>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wypłata z Moneybookers - Skrill

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@miloszowen, załóż konto na brata i pewnie będzie musiał wpłacić z jego konta minimalny depozyt, żeby otworzyć okno wypłaty na tego skrilla i obrócić go 1x i potem bez problemu wypłacisz

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przebywam w UK, konto mam w złotówkach. Orientuje się ktoś po jakim kursie przeliczają jak chce wypłacić z bankomatu ?

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Przebywam w UK, konto mam w złotówkach. Orientuje się ktoś po jakim kursie przeliczają jak chce wypłacić z bankomatu ?
bankowym, nie mogę udzelić konkretnej odpowiedzi bo kurs zmienia się codziennie lub nawet co pare godzin. Zobacz aktualny kurs bankowy i wtedy bedziesz wiedział
http://kursy-walut.mybank.pl/
tu masz stronę gdzie pokazuje średnie kursy walut w danym momencie. Nie wiem dlaczego Cię tak bardzo interesuje kurs wymiany waluty różnice w wymianie waluty można zauważyć jeżeli wypłacasz ogromne kwoty w przypadku nie wielkich kwot do kilku tysięcy to są groszowe sprawy.
Obojętnie w jakim kraju byś nie przebywał, na całym świecie, zobacz aktualny kurs bankowy danej waluty i mniej więcej otrzymasz taką samą kwotę, różnice będą bardzo nie duże.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
Panowie mam problem, wczoraj chciałem wpłacić ze skrilla na bet365 kasa, nie dało się ponieważ trwały jakieś prace na skrillu, dzisiaj chciałem to zrobić a ja patrze a tu ani tej sumy co chciałem wpłacić nie ma na skrillu ani na becie, co mam zrobić teraz?? gdzie to zgłosić??

T 11

tadek07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie mam problem, wczoraj chciałem wpłacić ze skrilla na bet365 kasa, nie dało się ponieważ trwały jakieś prace na skrillu, dzisiaj chciałem to zrobić a ja patrze a tu ani tej sumy co chciałem wpłacić nie ma na skrillu ani na becie, co mam zrobić teraz?? gdzie to zgłosić??

rozwiązałeś sprawę ?

D 0

daavio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Witam
Czy wypłacał ktoś z was pieniądze ze skrilla na kartę visa? Pytam ponieważ wypłaciłem w poniedziałek rano i do chwili obecnej nie mam żadnych pieniędzy. Dodam ze karta visa założona była w mbanku

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wypłacałem, najpóźniej na 4 dzień miałem, zwykle na 3. Na karte ksieguja tez w weekendy, wiec moze bedziesz mial jutro

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak tam z oplatami bo widze ze za ostatnia wyplate z bankomatu wzielo mi 1,75zl, ?
Ok, widze ze oplata wynosi od maja 1,75% kwoty

hayto 631

hayto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
W sobotę w bankomacie ING chciałem dokonać wypłaty z karty Skrill, wyskoczył mi błąd &quot;transakcja nie może być możliwa&quot;. Dopiero wczoraj zobaczyłem, że z konta Skrill zniknęło mi 670 zł (tyle chciałem wypłacić) + opłata. Zadzwoniłem do ING i powiedzieli, że z własnym bankiem muszę to uzgadniać, dzwonie do Skrilla teoretycznie pracują od 9 ale nikt nie odbiera &quot;biuro nie pracuje&quot;. Co ciekawe jest czwartek (zazwyczaj pieniądze ściągają z konta po 2-3 dniach), a pieniądze są zamrożone, a w historii autoryzacji piszę, że dokonałem wypłaty. Mieliście kiedyś podobny problem?

K 0

kubson3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie wpłata na Skrilla zwykły przelew bankowy (darmowy), czy to ma być przelew zagraniczny czy krajowy??? (mam w PKOBP) Pytam bo w ich numerze konta jest nazwa jako konto PKOBP ale SWIFT IBAN są potrzebne a w krajowym tego nie ma tylko zagranicznym.

G 0

gientki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, czy można ze skrill posłać przelew na konto bankowe, ale nie swoje tzw. kolegi, wujka, dziadka etc. Z góry dziękuję za odpowiedź.