>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 $ no deposit

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez czekam na hajs 350$ jesli dojddzie to wielki plus dla tego buka.troche lipa że sie wypucowałeś ze strona działa.bo znow sie dzieciaki rzuca na bonusa i moga zbanowac nasz Kraj albo znow strona padnie.

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
mam tam konto od jakiegos czasu ale dopiero teraz mam mozliwosc postawic, mam pytanie do tych co juz to zrobili czy trzeba od razu za całą kwote grać i czy sa jakies wymagania ze kurs np 2,0 ma byc?
aha i 10$ odejmuja po rozliczeniu kuponu tak jak jest w przypadku innych freebetów?

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wlasnie mi nie odjeli 10$ .a kursy grasz jakie chcesz

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ci co wyplacali maja w histori wpisane withdrawals? czy tylko hajs zninknoł

M 0

maksiu78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LasVegas
tez czekam na hajs 350$ jesli dojddzie to wielki plus dla tego buka.troche lipa że sie wypucowałeś ze strona działa.bo znow sie dzieciaki rzuca na bonusa i moga zbanowac nasz Kraj albo znow strona padnie.

A Ty sie nie rzuciłeś?

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie jak weszly wam mecze to dlugo czekaliscie az było zaksiegowane bo ja czekam 30 min i jescze nic

O 0

oojahoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dłuuugo ???? pewnie poczekasz jeszcze trochę ;) ja np. wczoraj zagrałem livorno to rozliczone miałem jakos rano

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie czy jak zlece wypłatę na konto w banku to bezproblemowo dojdzie ?

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak mam to wyplacic ? Pytam na przyszlosc bo kupon mi tam siadl.....a bezcelowo 10$ by nei dawali..sposob musi jakis być

O 0

oojahoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na razie w opcji wypłat jest BANK DRAFT .... to jest czek bankowy... tyle sie dowiedziałem ????

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Będziecie sobie mogli wszyscy w ramki oprawić te czeki i powiesić na ścianie :-D hahaha:jezora:

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
czeki wysyłają? smieszny buk, ciekawe w ktorym banku zrealizują czek od bukmachera online, jezeli taka forma hazardu jest w Polsce zabroniona, druga opcja że wydrukuja jakies funny czeki i w banku będa mieli mega ubaw:-D

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czeki wysyłają? smieszny buk, ciekawe w ktorym banku zrealizują czek od bukmachera online, jezeli taka forma hazardu jest w Polsce zabroniona, druga opcja że wydrukuja jakies funny czeki i w banku będa mieli mega ubaw:-D
PEKAO, BPH, BZWBK. Czeki dużo szybciej niż bank realizuje też www.euroczek.pl . Więc niby dlaczego mieliby mieć mega ubaw?

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z miasta jeleni
Ja kiedys mialem tam konto .. ale jak chcialem je aktywowac to juz strona padla .
Wpisalem adres email na przywrocenie ale nic nie dalo .
A nowego jakos nie moge zalozyc .
Pisze ze servis jest niedostepny ????

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja realizowalem czek z MB kiedys w banku Milenium czekalem 6 tygodni i prowizji zaplacilem 20PLN

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem co jest wszedł mi wczoraj kupon postawiłem za 10$ i wygrałem 26,08 wchodzę wcześniej i patrze rozliczone jest kaska teraz chce postawić kupon i patrze a mam tylko 0,08 $ więc nie wiem co jest nie tak ...