak ktoś nie chce się bawić w czeki to jest dla niego szansa :spokodfhgfh:

D 0

damian545

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
No dobrze by było jakby dali możliwość wypłaty przez Moneybookers, bo jakoś nie widzi mi się płacić 30zł za realizacje czeku...

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi tez napisali ze maja uruchomic w najblizszym czasie Moneybookers i jescze jakies inne motody wypłaty.Mozna jescz zrobic depozyt karta 20$ min i pozniej mozna wyplacic wszystko ale poczekam na moneybookers ????

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi napisali takiego maila:

Dear,

Withdraw is cancelled. The only methold of withdraw at this time is Bank Check. We will ahve moneybookers in 2 weeks. We are updating software so you will be ableto use that.

Wiec ja sie tam wstrzymuje z wyplata bo na czeki sie czeka baaardzo dlugo na realizacje a MB za tygodnie to moze pare milionow z tych 40$ ugram ???? .

crosis 0

crosis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
...
Edit:
miedzioryt, Ty zanim się za angielski weźmiesz, najpierw naucz pisać się po polsku ????
Może sam najpierw poćwicz ten polski, zanim innych zaczniesz nauczać? ;) Kropkę przy skracaniu, przecinek i &quot;pisanie się&quot;już pominę ;)
Postawiłem że lech wygra p.Uefa ???? mam prawie 10 tys złotych do wygrania o_O :grin:
ja tam takie bonusy traktuje jako zabawę, nie potrzebuje wygrać 100 czy 200 złotych za wszelką cenę,