>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wyniki na żywo

michaliv 9

michaliv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
livescorehunter.com/ - jeszcze się nigdy nie zawiodłem. Stronka zwłaszcza dobra do tenisa.

drakers9 16

drakers9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, a macie jakieś aplikacje na iPoda touch z livescore ? mam my football PRO 2, ale nie chce chulać bo mam stare oprogramowanie, livescores od dzisiaj przestało mi działać, ale pozatym i tak mało lig i sama piłka nożna, jak coś macie to morzecie podrzucić, wystarczą nazwy, ale linkami tez nie pogardze ;)

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobry wieczór Państwu! Szukam lekkiej strony (lajt) do przeglądania wyników live w komórce. Zależy mi na wynikach snooker&#39;a.

T 0

typfan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zna ktoś stronę, gdzie prezentowane wyniki piłki nożnej można pobierać w xml lub w jakikolwiek inny sposób do automatycznego przetwarzania? Będę wdzięczny.

E 0

emerson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapomnieliśmy o dość starej już stronce z wynikami na żywo: wyniki-na-zywo.pl Obecnie jest tam bodajże 7 różnych dyscyplin sportowych.

maniek44 18

maniek44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Livescorehunter.com bardzo popularna strona wyniki na zywo, linki do spotkan na zywo polecam

everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poszukuje strony live lub innej na której są staty z meczu który się właśnie odbywa posiadanie piłki strzały itd id coś jak na livesport .pl tylko ze tam e niektórych meczach umieszczane jest takie info zapodawać nie ociągać się

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rawa Mazowiecka
Poszukuje strony live lub innej na której są staty z meczu który się właśnie odbywa posiadanie piłki strzały itd id coś jak na livesport .pl tylko ze tam e niektórych meczach umieszczane jest takie info zapodawać nie ociągać się
Liga angielska na bbc - dość estetycznie to zrobione, mają co prawda lekkie opóźnienie ~2&#39;, ale daje radę.