>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Wpłaty, wypłaty i minimalne stawki

K 0

kuba94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie. Pytanie pewnie bedzie sie powtarzac ale posiadam konto w mbanku, pieniadze wplacilem przez mbank bez zadnych posrednikow jak przelewy24 itp wpisalem kod bezpieczenstwa haslo kwote i tyle. Przy wyplacie musialem wpisac dane karty - oczywiscie je wpisalem i teraz moge wyplacic pieniadze jedynie przelewem z minimalna 200zl, a kumpel majac konto w tym samym
Banku i przelewajac tak samo pieniadze mogl dokonac wyplaty normalnie tzn. Bezsposrednio na konto i z minimalna 50zl, dlaczego? Skoro u mnie minimalna wynosi 200zl i tylko przelewm. Chyba ze cos zrobilem zle. Pozdrawiam

kyyba 43

kyyba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, powie mi ktos jak to jest ze skrillem bo pierwszy raz korzystam?
Wpłaciłem tam kasę bo nie było mozliwosci bezposredniego przelewu na konto bankowe u buka, teraz chcialbym to wyplacic ale widze jakies oplaty 12 zl czy jest szansa to ominąc przelewajac pieniadze do buka (0 zł za przelew podobno) a później stamtąd na moje konto bankowe?
z góry dzięki ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam, powie mi ktos jak to jest ze skrillem bo pierwszy raz korzystam?
Wpłaciłem tam kasę bo nie było mozliwosci bezposredniego przelewu na konto bankowe u buka, teraz chcialbym to wyplacic ale widze jakies oplaty 12 zl czy jest szansa to ominąc przelewajac pieniadze do buka (0 zł za przelew podobno) a później stamtąd na moje konto bankowe?
z góry dzięki ????

Jest taka możliwość. Niemniej niektóre buki wymagają odpowiedniego obrotu przed wypłatą - zazwyczaj 1x po byle jakim kursie.

W Skrill zalecam wziąć kartę i wtedy wszystkie środki masz jak na dłoni w moment z małymi opłatami, ale warto.

H 10

hutnik14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Czy ktoś może orientuję się jaka jest minimalna wpłata do Betway za pomocą Paysafecard? Z góry dzięki.

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
jaka kwote moge wyplacic miesiecznie +/- zeby nie dowalila sie zadna skarbowka banki itd?

D 0

deryou

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Każdy bank ma swój, inny limit dzienny jeden ma 15k inny 10k, jak będziesz robił wypłaty po 2-5k myślę, że nie ma problemu.

Natomiast &quot;dowalić&quot; mogą się zawsze, nawet o niskie kwoty, bo to jest po prostu nielegalne ;)

malesiak 8

malesiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi o wypłatę z bet365 na Skrill.

Czy jest teraz taka możliwość? Po wejściu w &quot;wypłatę&quot; mogę zrealizować ją tylko na swoją kartę w ING, którą kiedyś dodałem. Karty MasterCard ze Skrilla nie mogę nawet dodać do całorocznego. Jest jakaś możliwość? Obecnego salda z betu nie chcę przelewać przez ING.

Pomożecie? ????

J 0

justyna_345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na skarbówkę trzeba uważać, powiedzcie mi jak się jest zupełnie zielonym to jak najlepiej zacząć?