przemoevil
Użytkownik
Nie ma żadnego ryzyka?
Rozumiem, że bank ma takich przelewów miliony, ale czy jakby np. US przeglądał nasze wyciągi to czy się nie przyczepi?
A niby z jakiego powodu miałby przeglądać wyciągi ? Nie pierzemy przecież :grin:
Nie ma żadnego ryzyka?
Rozumiem, że bank ma takich przelewów miliony, ale czy jakby np. US przeglądał nasze wyciągi to czy się nie przyczepi?
No ogólnie mi chodzi, jeśli by np nas ścigał US za coś tam innego i zobaczy w wyciągach bankowych przelew od buka, nawet małą kwotę, to chyba przypał? ????
Witam chciałem sie zapytac ile mnie wyniesie taka operacja a konkretnie
Chciałbym wpłacić 1000 zł na skrill i te pieniądze przelać na bukmachera na marathon bet. A pozniej np jak dojdzie do wypłaty dajmy NATO to 1500 zł to ile za to pobierze skrill ?
Na skrill przeleje zwykłym darmowym przelewem bankowym . Tylko chodzi mi jakie sa koszty wypłaty ze skrilla i wpłaty na Buka ?
Nie, z tego co wyczytałem na Skrill nie jest wymagana weryfikacja jeśli obracasz poniżej 2500 EUR /mc.a jestes zweryfikowany?
Nie, z tego co wyczytałem na Skrill nie jest wymagana weryfikacja jeśli obracasz poniżej 2500 EUR /mc.
Dzięki za odpowiedzi, przycisnę Betsson ????
Ahh w Betssonie - jasne ????Pytanie raczej było o zweryfikowane konto u buka
Pierwsza wypłata zwykle zajmuje dłużej, nawet jeśli dokumenty wysyłałeś już wcześniej.