Przypadkowym typom mowie stanowczo NIE. Po poczatkowych porazkach w kwietniu wpadlem w amok pobierania typow od innych. Niestety wyszedlem na tym gorzej niz moglem przypuszczac. Niestety stwierdzam ze ufac moge jedynie sam sobie bo poziom pobieranych typow niestety byl kiepski. Sporty zimowe ( w szczegolnosci biegi) sie skonczyly i nie mam tak naprawde co grac...
Żużel nie idzie mimo ze w nim pokrywalem nadzieje. Czas uporzadkowac granie jak i
finanse bo niestety prowadzi to ku upadkowi a nie chce skupiac sie wylacznie na surebetach czy wykorzystywaniu bonusow bo to nudne. Niestety powoli stwierdzam ze moj okres bukmacherski otwiera sie w listopadzie a konczy w marcu.
Ostateczne postanowienia dotyczace tematu i jesli one nie przyniosa poprawy to trzeba bedzie zaprzestac ten kabaret.
Głowne dyscypliny :
MMA, boks, pilka nozna (polska nizsze ligi, zdarzenia meczowe typu posiadanie, kartki ), tenis ( wylacznie granie przeciwko zawodnikom ktory cos doskwiera), żużel ale dopiero kiedy zacznie wystepowac powtarzalnosc oraz formuła 1 (kwalifikacje) oraz wydarzenia kulturalne jak i społeczne.
Nie rezygnuje rowniez z grania dla emocji ale beda to wylacznie typy o niskiej stawce ( mecze sezonu w ligach, finały badz inne wazne wydarzenia sportowe)
Sa to jedyne dyscypliny ktore przynosza zysk, niestety
siatkówka,
hokej, koszykowka czy inne masowe druzynowe sporty sa dla "dziadow z totomixa" i nic nie zmieni mojego zdania bo nawet grajac piki od "znawcow" wyszedlem na tym w plecy. Oczywiscie beda sie pojawiac sporadycznie typy z powyzszych dyscyplin ale nie w takiej ilosci jak do tej pory i zdecydowanie bardziej przemyslane.
Niestety nie tego oczekiwalem po sporych zyskach od stycznia do poczatku kwietnia i mimo ze temat nadal moze poszczycic sie swietnym bilansem ponad 70j na plusie to nie o to chodzi bo nie ma systematycznego powiekszania zysku a od jakiegos czasu ciagly spadek. Typow bedzie mniej ale za wieksze stawki i lepszej jakosci. Mam nadzieje ze to przyniesie poprawe a jesli nie to trzeba bedzie sie pozegnac z graniem na jakis czas.
Zaczynamy od prawie 70j i do konca miesiaca chce dociagnac do 100j. Jesli zejde ponad ta ilosc stawek co ponizej kategorycznie zawieszam granie.
TEMAT
2012
68,7j