>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

10 $ no deposit

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
powiedzcie mi koledzy mili bo tak teraz dopiero czytam o tym co tu piszecie... i miałem ugrane 45USD i dałem wypłate na konto tak do jaj i kasa mi znikła cos tam napisali ze na email wysla mi. jak to teraz bedzie wygladac kase wysla na co na adres poczta czy co??? jak cofnac ta wypłate???napisac do nich czy nie

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest Freebet tu nie obracasz tylko to co ugrasz jest twoje.

lipek14 0

lipek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dajcie sobie spokój z tym badziewiem. http://www.totalfreelance.com/projects/show/182 jak oni kupili projekt od programisty, który robi taki projekt w miesiac czasu za 600 dolarów to chyba wiadomo co to jest za firma. Zbierają maile, zebyście mieli dostep do nowych amerykańskich specyfików na potencje lol.gif
Naprawdę jest tyle solidnych bukmacherów na rynku, wystarczy w tym dziale przeglądnąć ze nie ma co sobie takim czymś głowy zawracać, wygracie a później żal, że nie chcą wypłacić.

ziomek9mc 5

ziomek9mc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brzesko
poczekamy do uruchomienia moneybookers które ma nastąpić w przeciągu 2 tygodni i potem sie okaże czy ten bukmacher to fake czy wypłacalny..;)

Zgadzam sie ???? poczekajmy az uaktywnia MB i wtedy bedzie mozna powiedziec czy wypłacalny czy nie ????

ziomek9mc 5

ziomek9mc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brzesko
Chyba raczej przez to sie nie da wypłacic... trzeba poczekac zeby aktywowali Moneybookers... Ja juz mam tam 50 ugrane

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
trzeba czekać jedynie na moneybookers , bo tak to lipa . A jak narazie to chyba nikt jeszcze nie wypłacił stąd kasy...

M 0

marcinello16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kolo Rzeszowa
ja nie wiem jak oni to rozliczają straszny żal postawiłem sobie kupon i jeden mecz z 4 został odwołany i zamiast odliczyć tylko ten kurs wrócili mi tylko stawke za ten kupon
a powinienem po odliczeniu kursu wygrać 74 $$
jak narazie mam 62 a powinno być 124

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heh to jest badziewny buk 2 tygodnie temu obstawiłem koszykowke sama do wygrania miałem 130$ kupon siadł rozliczyli go ale kasy na koncie nie ma.Wyslalem z 10 meili ale nie odpisują.

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
I cancelled your withdraw. Yes we will have moneybookers. We are
integrating the new moneybookers software and should be available in less than 2
weeks.

Anulowali mi wyplate ale napisali ze w mniej niz 2 tygodnie powinna byc dostepna Opcja MB wiec czekamy dalej ????

D 0

damian_97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ja dostałem maila, że do końca przyszłego tygodnia ma już być MB... Wtedy się okaże czy buk wypłacalny... :p
I było jeszcze o tym, że jak wprowadzą to każdemu wyślą info na maile...

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
HTML:
BetOnline247.com Support do mnie 
	pokaż szczegóły 08:23 (10 godzin temu) 			Odpowiedz		

Dear Customer,

We will have moneybookers by end of next week and you will be able to withdraw very fast.  You will receive an email when it is ready.  Everyone is asking.

to mi napisali bo pytałem jak mozna wypłacic inaczej lub kiedy bedzie otwarte moneybokers....wiec jest jakas nadzieja a mam 53USD na koncie hehe ZOBACZYMY

D 0

damian_97

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podobną wiadomość dostałem... :p Z tym że nie było zdania o tym, że &quot;wszyscy pytają&quot;. ???? Ja mam ponad 230$ i jeden kupon w grze, więc może być całkiem przyjemnie jak będą wypłacalni. ;)

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to nieżle jak wam wypłaca.ja mialem 350$ i wiliams za 1.01 mi wmoczyła kupon.heheh mogłem poczekać ale łatwo przyszło jescze łatwiej poszło