>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wszystkie typy od Soltysiao !

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Popieram kolegę powyżej ???? szczególnie biegi narciarskie to było mistrzostwo świata. Też się przyznam że często korzystałem. W bukmacherce niestety tak jest że jak się wpadnie w dołek to czasem długo nic nie idzie. Śledzę ten temat od dawna i sugerowałbym tylko nie granie piłki nożnej, żużla i F1 bo to dyscypliny zbyt nieprzewidywalne i losowe z małymi wyjątkami jak np posiadanie piłki przez Barcelone ???? Wracaj do nas i się nie zniechęcaj bo jesteś prawdziwym fachowcem.

T 16

tommy_krk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a według mnie dobry typer nie gra takich głupot na siłę, żeby tylko odrobić szybko. Wiele typów było nie przemyślanych ( w stylu, a bo dawno nie wygrali to wygrają, bądź dawno nie przegrali to przegrają). Takie granie ma sens przy progresji lub jeśli mamy dobre info co do osłabień/wzmocnień. Do tego granie uparcie WTA jak widać było ile można na tym stracić bo kobiecy tenis jest dziwnym sportem i tam można szukać ciekawych okazji ale grając głównie przeciwko faworytkom (lub na live, gdy jest 1-1 w setach to w 80% wygrywa ta co wygrała drugiego seta). Myślę, że przerwa się przyda koledze bo ogólnie typy super w poprzednich miesiącach (chociaż też można zauważyć, że gdyby było grane mniej to i wyniki tam by były jeszcze lepsze). Pozdrawiam i życzę powrotu do formy ;)