>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wyniki na żywo

krystian198811 3

krystian198811

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podajcie Stron z wynikami która Aktualizuje wyniki natychmiastowo (wcześniej niż bukmacherzy zmieniają kurs !! )

S 0

sroczka83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jesli chodzi o sledzenie live hokeja (liga czeska i słowacka) to polecam stronke onlajny.cz Klikamy przy meczu na podrobnosti i mecz jest opisywany live po słowacku, ale bardzo łatwo rozszyfrowac o co chodzi, czasami są smieszne słowka ze słowackiego to i humor sie poprawia podczas sledzenia.

uriel 0

uriel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja polecam sportstv.pl i tam jest zakładka wyniki na zywo...

M 0

mikez88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znacie jakąś stronę z wynikami na żywo, na której można by się zarejestrować i dzięki temu zapamiętywać kilka meczów, tak aby nie trzeba za każdym razem przeglądać wszystkiego?
Część tych stron ma opcję wyboru meczów do pokazywania, ale na większości kasują się one po zamknięciu przeglądarki, a mi chodzi o to, żeby na przykład w czwartek zapamiętać sobie mecze, na które postawiłem, z całego weekendu, i w sobotę czy niedzielę po odpaleniu kompa i strony odtworzyć je bez problemu.
Obecnie korzystam z dwóch stron z wynikami, moim zdaniem najlepszych:
http://soccerstand.com - bardzo szybka aktualizacja wynikó, małe opóźnienie jeśli chodzi o strzelców, ale ogólnie bardzo dobry serwis
http://livesports.pl - podobna strona jak wyżej, z tym że po polsku

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Witam !

Posiadać ktoś live do meczy 4 polskiej ligi ?

Musisz szukać na stronach klubowych.
Często prowadzone są relacje live.

Osobnej strony gdzie mozna byłoby znaleźć wyniki tylko 4 ligi polskiej niestety nie ma.

korona73 0

korona73

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
witam!
Gdzie znajde wyniki na żywo do snookera? Prześledziłem cały wątek ale nie znalazłem ????

kempes1410 33

kempes1410

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Macie jakąś stronkę co podaje oficjalne składy wyjściowe tuż przed meczem oprócz livesports.pl? Problem w tym że nie podaje ona skłądu do takich lig jak np. Portugalia czy Czechy. Jak macie coś to rzućcie prosze

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Składy najszybciej pojawiają się na stronach klubowych - a dopiero potem na innych serwisach , tak więc zawsze szukaj u źródła....

czechmar 0

czechmar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Witam szukam szybkich livescorów do tenisa pilka po pilce czy ktos sie orientuje w takich stronach? prosze o linki