>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wszystkie typy od Soltysiao !

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tęcza Biskupiec- OKS Olsztyn II ✅
1,45

Tobet
4,5/10

OKS nie gra dzis z Sokolem Sokolowka w 2 lidze wschodniej a nie sadze zeby zawodnicy zrobili sobie swiateczna przerwe i nie grali dzisiaj w Biskupcu. Polowa skladu bedzie z 1 zespolu wiec takiego przeciwnika powinni zmiesc. Inny wynik bedzie nieporozumieniem.
Sarmata-Pogoń II ⛔ 1-1
1,80

betsafe
stawka 2,5/10
Kurs dlatego ze w Pogoni nie beda mogli grac zawodnicy z 1 składu ktorzy sa w Elblagu. Ale i tak ta druzyna ktora na ta chwile tam jest + Djousse ktory nie pojechal z pierwszym zespolem powinni dac sobie rade w Dobrej Nowogardzkiej.
Śląsk-Belchatów (remis zwrot) ⛔ karny ...
3.40

bet365
stawka 1,5/10
Śląsk gra taka padake ze patrzec sie nie da. Jesli Belchatow zagra to co z Legia i Wisła i bedzie do konca konsekwentny w grze to powinien wywiezc z Wroclawia 3 pkt.

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ✅2,6j.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serbia- Polska(dwudrogowo) ZWROT ufff...
1,75
Pinnacle
4/10
Polska na chwile obecna jest druzyna beznadziejnie slaba w porownaniu do swoich potencjalnych mozliwosci. Zaowdnicy ospali, grajacy bez polotu. Meczarnie z Algeria i fatalna 1 połowa, potem cos drgnelo ale tylko na chwile i pod koniec nerwowka z kelnerami z Algerii. To samo bylo z Niemcami, wyrownany poczatek, potem jakas koszmarna gra zeby w koncu zaczac przez chwile grac swoja gre i koncowka znowu tragiczna. Wczoraj sie udalo ale tylko dzieki slabemu przeciwnikowi. Z Serbia juz tak kolorowo nie bedzie. Serbowie grali jak rowny z rownym z mocnymi Hiszpanami, w koncowce zabraklo konsekwencji i moze troche szczescia. Zawodnicy widac ze sa w formie w przeciwienstwie do Polakow.. Chcialbym zeby Polacy to wygrali ale niestety widzac taka gre wole powierzyc kase Serbom...

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ✅2,6j.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stosur-Serena ???? zejdz z kortu, wstydu oszczedz
3,25

Bet365
3/10 (3,2)

Stosur po fatalnym poczatku roku na kortach twardych zaczyna grac swoj tenis. Byc moze to powrot na maczke ktora w Charlestone na pewno jej odpowiada bo wygrywala ten turniej w 2010 roku. Rok pozniej juz tak kolorowo nie bylo bo odpadla z Vesnina w 2 rundzie ale kazdemu sie zdarza. Serena bo dlugiej przerwie wrocila na korty ziemne i wygrywa pewnie ale jakos bez polotu. Tak naprawde Vesnina w obecnej formie i Erakovic ktora psuła latwe pilki to nie sa godne przeciwniczki. Z Lisicki dostala prezent bo ta skreczowala wiec tak naprawde Williams nie miala jeszcze przeciwniczki z wyzszej polki i nie wiadomo jak zachowa sie przeciwko takiej na maczce. Serena na ziemii nigdy nie byla zawodniczka wybitna w przeciwienstwie do Stosur. ich jedyny pojedynek na tej nawierzchni wygrala Samatha i dodac trzeba ze bylo to w cwierfinale French Open wiec porazka byla bolesna. Stosur w Charlestone prezentuje sie poprawnie, sklepala Hampton , wygrala w 3 setach z Voskoboeva a potem z siostrzyczka tez po 3 setach. W Miami wygrala Williams ale bylo to na hardzie. Dzisiaj mamy value na Australijke i sadze ze na ziemii ona bedzie gora.

Palermo-Juventus (remis zwrot) ⛔ bez szans
5,50

Bet365
2/10

Palermo to druzyna wlasnego boiska. Kazdy kto jedzie na Sycylie musi liczyc sie ze wyjedzie bez punktow. Ostatnio forma tragiczna ale po ostatniej kolejce i pierwszym wyjazdowym zwyciestwie z Bologna w klubie zaczelo sie poprawiac i motywacja zeby wygrac z niepokonana Stara Dame na pewno jest spora. Juve nie stracilo od 4 meczy bramke wiec czas najwyzszy, Juve nie przegralo od 30 spotkan wiec czas najwyszy. Palermo nie wygralo od 3 spotkan w swojej twierdzy wiec czas najwyzszy ! Statystyka przemawia zdecydowanie za Juventusem ale od dawna wiem ze w noznej statystyka kompeltnie nie istnieje jesli chodzi o celnosc typow a druzyna z Turyna na wyjazdach nie miadzy az tak swoich rywali. Licze na swiateczna niespodzianke.

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔2,6j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Woerle-Honcova ⛔
3,00

stawka 1/10
bet365
Doi-El tabakh ✅
2,50

stawka 1/10
bet365
Szwecja-Macedonia+3,5 ( na zywo po 20 minutach i stanie 9-7) ⛔ 27-23 to przestaje byc smieszne
1,85
stawka 2/10
bet365

To bedzie wyrownane i zaciete spotkanie .. Kibice Macedonii robia taka atomsfere ze druzynie nie wypada przegrac tego meczu..

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔4,1j
- hańbienia się ciąg dalszy...

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szkocja-Szwecja ⛔
2,40

stawka 1/10
bet365
Szwedzi wracaja na wlasciwe tory. Pewna wygrana z nieobliczalna NW, potem z mocna Norwegia ktora wydawala sie faworytem. Kryzys zostal zazegnany i czas na mocnych Szkotow. W 1 meczu miedzy tymi druzynami 7-4 dla Szkotow ale Szwedzi byli w kryzysie. Szkoci jak pisalem mocni, do konca walczyli z Kanada i dzis szanse oceniam po rowno wiec biore wyzszy kurs.
Hercog-Safarova ????za tenis kobiecy w moim wykonaniu daje sobie czerwo
2,10

bet365
stawka 3/10
Huber/Raymond - Safarova/Pavlyuchenkova ⛔
1,40

stawka 5/10
bet365

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔13,1j
- kiedy to sie skonczy... ?

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Soledad Alegre-Namus over 9,5

Walka o pas WBA female light welterweight. Dwie młode zawodniczki z Ameryki Poludniowej. Argentynka kontra Urugwajka. Zdecydowana faworytka jest Soledad ktora w grudniu pokonala wlasnie Namus po 10 rundowym pojedynku. Zwyciestwo bylo niepodwazalne ale zagrozenia szybszym skonczeniem nie bylo i dzisiaj rowniez spodziewam sie powtorki z poprzedniej walki.

Sosa-Uicab over 9,5

Drugi pojedynek to walka dwoch Meksykancow w Cancun o pas WBC silver flyweight. Nie odwaze sie wskazac zwyciezcy tej walki bo szanse dla mnie rozkladaja sie 50/50. Jednak jesli chodzi o dlugosc pojedynku to spodziewam sie rownej dlugiej i rownej walki i zapewne sedziowie po 12 rundach zadecyduja kto ja wygra.

ako 1,54 ✅
Bet365
stawka 5/10

Alegre-Namus ⛔
5,00

stawka 0,5/10
bet365
Wyczytalem na hiszpanskich stronkach ze walka miala odbyc sie 23 marca ale ja przeniesiono z powodu kontuzji Alegre dlatego delikatnie gram w strone Namus w takim razie..
Sanchez-Rosas ??
1,66

stawka 1,5/10
bet365
Nie ma dostepu do sporej ilosci filmikow z walkami obu zawodnikow ale Sanchez sprawia lepsze wrazenie. Sanchez zdobyl tytul wygrywajac z Guerrero ktory jako ciekawostke trzeba dodac ze w 2008 roku wygral z Rosasem. Rosas i Guerrero to podobni zawodnicy a nawet mozna stwierdzic ze Guerrero jest bardziej wyszkolony i szybszy. Sanchez powinien rozporowadzac Rosasa i wymeczyc decyzje spokojnie.
2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔10,9j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnie typy na dzis bo wpadlem w niezłą dupę i rozpaczliwie sie ratuje...
76ers - Magic ✅
2,95

stawka 2/10
bet365
Warriors-Nuggets ⛔
1,64

stawka 4,5/10
bet365
Bobcast-Hawks ⛔
4,50

stawka 0,6/10
bet365
2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔12,1j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpis porządkowy
Pierwszy raz od 4 miesiecy musze pokazac sobie ????. Nie wiem czy to przez swieta i to ze caly dzien siedzialem w domu i gralem debilizmy z coraz wiekszymi stawkami czy co ale poległem dzisiaj strasznie. W piatek wszystko szło pieknie, ugrane +25j i niestety z rana utopione 15j z loteryjnej elite league. Potem checi odegrania sie az do dzisiaj i niestety zejscie na minus i to nie maly. Moze to znak ze nie bedzie tak latwo ciagle zarabiac jak to bylo przez niecale 4 miesiace. Jednak po takich 2 dniach trzeba wyciagnac wnioski i cos zmienic bo dalej tak byc nie moze. Zaprzestanie grania rowniez mija sie z celem poki w roku ugrane jest ponad 100j. Trzeba bardziej szanowac pieniadz i grac mniej a typy lepszej jakosci. Jak pisalem nie raz , nie dwa temat prowadze wylacznie dla swoich celow czyli podliczania jak i kontrolowania. Kto korzysta ten korzysta a ze korzystacie to wiem po punktach reputacji jak i prywatnych.
Niestety wpadlem w niezly dołek i mam nadzieje ze z niego szybko wyjde i dalej bede prowadzil &quot;ciagły zysk&quot;.
Przyszedl okres ze trzeba rozpisac sobie jasno okreslony plan jak i granice stawkowania bo z tym dałem dupy dzisiaj a nie chce ciagnac tego dalej.

7/10 - 10/10 - typy ktorych jestem pewien i sa przeze mnie przeanalizowane dokladnie, do nich zawsze pojawia sie dluga i obszerna analiza i skutecznosci tych typow jest bardzo wysoka. Dyscypliny ktore sa grane takimi stawkami to przede wszystkim biegi i sporty walki.
3/10 - 6/10 - typy do ktorych nie mam az takie przekonania z dyscyplin wymienionych powyzej oraz max stawki na żużel, biathlon, i inne niszowe dyscypliny ( w tym pilka nozna ale albo kobieca albo nizsze ligi oraz slynne posiadania pilki).
1/10 - 2/10 - szukanie niespodzianek, przerywanie serii ( to przynosi mi bardzo spory zysk mimo tak malych stawek ), granie live( to zaprzestaje). , max stawki na sporty masowe oraz typy podpatrzone od innych.

Problem tkwi w tym ze skonczyly sie sporty zimowe w ktorych czulem sie najlepiej i tak naprawde nie ma bylo co ostatnio grac. Zuzel sie rozpoczyna ale poczatki sezonu to kompletna loteria. Na szczescie po miesiacznej przerwie wraca UFC i bedzie pare fajnych gal bokserskich. Po swietnym poczatku jednak cos czuje ze kwiecien bedzie bardzo &quot;chudy&quot; jesli chodzi o zysk. A wiec postanowienie ktorego mam nadzieje bede sie trzymal. Grac mniej a celniej ;).
A wiec zaczynamy odrabianie... :

2012 122,3j

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔12,1j

Zapraszam to tematu VIPÓW w ktorym sa tylko typy grane za wieksze stawki i z obszerna analiza :
http://forum.bukmacherskie.com/f59/analiza-to-podstawa-biegi-narciarskie-zuzel-sporty-walki-i-inne-od-soltysiao-69456-20.html#post2797154

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
doggi123 +5 Punkty (temat w kuponach)
S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konta ✅+Gavrilova ✅+Chakvetadze ✅
ako 2,50

bet365
stawka 1/10
Zaufajmy innemu typerowi ktory zaanalizowal to w dziale...
HSV-Lever X ✅
3,40

stawka 0,5/10
bet365
Przerwanie serii.

2012 122,3j

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔9,4j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W końcu bet wystawil kursy na curling na zywo...

Szkocja-
Kanada( na zywo po 7 endzie i stanie 4-6)
7,00

stawka 0,5/10
bet365
Szkoci beda konczyli 10 end wiec w tym widze szanse. Taki kurs to przesada mimo wszystko.
Dograne
Szkocja-Kanada( po 8 endzie i stanie 6-6)
5.50

stawka 0,4/10
bet365
2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔10,3j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Safarova+5.5 - Serena
1,90

stawka 2/10 (2,2)
bet365
over 19,5
2,00

stawka 1,5/10 (1,4)
bet365
Safarova-Serena
5,50

stawka 0,5/10 (0,4)
bet365
Final turnieju ktory zaczal sie finansowo udanie ale wczoraj poleglem kompletnie. Mam nadzieje ze dzisiaj mecz finalowy przyniesie emocje bo wczoraj te mecze wygladaly tragicznie. Myslalem ze gorzej jak Stosur grac sie nie da ale Hercog jednak pokazala ze da. Obie zawodniczki w formie ale to Safarova jest wieksza sensacja. h2h 6-0 dla Amerykanki ale na kortach twardych. Maczka w Charlestone zdecydowanie odpowiada Czeszce i moze ona sprawic niespodzianke. Na hardzie ich mecze byly w miare zaciete i tego oczekuje dzisiaj. Nie wiem co zagrac pewniej czy over gemowy czy handicap na Safarova a wiec rozdzielam stawke. Czeszka leworeczna moze troche przyspozyc klopotow Williams mimo ze ta doswiadczenie ma przeogromne. Mam nadzieje ze Lucie nie przegra tego meczu juz w szatni przed wyjsciem a powalczy jak rowny z rownym bo to na chwile obecna jest w stanie uczynic.

???? nie pojme babskiego tenisa nigdy i nie mam nawet zamiaru po tym turnieju ;)

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔14,3j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hiszpania-Polska (dwudrogowo) ????
2,20

stawka 2,5/10
pinnacle
remis ⛔
8,50

stawka 0,6/10
bet365

Serbowie zrobili co do nich nalezalo a wiec rozgromili Algerie czego Polakom sie nie udalo. Jednak teoretycznie Bialoczerwoni maja lepsza sytuacja bo to oni sami decyduja o swoich losach. Sztuka nie jest jednak latwa bo trzeba wygrac z Hiszpania w Alicante. Maja oni kwalifikacje juz ale walcza o miejsce 1 w grupie. I tutaj pojawia sie to ze moga odpuscic ale niekoniecznie. Jednak remis daje obu druzynom to czego oczekuja a wiec wygrana Hiszpanow w grupie i Polakom kwalifikacje. Nie zdziwilbym sie gdyby wlasnie taki wynik padl i to glowny typ na ten mecz jednak wierze ze Polacy z taka motywacja sa w stanie powalczyc DO KOŃCA ( a nie tak jak z Niemcami, Algeria i Serbia...) z Hiszpanami juz zapewne rozluznionymi.

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔17,4j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spurs-Utah ⛔ przeciez kiedys musza przegrac...
5,50

bet365
1/10
Celtics-76ers ✅ lokata
1,60

stawka 3,5/10 (3,3)
bet365

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔16,4j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tarnów-Wrocław +22 ????
2,00

stawka 3,5/10
tobet
Jedrzejak+0,5 - Woffinden ????
1,72

stawka 3,5/10
tobet
Herbi
under 12,5
⛔ 13pkt...
stawka 3/10
tobet

Zaczynamy Ekstralige. Po GP i Elite League stracilem troche wiare do zuzla ale jednak ciagnie mnie do tego i wierze ze po udanym zeszlym sezonie bedzie podobnie jak z biegami ze po slabym poczatku potem przyszedl piekny zysk. Na poczatek pierwszy mecz o 15 w Tarnowie w ktorym zaszly ogromne zmiany i druzyna na walczyc o najwysze cele. Przyszedl znakomity trener, mistrz swiata i rewelacyjny junior wiec czego chciec wiecej.
Zwyciestwo gospodarza nie podlega tutaj zadnej dyskusji. Ale czy bedzie ono az takie pewne i Wroclaw wyjedzie rozgromiony ? Nie sadze. Betard pozyskal Fredke i Ulamka ktorzy jezdzili w Tarnowie w ostatnim sezonie a fakt zmiany nawierzchni raczej bedzie mial tutaj znikome znaczenie bo geometria toru sie nie zmienila. Do tego Jedrzejak ktory w zeszlym sezonie w Tarnowie zrobil 1,3,3,3 wiec wynik swietny, KA mu nie wyszlo ale juz w zawodach w ZG zrobil na mnie wrazenie. Klindt i Woffinden mam nadzieje ze przywioza po 6 pkt i bedzie dobrze.
Tak jak pisalem wierze w Jedrzejaka, natomiast mniej w Anglika. Moze w Elite League jest czolowym zawodnikiem jednak w Polsce jest poprostu przecietniakiem. Ogromny zmarnowany talent ktory nie sadze zeby jeszcze wystrzelil. Jedrzejak nie dosc ze prowadzi z nim pare, ma latwiejsze biegi to jeszcze wg mnie jest lepszy i tyle samo punktow co Tajski powinien miec spokojnie...
Herbi mistrz swiata i juz genialnie zaczal sezon, jednak przypominajac sobie jego jezdzenie w Polsce pamietam ze w wygranych meczach nie ryzykowal i nie dawal z siebie 100%. Dzisiaj tak naprawde nie ma z kim przegrywac ale bez przesady zeby przywiozl komplet. Nie bylo go z druzyna w sparingach, na torze mimo ze w zeszlym roku zrobil tutaj swietny wynik przyjezdzajac z Falubazem to jednak nie uwazam ze jest to zawodnik ktory w pierwszych zawodach bedzie czul sie na torze w Tarnowie jak u siebie. Janowskiego moze wiezc przed soba chociaz to nie w jego stylu a Golloba ale niczego nie wykluczam, Fredka z Koldim moga z nim powalczyc i zabrac punkty.Mam nadzieje ze Fredka i inni powalcza dzisiaj a wszystkie typy siada z tego meczu.

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔26,4j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecze o 16 - opisze pozniej bo musze wyjsc do rodziny na swieta.... i zanim przelalem kase na betsafe to pospadalo poteznie ale trudno..
Holta-Artiom 1,45 ????
Walasek-
Richardson 1,55 ✅
ako 2,25

stawka 2/10
betsafe
Walasek powinien zrobic dwucyfrowke co w przypadku Lee bedzie ogromnym wyczynem patrzac na rezultaty uzyskiwane w Lakeside w tym roku...
Holta niewiadoma ale ma zdecydowanie latwiejsze biegi niz Artiom ktory jedzie w parze z Emilem.
Walasek powyżej 10 ( a wiec 10,5) ✅
1,90

stawka 1/10 (1,1)
bet365

Grigorij-1,5 - Harris ✅
1,40

stawka 5/10
tobet
To co zrobil Griszka rok temu w Lesznie kazdy widzial. 19 pkt w 7 biegach to genialny wynik. Tor mu odpowiada, forma niewiadoma ale Bomber jakos bez rewelacji. Obaj pojada zapewne taktyczna a o 2 pkt Łaguta powinien byc spokojnie lepszy..

Lotos+4 - Marma ✅
1,83

stawka 2/10 (1,8)
bet365
remis przy +4 na Lotosu - na zabezpieczenie ⛔
15,00

stawka 0,2/10
bet365
Kuciapa zamiast ZZ to naprawde nieprzemyslana decyzja i szanse Lotosu wzrastaja zdecydowanie.

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔24,1j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Crump
under 14,5 ⛔
15pkt....
1,72

stawka 7/10
tobet
Crump
under 14 (13,5) ⛔
2,20

bet365
stawka 3/10
Jedzie Kuciaba a wiec nie bedzie ZZ za Kylamkorpiego. Wykluczajac taktyczna Rudego bo raczej Rzeszow to faworyci nie powinien on przeciez przywiezc maxa jadac z Nickim i reszta....

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔34,1j
???? żużel

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Busta Arsizio ⛔+Stal Gorzów ✅
1,66

stawka 1,5/10
bet365
Wszystkie srodki mam zamrozone w zuzlu wiec moge zagrac tylko takie cos przed wyjsciem z domu. Niestety nie zdarzylem wrocic przed poczatkiem meczu Tyreso i humor popsuty bo tam 6-0 a handi mialo byc moim glownym typem a przed 12 bet tego nie wystawil... Mam nadzieje ze uda sie dzisiaj wyjsc chociaz w polowie z tego paskudnego minusa... Na dzis to ostatni dubel bo nie bede mial czasu ani funduszu na granie.

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔35,6j
- czas zaczac grac w druga strone typy bo to co dzieje sie od 4 dni to jakas kpina

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TWolves-Suns ⛔
2,25

stawka 2/10
bet365
Jazz-Spurs ✅
1,76

stawka 2,5/10 (2,6)
bet365

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔35,6j

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Blake-Berlocq ⛔ 1-2....................
3,50

stawka 2/10
bet365
Berlocq ma na rozkladzie juz w tym roku Starace, Simona czy Chele. Ale to na maczce wolnej a w Houston mamy do czynienia z podobna do tej w Charlestone. Daje ona wieksze szanse zawodnikom ktorzy wola korty twarde a takim zawodnikiem zdecydowanie jest Amerykanin. Fakt ze Blake jest kompletnie bez formy ale licze na przelamanie. Dodac trzeba ze rok temu wlasnie w Houston James pokonal Argentynczyka 2-1 tez w 1 rundzie. 6-7 6-3 6-4.
2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔37,6j

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
santoro86 +4 Punkty (ciekawy typ, dzięki)
S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Barthel✅+Wozniacka 2-0✅ + Goerges✅+ Llagostera/Santonja ????idiotki roku.... + Errani/Vinci ✅
ako 1,83
bet365
stawka 3,5/10 (3,6)
Barthel kandydatka do zwyciestwa w calym turnieju wiec z Larsson powinna sobie szybko poradzic. Wozniacka jak nie wygra szybko i pewnie z Ula to wstyd w Danii... Llagostera i Parra ktora pochodzi z Barcelony raczej nie odpuszcza a sportowo powinny rozklepac przeciwniczki. Errani z Vinci mistrzenie maczki w deblu wiec tez jesli nie bedzie wała powinni rozklepac slabe przeciwniczki.. Rezai po 3 meczach w kwalach, trzeba dodac ze ciezkich. Niemka co prawda pierwszy mecz na clayu w tym roku ale zmeczona i bez formy przeciwniczke taka zawodniczka powinna rozgromic...
Arraubarrena/Stephens - Halep/Husarova ⛔ wygrały 1 seta i potem nic
2,75

stawka 1/10 (1,2)
bet365
Arraubarrena mieszkanka Barcelony wiec turniej dla niej podwojnie wazny, w singlu raczej odpadnie bo gra z Pennetta wiec trzeba bedzie powalczyc w deblu. Obie pani ale po pzreciwnych stronach spotkaly sie w 2010 roku w juniorskim finale debla na French Open. Stephens w parze z Babos pokonaly wlasnie Arraubarrene grajaca z Torro-Flor. Jakies podstawy jak widac obie posiadaja. Halep wygrywala turnieje deblowe ale w Bukareszcie w malo prestizowym turnieju i slabo obsadzonym. Husarovej przedstawiac nie trzeba bo to byla kiedys czolowka debla.. no wlasnie kiedys. Nie przypominam sobie zeby ostatnio grala wiec taki mecz to moze byc wyzwanie...

2012

STYCZEŃ ✅21,7j.
LUTY ✅55j.
MARZEC ✅58,7j
KWIECIEŃ ⛔42,4j