Charków-Sporting
???? 3 karne i zadnego strzelone w ostatnich 5 meczach !!!!!! jak tak mozna
2,20
stawka 1,5/10
bet365
Metalist byl dla mnie czarnym koniem do wygrania tej edycji
LE. Pol skladu to swietni Brazylijczycy ktorzy graja bez kompleksow. Niestety mozna zauwazyc ze Charkow jest troche pod forma. Wymeczony remis z beznadziejnym Kryvbasem, porazka w Lizbonie. i porazka z Arsenałem. Od 3 meczy druzyna pozostaje bez zwyciestwa i sadze ze dzis sie to zmieni. Cale szczescie ze druzyna zdolala strzelic w doliczonym czasie gry bramke na 2-1 ze Sportingiem i awans sie az tak daleko nie oddalil. Gralbym na awans ale jak jest 2,25 a na samo win 2,20 to kompletna bzdura bo przy 2-1 mamy jeszcze dogrywke a przy 3-2 przegrywamy a wszystkie wyniki sa dzisiaj prawdopodobne.
Valencia-
AZ +1,5
blamaz...
1,70
bet365
stawka 1,5/10 (1,6)
Valencia-
AZ (remis zwrot)
5,50
stawka 0,4/10
bet365
AZ co prawda nie przekonuje na wyjazdach ale co dobrego mozna powiedziec o Valencii ostatnio ? Nic. W lidze na 5 spotkan wygrali tylko 1 z Bilbao ktore bylo wtedy w snie
LE i nie mysli o La lidze.. U siebie nie wygrali od 4 spotkan z czego az 2 przegrali !! Jak wiec widac Valencia jest jeszcze w wiekszym kryzysie na swoim boisku niz AZ na wyjazdach. 1,40 na Hiszpanow to dla kpina i z checia pobieram po takim kursie handicap na Holendrow a nawet nie wykluczam tego ze z latwoscia awansuja...
Hannover-Atletico (awans)

3,25
stawka 1,2/10
bet365
Sprawa awansu dla mnie otwarta widzac jak Hiszpanie tragicznie radza sobie na wyjazdach a
Niemcy u siebie sa mocni.
Bilbao-
Schalke +0,5;+1
1,95
stawka 2/10
bet365
Po swietnych meczach w
LE jest moda na Bilbao. Fakt ze graja widowiskowo i szybko ale bez przesady ze bede wszystko wygrywac. W
La Liga sa tak naprawde sredniakiem a przeciez Schalke to druzyna klasowa z wieloma gwiazdami wiekszego formatu niz Baskowie. Zaliczka z Gelsenkirchen ogromna i raczej Athletic powinno jej bronic a nie na sile atakowac i za wszelka cene wygrac ten mecz bo to niepotrzebne. Ogladalem 1 mecz i Schalke naprawde pechowo przegralo ten mecz.
2012
STYCZEŃ
21,7j.
LUTY
55j.
MARZEC
58,7j
KWIECIEŃ
22,3j.